Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

  моето име е Легион, защото сме много.
  Така, много сектанти сте и много личности съжителстват в теб Ивелине.
  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

  Коментар


  • Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
   ... единственото по-лошо нещо от врага е предателят, така че "българите" в чужбина са нашите най-големи врагове и това трябва всеки да го знае защото балонът след 10 години ще се спука - родителите им ще остареят и ще измрат и великите им "инвестиции" под формата на няколкостотин евро за храна, които пращат ще станат нула 0 зеро.
   Така ли ви промива мозъчетата Ивелин?
   Ако всички бяха честни, плащаха си данъците и се спазваха законите - мислиш ли, че хората щяха да напускат България?
   На хората им е писнало да ги лъжат, крадат и обират с всякакви схеми.
   А вие - пример за криене на данъци, схемаджийство, непрозрачност, омраза за всички с мнение срещу вас... Ти дори си сам се хвалиш с тия неща... Но...толкова са ти възможностите.
   Типичен пример сте за нивото тук в БГ за съжаление...

   Ама ако напусналият БГ ти извади кеша почвате да пеете другата песен, нали - въздигнат, родолюбец...
   Cash is king при вас - всички останали приказки са brainwash.
   Ами такива сте си, знам ви - не един или двама от вас

   Кажи ни нещо за сенатора и втората му къща - кога ще е готова и кога ще почнат да идват негови колеги от Сената като гости в нея?

   Коментар


   • Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

    айде ходи бЕгай се кланяй на индианските тотеми бе никаквице! Ти, ако беше родена преди 14ти век и на Рилския манастир щеше да отидеш да се изсереш като кажеш, че е бутафория.. тукашните злобни тролчета направо са тогедърци в сравнение с тебе, змийо отровна.. а децата, родени в чужбина няма какво да ги броим.. дори на българи големи патриоти, които ги водят на бълг.училища и кво ли не накрая си остават чужденци за нас.. идват тука за по 2 дена, докато бабите са им живи и после никога не стъпват отново.. щото на развален български не могат да се оправят.. да не говорим и че е пълно с безродници като тебе дето дори не им говорят на майчин език вкъщи.. само след едно поколение такова нещо като българи в чужбина НЯМА ДА ИМА - ще има американци, англичани, франсета, германци и тн.. българите са единственият толкова надупен народ, че като отидат в чужбина си кръщават децата на тамошните имена да заличат всичко българско там "да се впишели по-лесно", ама в Германия турчин дето се казва Ханс НИКОГА няма да има.. но българчета ханс, ото, нико, хайнц има бол.. да не говорим за англия дето всяко второ е стивън,джон, джесика и тн.. а българските фирми просто си изнасят производство и така допълнително унищожават родината си с кеф.. заводът за олио в Добруджа дето го изнесоха в Румъния направо такива парични потоци вкарва тук, че даже собствениците му се изнесоха в чужбина.. иначе осигури работа на няколкостотин румънци.. а пък робинхуда на владко тенев, дето взима от бедните и дава на богатите направо вкарва милиарди в България...
    и какво ТУРСКО видя в парка бе гъзолизке?! потурковци вика.. поамериканчен боклук си ти
    a за краудфундинга - еми, ако смятаме в проценти 50 000лв пакет акции е едва 0.02% от общата сума, а вие сами казвате, че става въпрос за малки суми. В кикстартера хората, които са дали 600 долара на тоя измамник, дето сега ми е ясно що се е кръстил пирамид реално са дали цели 2% от общата сума.. което по вашите сметки излиза, че също не е краудфундинг, понеже било само с малки суми.. ама, ако малките ви мозъчета успеят да обърнат нещата в проценти ще видят, че и ИП се финансира със суми, които са малки на фона на нужния краен капитал.
    Ти си обиждай. Обаче кичът си е кич и бутафорията си е бутафория.


    Което не би било някакъв проблем ако не се занимавахте и с финансови фокуси.


