Честито Рождество на християните! На другите религии - честита сряда!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Това е добър съвет, обаче за когато дойде мечия пазар. А сега не се знае кога ще ми потрябват да допълвам/сменям позиции, пазарът 2025 ще е stock picker's но все още булишМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Айде и другият фаворит да кажа - TSLA. След 3г мъки пружината вече изстрелва акцията. Цел 1000-1200 е напълно постижима, все пак Мъск е дясната ръка на Рижия Дявол и хайпът е голяма сила. Нива между 360-400 според мен са добри за допълване/покупки
Ако им се получи с хуманоидния робот Оптимус, който да може да замества работници в предприятия, там вече говорим за над 10 трлн. капитализация. В тази тема някои коментират роботиката, като дават пример за евентуални инвестиции в разни китайски стартъпи, занимаващи се с разработка на роботи, дават пример за работата на Бостън Дайнамикс и прочее компании, но всички пропускат най-важното - всички необходими предпоставки за създаване на хуманоиден робот, който да замества работници, са в ръкава на Илон Мъск. Той притежава Туитър, чиято база данни от съобщения / няколко трилиона / ще бъде ползвана за създаване на интелект на робота, притежава XAi, които създадоха Grok, контролира Тесла, които имат един от петте най-мощни суперкомпютъра, а също така, независимо, че често е мега копелдак, той е истински Бог, когато става въпрос за създаване на производствени линии, тяхната автоматизация и оптимизация, респективно производство на изделие в големи мащаби при ниски разходи и COGS / cost of goods sold /.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеДнес пазарите ще работят ли? Някой има ли инфо?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
dayumМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имам да защитавам +72% ytd профитdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
блажи с облигацийки бе батко, купи едногодишни трежърис, щи носят едни сладки 4% в доларес. Можеш да ги продадеш моменталически винаги когато поискаш. Те са най-ликвидния актив, само двойката УСД/ЕУР е по-ликвидна. не се бъзикам.
- 1 like
Коментар
-
70% кеш?! каква дохостност можеш да докараш с толкова сухо?
Интересно, гледам сега NVDA показва сила. Дали не е време за финален спринт до 200-250? Доста време се застоя в бокса, а няма как да има пазарен връх без Генерала. Айде и другият фаворит да кажа - TSLA. След 3г мъки пружината вече изстрелва акцията. Цел 1000-1200 е напълно постижима, все пак Мъск е дясната ръка на Рижия Дявол и хайпът е голяма сила. Нива между 360-400 според мен са добри за допълване/покупки
Коментар
-
Не се праи на ощипан. Говорим за сухото. Вместо да кеси в платформата с 0 доходност му предлагам да направи некое процентче докато чака сгоден вход спрямо стратегията си.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
уау 4%, ибкр ми показва 34.48% ytd. при това дефанзивно портфолио без нито една тех акция цяла годинаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Една конкурентна енергия, на 5 до 15км.под краката ни, която може да смени горивната база на някои ТЕЦ-ове през следващата петилетка
https://www.canarymedia.com/articles...thermal-energy
Коментар
-
блажи с облигацийки бе батко, купи едногодишни трежърис, щи носят едни сладки 4% в доларес. Можеш да ги продадеш моменталически винаги когато поискаш. Те са най-ликвидния актив, само двойката УСД/ЕУР е по-ликвидна. не се бъзикам.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
70% кеш?! каква дохостност можеш да докараш с толкова сухо?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар