Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Ааа, не уа!
Продават ги хората и тия ми ти кучета ходят без умора в кофти зони, сканират топлинно и какво ли не. Само поръчваш с какво да ти го оборудват (освен с ръка на гърба, с нея си отваря вратите)
Но отчет до сега не гледах.
https://www.dnes.bg/a/567-vodeshti-m...t-v-mar-a-lago
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеНямам време да се занимавам с палячовци (които не стоят зад думите си), който чете темата - знае
А палячовци са тези,които питат по форумите кои акции да купятLast edited by danetha; 19.12.2024, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Може ли линк ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеТова че предсказваш нов срив е обнадеждаващо.
Преди 3 месеца пророкува SXR8 na 430 евро, уцели го с лек толеранс от 40%
Може ли линк ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНиколайчо и Асенчо,пък и останалите юнаци, да се готвят за регулярното подстригване
Този път обаче подстригването няма да е много нежно и ще е направо с брадвата
Преди 3 месеца пророкува SXR8 na 430 евро, уцели го с лек толеранс от 40%
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеNo fomo, просто swing trading. Досега MSTR ми направи годината , да видим дали няма да изстискам още малко хилядарки. Хич не ми пука за BTC или етериум камо ли да заключвам в студен портфейл нещо дето ще спадне с 80% в някой момент. Когато спрат да вървят отдавна ще съм на друго нещо или в кеш.
Рибаря съм го блокирал поради арогантност и куци прогнози + пълно неразбиране на ТА. За нещастие ми излиза през цитати. Специално ще го поздравя, когато изляза от микростратеджи
Общо взето все отбор юнаци в темата.(с малки изключения)Last edited by danetha; 19.12.2024, 07:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеАйдеее, тези дето са си включили телевизорите по-късно почнаха да пеят песента "Buy The F*cking Dip"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Ааа, не уа!
Продават ги хората и тия ми ти кучета ходят без умора в кофти зони, сканират топлинно и какво ли не. Само поръчваш с какво да ти го оборудват (освен с ръка на гърба, с нея си отваря вратите)
Като цяло това е задънена улица според мен. Естествено от хайп се печели. Всъщност от хайп се печели най-много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бахта, точно тука има сми от ии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеДнес ще се разровя подробно в отчетите на Хюндай, ако ги има на английски, и ще се опитам да разбера колко броя от "кучетата" са продали. Ценaта мисля беше 75 хил. $.
- 1 like
Коментар
Коментар