    Сега, нещо друго - колкото и продължително да се повтаря една лъжа, тя си остава пак лъжа.


    За диаспората в чужбина. Тук лъсва ограниченият ти мироглед, но това си е твой, а не наш проблем. Почвай да свикваш - вече има и българска диаспора. Толкоз.

    Както има арменска, еврейска, руска, китайска, гръцка и прочее диаспора.

    Диаспората винаги е удобна патформа за езкспанзия на бизнеса и културата на дадена държава. Това, че ти си кух и използваш остарели термини не означава, че светът постоянно не се мени.

    Коментар


    • Пичове и мацки - предлагам да не слизаме на нивото на Тотката. Нека си плещи глупостите и да обижда на воля - така всички, които ще попаднат на темата, ще могат да си направят заключенията за цялата тугедърска пасмина и що за патенца са те.

     Това, което предлагам, е Тотката да си каже експертното мнение какво в пирамидата ИП е базирано на краудфъндинга и много по-важното - каква е разликата между приход и печалба - гледам, че ги бърка и че не е много наясно кое какво е. Не можем да очакваме от него да се изказва вещо за сложни неща и велики работи, след като базови понятия са му мъгла

     Чак след това предлагам да питаме за сенатора, за 160те къщи дето уж трябва да ги видим в парка ама ги няма, за тия негови прословути 43 милиона някакви пари в отчета на парка за 2020та, за автентичните бетонни и тухлени постройки в ИП, за 4000те души с 13лв средна заплата в ИП и т.н.

     Коментар


     • Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

      Много обичам когато хората обясняват на другите как колко били тъпи, а самите те тотално бъркат термините и не знаят за какво говорят. ИП финансирането по никакъв начин не е краудфъндинг. За краудфъндинг хората не биват карани да теглят кредити и да си продават жилището, освен това краудфъндингът протича по съвсем друг начин... защо не пуснахте един патреон или кистартър за тоя краудфъндинг?

      "Краудфъндингът е новосъздаден начин за набавяне на средства от много хора. Краудфъндингът е начин за набавяне на финансови средства, като много хора се подканват да осигурят МАЛКИ СУМИ"

      Преди ИП не бях виждал краудфъндинг проект, в който като "донор" да не мога АЗ да преценя какви пари да вложа. Единственото общо на ИП с краудфъндинга е голямата вероятност за почерпка със студена вода накрая.
      тия са росни китки расли в саксиите на олигофрените по пандемични финанси

      Коментар


      • 3 плюс 6 тира с българското знаме и логото на ИП вече са готови - още 18 са в процес на завършване https://www.youtube.com/watch?v=ro2qHs5ycHE&t=1251s ще обикалят цяла Европа и ще прославят Родината ни! а разни безродни женици в менопауза като селената ще цъкат с език и ще плюят гъста отрова от змийските си усти - чужденците се удивляват от нас и ще идват на гости, а "българите" зад граница ще ни мразят единственото по-лошо нещо от врага е предателят, така че "българите" в чужбина са нашите най-големи врагове и това трябва всеки да го знае защото балонът след 10 години ще се спука - родителите им ще остареят и ще измрат и великите им "инвестиции" под формата на няколкостотин евро за храна, които пращат ще станат нула 0 зеро.
       Last edited by totenkopf; Днес, 00:55.

       Коментар


       • Tom Boll

        преди 1 година
        Живея от 20 години в Щатите но това което правите там, Щатите не само го няма, но не могат дори и да си го представят че може на бъде направено.

        Коментар


        • a за краудфундинга - еми, ако смятаме в проценти 50 000лв пакет акции е едва 0.02% от общата сума, а вие сами казвате, че става въпрос за малки суми. В кикстартера хората, които са дали 600 долара на тоя измамник, дето сега ми е ясно що се е кръстил пирамид, реално са дали цели 2% от общата сума.. което по вашите сметки излиза, че също не е краудфундинг, понеже било само с малки суми.. ама, ако малките ви мозъчета успеят да обърнат нещата в проценти ще видят, че и ИП се финансира със суми, които са малки на фона на нужния краен капитал.

