IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• For the first time since February 2022, Core CPI, PCE and PPI inflation are now rising at the SAME time.
    Гейм, сет и мач.

С това смятам темата за изчерпана и приемам с благодарност Оскара за цялостно творчество.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Гледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???
      Лесно американците свалят лихвите и отварят печатницата, а европейците стоят и чакат да им разрешат

Коментар

• Не знам, за мене е лудост еврото даже на тези нива. Нищо чудно Ецб пак да отиде на отрицателни стойности.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Вероятно най-простото- сближаване на лихвите.
          Вероятно , в разгара на мандатите на републиканците обикновенно , долара се скапва. Това не му пречи сега преди това да,се случи , да набичи за последно.

https://images.app.goo.gl/DaKgABaGYmqpXGKD6

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Гледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???
            Вероятно най-простото- сближаване на лихвите.

Коментар

• 'Баси, цяла страница заяждания. Стига, бе хора! Как не ви омръзва?

Преди месец писах за акции на компании за роботика. Мисля, че с развитието на ИИ производството и навлизането на все по-сложни роботи в промишлеността и в бита е много близо.

Тогава бях купил Serve Robotics SERV, които разкарах още на следващия ден. Не търся точно това, макар че и роботизирани колички за доставки могат да са интересни.

Бостън Дайнамикс на Хюндай и Софт банк имат прекрасен робот, но за съжаление компанията не е публична.

В крайна сметка намерих ABB - шведско-швейцарска компания, занимаваща се с индустриална автоматизация и роботика. Преди малко купих за процент и нещо от портфейла, но идеята е да допълвам, докато станат поне 5%. Вход - 49.58. ABBN
              Last edited by Никола20; 28.11.2024, 14:09. Причина: забравих да напиша кода

Коментар

• Гледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                  а е сигурно че нива като през 2020 вече никога няма да видим (и не е необходимо да си експерт за да се досетиш защо, трябва само малко акъл).
                  Ти ли го гарантираш?

До преди 3-4 седмици пита по форумите коя акция да купиш,сега изведнъж експерт стана

Коментар

От поне 4 години предричаш крах на борсите, а е сигурно че нива като през 2020 вече никога няма да видим (и не е необходимо да си експерт за да се досетиш защо, трябва само малко акъл).
                    ПС: ясно си пише кой трие мненията. Имай поне малко достойнство.
                    Николайчо,няма да ти влизам в обяснителен режим на лъжите.
                    Ако може да докажеш горното,докажи го.И аз мога да кажа,че с радка сте двойка,нали.Хем ти го покани да карате мотори,но не доуточни какъв мотор и кой ще сменя скоростите

Коментар

За съжаление, човешкия живот е ограничен до около 80 години, Петърчо.

Твоите времеви периоди може и да не се вместят в него

От поне 4 години предричаш крах на борсите, а е сигурно че нива като през 2020 вече никога няма да видим (и не е необходимо да си експерт за да се досетиш защо, трябва само малко акъл).

няма достойнство при woke
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Аз тук не виждам да съм казал такива работи,още по-малко пък съм трил нещо.Трие модерацията,не аз.Ако може да работим с факти,а не с лъжи и манупулативни подхвърляния,нали
                        И това което си цитирал си е истина,обърни внимание на думата ДЪЛГОСРОЧНО .Ти за 2 месеца направи 4% ръст на 2 дяла и голямата работа станала

А феномен е този който пита по форумите коя акция да купил и после да се мисли за велик инвеститор
                        За съжаление, човешкия живот е ограничен до около 80 години, Петърчо.

Твоите времеви периоди може и да не се вместят в него

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          NYSE и LSE се карат за него
                          кой да го назначи за консултант ...на другия
                          Казало кучето и си облизало гъза.Знаеш ли изобщо какви означава NYSE и LSE?Страшна глупост си написал,но с толкова IQ,повече няма как

Коментар

Да припомним една от топ прогнозите на Петърчо (между другото, само на тази страница имаше още няколко, които е изтрил)

Точно тогава заяви, че SXR гледал към 430 евро, днес е над 600.

Абсолютен феномен!
                            NYSE и LSE се карат за него
                            кой да го назначи за консултант ...на другия
                            препоръка е

Коментар

Да припомним една от топ прогнозите на Петърчо (между другото, само на тази страница имаше още няколко, които е изтрил
                              Абсолютен феномен!
                              Аз тук не виждам да съм казал такива работи,още по-малко пък съм трил нещо.Трие модерацията,не аз.Ако може да работим с факти,а не с лъжи и манупулативни подхвърляния,нали
                              И това което си цитирал си е истина,обърни внимание на думата ДЪЛГОСРОЧНО .Ти за 2 месеца направи 4% ръст на 2 дяла и голямата работа станала

А феномен е този който пита по форумите коя акция да купил и после да се мисли за велик инвеститор

Last edited by danetha; 28.11.2024, 12:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                                Лош момент да решиш да почнеш да "инвестираш" дългосрочно и това да се окаже върха.
                                Казах аз,че Николайчо и Бетера са топ индикаторите на този форум.

Dow Jones отчете най-лошия си петдневен старт на месеца от февруари 2018 г.

https://www.investor.bg/a/538-pazari...evruari-2018-g
                                Да припомним една от топ прогнозите на Петърчо (между другото, само на тази страница имаше още няколко, които е изтрил)

Абсолютен феномен!

Коментар

Working...
                                X