Първоначално изпратено от MarkoVanBasten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениетова не са препоръки(никой не ми плаща за това, а просто мисли). Тогава писах още и че в един момент капиталът ще почне да се връща от Европа към САЩ. Мисля, че настъпил този момент. Вече съм затворил късите, продал съм eur и chf и купих usd и Nasdaq. Ами много е просто, САЩ няма да се откажат от митата, те нямат ДДС, затова е нормално за Европа където ДДСто е средно към 20% да има мита 20%. Ще се поизравни балансът и съответно по-малко ще се продава на щатите, т.е. по-малко долари ще влизат тук. Пък инвестициите в долари(в щатите) ще си вървят както до сега, т.е. ще има търсене на зеленички
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Еми супер ама няма ли така китайските стоки да се насочат към Европа и да направят една дефлация? Това ще удари банките поне
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
как Бесент ще сваля долара?!? Струва ми се като някакъв мит, който се предава от уста на уста, но никой не знае как. Нали знаете какво се случва най-често? - обратното на това дето си мислят дребните. При митата ще има увеличаване на инфлацията в щатите и е възможна дефлация(лека) и рецесия в ЕС. Т.е. предполага доста по-високи лихвени проценти в щатите. Това също е в подкрепа да долара.Last edited by terziеv; Днес, 15:46.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
То, основната цел на Бесент е да свали долара и лихвите по 10год трежърита. Досега прогресът не е много голям и мисля,че за долара бъркаш. Циркът с митата е основно заради Китай, с Европа ще се споразумеят
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
То, основната цел на Бесент е да свали долара и лихвите по 10год трежърита. Досега прогресът не е много голям и мисля,че за долара бъркаш. Циркът с митата е основно заради Китай, с Европа ще се споразумеятdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениетова не са препоръки(никой не ми плаща за това, а просто мисли). Тогава писах още и че в един момент капиталът ще почне да се връща от Европа към САЩ. Мисля, че настъпил този момент. Вече съм затворил късите, продал съм eur и chf и купих usd и Nasdaq. Ами много е просто, САЩ няма да се откажат от митата, те нямат ДДС, затова е нормално за Европа където ДДСто е средно към 20% да има мита 20%. Ще се поизравни балансът и съответно по-малко ще се продава на щатите, т.е. по-малко долари ще влизат тук. Пък инвестициите в долари(в щатите) ще си вървят както до сега, т.е. ще има търсене на зеленички
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеКъде го danetha? Той от кога прокобява, а като дойде пързалката, никакъв го няма. Тегаво ми е като няма кой да изкрещи "Аз казАх ли ви?".destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
� -
това не са препоръки(никой не ми плаща за това, а просто мисли). Тогава писах още и че в един момент капиталът ще почне да се връща от Европа към САЩ. Мисля, че настъпил този момент. Вече съм затворил късите, продал съм eur и chf и купих usd и Nasdaq. Ами много е просто, САЩ няма да се откажат от митата, те нямат ДДС, затова е нормално за Европа където ДДСто е средно към 20% да има мита 20%. Ще се поизравни балансът и съответно по-малко ще се продава на щатите, т.е. по-малко долари ще влизат тук. Пък инвестициите в долари(в щатите) ще си вървят както до сега, т.е. ще има търсене на зеленичкиLast edited by petyob; Днес, 14:14.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеКъде го danetha? Той от кога прокобява, а като дойде пързалката, никакъв го няма. Тегаво ми е като няма кой да изкрещи "Аз казАх ли ви?".
+препоръчвах - къси, късиLast edited by petyob; Днес, 15:34.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТака, колците и петък и сега бяха бая скъпи. Доста накупих, но не за тези страйкове, които исках, че бяха много скъпи. Специално при JACK, където имам особено големи говежди, беше умопомрачително и се наложи да бича спредове 45/47,5.
===
Представете си обаче каква гавра с публиката ще е, ако вторник имаме суууур ала четвъртък.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
� -
Така, колците и петък и сега бяха бая скъпи. Доста накупих, но не за тези страйкове, които исках, че бяха много скъпи. Специално при JACK, където имам особено големи говежди, беше умопомрачително и се наложи да бича спредове 45/47,5.
===
Представете си обаче каква гавра с публиката ще е, ако вторник имаме суууур ала четвъртък.Last edited by terziеv; Вчера, 21:07.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
Пусни си една къса в Дов със пълен марj и лост ..да си избиеш загубата.... казвам ти го щот пак ше посети днешното дъно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКъм момента на годишна основа ГОЛЕМИЯТ срив е:
DJI -4%
SP -4,6%
NASDAQ -6%
И това е в година на дефлация. Нямам идея какво квичите. Индексите са все още ужасно надценени.Pip master
Коментар
�
Коментар