         То паркът, ако се финансираше с по 10 долара, каквито са вашите разбирания за краудфундинг, дори целият български народ да участва щеше да събере едва 1/3 от нужния капитал.. не аз съм неграмотният, а вие сте хората дето са спали 3ти клас в часовете по математика..
         Last edited by totenkopf; Днес, 00:25.

         Коментар


         • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

          Цялата бутафория, Айщайн е с рекламна цел. Истинските българи и патриоти са други. Ти не можеш да ги разпознаеш. Вие сте жалки, толкова сте жалки, че ако не бяхте и финансови измамници никой въобще не би ви обърнал и внимание.

          Глупако, знам, че ще ме тривнат, ама глупакът си е глупак - на територията на която аз живея се развиват мрежа от български църкви и училища. Без шум и боядисани кичозни коли. В неделните училища практически гратис работят учители които през другото време работят нещо друго. Това е тих труд. Те не парадират. Това е патриотизъм. Не вашия кич.

          Утре децата, които учат двойно в тези училища ще бъдат връзката между България и света. Дано кокошият ти мозък го проумее.

          Всяка умна нация притежава външна диаспора. Все повече български фирми излизат на чуждите пазари именно благодарение на тази все по-силна външна диаспора. Тази диапора е преден пост за експанзия на нашите фирми.Пробилата навън фирма после вкарва парични потоци в България.

          Много са ти сложни на теб недоучилия тези процеси. Та ти даже какво е краудфъндинг не знаеш. Вие сте група потурковци и селски тарикати, които са понаучили някоя и друга купешка дума и си играете на тука има тука нема.

          Стига ти толкова за днес.
          айде ходи бЕгай се кланяй на индианските тотеми бе никаквице! Ти, ако беше родена преди 14ти век и на Рилския манастир щеше да отидеш да се изсереш като кажеш, че е бутафория.. тукашните злобни тролчета направо са тогедърци в сравнение с тебе, змийо отровна.. а децата, родени в чужбина няма какво да ги броим.. дори на българи големи патриоти, които ги водят на бълг.училища и кво ли не накрая си остават чужденци за нас.. идват тука за по 2 дена, докато бабите са им живи и после никога не стъпват отново.. щото на развален български не могат да се оправят.. да не говорим и че е пълно с безродници като тебе дето дори не им говорят на майчин език вкъщи.. само след едно поколение такова нещо като българи в чужбина НЯМА ДА ИМА - ще има американци, англичани, франсета, германци и тн.. българите са единственият толкова надупен народ, че като отидат в чужбина си кръщават децата на тамошните имена да заличат всичко българско там "да се впишели по-лесно", ама в Германия турчин дето се казва Ханс НИКОГА няма да има.. но българчета ханс, ото, нико, хайнц има бол.. да не говорим за англия дето всяко второ е стивън,джон, джесика и тн.. а българските фирми просто си изнасят производство и така допълнително унищожават родината си с кеф.. заводът за олио в Добруджа дето го изнесоха в Румъния направо такива парични потоци вкарва тук, че даже собствениците му се изнесоха в чужбина.. иначе осигури работа на няколкостотин румънци.. а пък робинхуда на владко тенев, дето взима от бедните и дава на богатите направо вкарва милиарди в България...
          и какво ТУРСКО видя в парка бе гъзолизке?! потурковци вика.. поамериканчен боклук си ти
          a за краудфундинга - еми, ако смятаме в проценти 50 000лв пакет акции е едва 0.02% от общата сума, а вие сами казвате, че става въпрос за малки суми. В кикстартера хората, които са дали 600 долара на тоя измамник, дето сега ми е ясно що се е кръстил пирамид реално са дали цели 2% от общата сума.. което по вашите сметки излиза, че също не е краудфундинг, понеже било само с малки суми.. ама, ако малките ви мозъчета успеят да обърнат нещата в проценти ще видят, че и ИП се финансира със суми, които са малки на фона на нужния краен капитал.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

           Кое сте построили бе Тотю?
           Ама нали септември миналата година едната кула беше готова, а голяма част от останалото беше вече почти изградено с тухли.
           А, говориш за дялан камък - отдолу всичко е бетон и тухла - отвън редите камъни, да.
           Ама това ли ви е грандиозния строеж, за който говорите, че бил невиждан и мега бърз ?
           То всичко се вижда навидеото от вашия “вулкан на българщината” - автошоуто (това е най-големия ти бисер - ще ти го припомням винаги ) - движението ви в тия 8 месеца е смехотворно! Явно го закъсвате...

           Кажи за колко време изграждате една къща в селото? След като уж построяване цяла крепост за 8 месеца, тогава една напълно финансирана къща (щото вие искате всичките пари накуп) сигурно можете да я построите за няколко месеца?
           Готова ли е първата къща на сенатора? Втората кога ще е готова - кога сте му обещали да е готова да поема гости - неговите колеги от Конгреса в САЩ?
           ми ела ти да чупиш камъни и да ги редиш да те видим колко ще си бърз бе.. това не е като тухлите. Ако го дадеш на обикновена строителна фирма, каменният градеж за 2 години не мога да ти го вдигнат, защото са тая работа се иска обучена работна ръка, ама некво застояло айти дето не е пипвало кирка през живота си кво да му обяснявам за физически труд.. каменният градеж отнема винаги повече време от тухления строеж по очевадни причини - тухлите са еднакви и се редят бързо и лесно, докато всеки камък е различен и си трябва акъл да измислиш как да го наредиш, а понякога се налага всичко да се събаря и да се почва наново при най-малката грешка..

           на ти едно видео да се образоваш малко от единствения експерт в сферата в България.. па ти, ако намериш друга фирма с такава експертиза и по-бързо строителство ще ти дадем 20% комисион от хонорарът им..

           Каменно строителство в "Исторически парк" https://www.youtube.com/watch?v=7fiGUGTtvWg


           да видиш как се обучават работници от нулата да правят каменни градежи, защото такива хора в България от 15-20 години НЯМА. Тия хора после в чужбина, ако отидат могат да вземат космически заплати, защото и там дори вече такива НЯМА. Буквално е съживен един умрял занаят.
           Last edited by totenkopf; Днес, 00:27.

           Коментар


           • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

            По-жалки са напъните на това недоразумение да петни почтените хора. Аз го чакам със следовател, прокурор, чичковци-мичковци от ОЛАФ и т.н.да дойдат да ме закопчаят, па да ме съъъъдят едно хубаво, па да видим, откъде ше намери пари да си плати присъдата по контраделото за клевета и набеждаване. Е, чувам, бил "успешен бизнеЦмен", още малко, Велик като Матейко па знам ли, може да го поодрусам с едни 100-200 хиляди.
            Права си. МНОГО е жалък.
            ти ли си почтен бе миризлив грузинец я кажи как успя да профукаш 300 000 лева с нулев резултат.. то май човек по-добре да хвърли парите си в канала, отколкото да ги даде на теб.. тоя парк дори и да фалира построеното никой не може да го заличи и ще остане за векове.. а твоята спукана тръба никой няма да разбере, че някога е съществувала...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

             ти кьорав ли си.. я виж в сайта снимки от септември.. тогава беше вдигната само стената, а сега вече е вдигнатата и втората стена плюс трите кули, а зад тях царските покои, църквата и скрипториума вече са на етап груб строеж.. ако знаеш фирма, която да строи по-бързо и то с дялан камък, а не с тухли ми я прати
             Кое сте построили бе Тотю?
             Ама нали септември миналата година едната кула беше готова, а голяма част от останалото беше вече почти изградено с тухли.
             А, говориш за дялан камък - отдолу всичко е бетон и тухла - отвън редите камъни, да.
             Ама това ли ви е грандиозния строеж, за който говорите, че бил невиждан и мега бърз ?
             То всичко се вижда навидеото от вашия “вулкан на българщината” - автошоуто (това е най-големия ти бисер - ще ти го припомням винаги ) - движението ви в тия 8 месеца е смехотворно! Явно го закъсвате...

             Кажи за колко време изграждате една къща в селото? След като уж построяване цяла крепост за 8 месеца, тогава една напълно финансирана къща (щото вие искате всичките пари накуп) сигурно можете да я построите за няколко месеца?
             Готова ли е първата къща на сенатора? Втората кога ще е готова - кога сте му обещали да е готова да поема гости - неговите колеги от Конгреса в САЩ?

             Коментар


             • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
              Има определено има мъка. И мъката е да се използва вулгарно историята за комерсиални цели без уважение към нея, да се мамят акционери и т.н. И т.н.

              Опиши ми нещо по-жалко от това. Не че няма де, но сте сравними с патриотарщината на славчо, той не случайно ивчо му бе на гости. Жалка история.
              По-жалки са напъните на това недоразумение да петни почтените хора. Аз го чакам със следовател, прокурор, чичковци-мичковци от ОЛАФ и т.н.да дойдат да ме закопчаят, па да ме съъъъдят едно хубаво, па да видим, откъде ше намери пари да си плати присъдата по контраделото за клевета и набеждаване. Е, чувам, бил "успешен бизнеЦмен", още малко, Велик като Матейко па знам ли, може да го поодрусам с едни 100-200 хиляди.
              Права си. МНОГО е жалък.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

               и каква комерсиАлна цел като изложбата беше БЕЗПЛАТНА бе патко с патко.. кланяй се там на твоите езически тотеми и папагали и дано утре като се събудиш да си забравила българския език и да спреш да го петниш..
               Цялата бутафория, Айщайн е с рекламна цел. Истинските българи и патриоти са други. Ти не можеш да ги разпознаеш. Вие сте жалки, толкова сте жалки, че ако не бяхте и финансови измамници никой въобще не би ви обърнал и внимание.

               Глупако, знам, че ще ме тривнат, ама глупакът си е глупак - на територията на която аз живея се развиват мрежа от български църкви и училища. Без шум и боядисани кичозни коли. В неделните училища практически гратис работят учители които през другото време работят нещо друго. Това е тих труд. Те не парадират. Това е патриотизъм. Не вашия кич.

               Утре децата, които учат двойно в тези училища ще бъдат връзката между България и света. Дано кокошият ти мозък го проумее.

               Всяка умна нация притежава външна диаспора. Все повече български фирми излизат на чуждите пазари именно благодарение на тази все по-силна външна диаспора. Тази диапора е преден пост за експанзия на нашите фирми.Пробилата навън фирма после вкарва парични потоци в България.

               Много са ти сложни на теб недоучилия тези процеси. Та ти даже какво е краудфъндинг не знаеш. Вие сте група потурковци и селски тарикати, които са понаучили някоя и друга купешка дума и си играете на тука има тука нема.

               Стига ти толкова за днес.

               Коментар


               • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                Има определено има мъка. И мъката е да се използва вулгарно историята за комерсиални цели без уважение към нея, да се мамят акционери и т.н. И т.н.

                Опиши ми нещо по-жалко от това. Не че няма де, но сте сравними с патриотарщината на славчо, той не случайно ивчо му бе на гости. Жалка история.
                и каква комерсиАлна цел като изложбата беше БЕЗПЛАТНА бе патко с патко.. кланяй се там на твоите езически тотеми и папагали и дано утре като се събудиш да си забравила българския език, че да спреш да го петниш със словоблудството си..

                иди кажи на Валя Балканска, която ПРИСЪСТВА на събитието, че е била кичозна, вулгарна и комерсиЯлна..
                Last edited by totenkopf; Вчера, 22:17.

                Коментар

                Working...
                X