If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вероятно , в разгара на мандатите на републиканците обикновенно , долара се скапва. Това не му пречи сега преди това да,се случи , да набичи за последно.
'Баси, цяла страница заяждания. Стига, бе хора! Как не ви омръзва?
Преди месец писах за акции на компании за роботика. Мисля, че с развитието на ИИ производството и навлизането на все по-сложни роботи в промишлеността и в бита е много близо.
Тогава бях купил Serve Robotics SERV, които разкарах още на следващия ден. Не търся точно това, макар че и роботизирани колички за доставки могат да са интересни.
Бостън Дайнамикс на Хюндай и Софт банк имат прекрасен робот, но за съжаление компанията не е публична.
В крайна сметка намерих ABB - шведско-швейцарска компания, занимаваща се с индустриална автоматизация и роботика. Преди малко купих за процент и нещо от портфейла, но идеята е да допълвам, докато станат поне 5%. Вход - 49.58. ABBN
Last edited by Никола20; 28.11.2024, 14:09.
Причина: забравих да напиша кода
От поне 4 години предричаш крах на борсите, а е сигурно че нива като през 2020 вече никога няма да видим (и не е необходимо да си експерт за да се досетиш защо, трябва само малко акъл).
ПС: ясно си пише кой трие мненията. Имай поне малко достойнство.
Николайчо,няма да ти влизам в обяснителен режим на лъжите.
Ако може да докажеш горното,докажи го.И аз мога да кажа,че с радка сте двойка,нали.Хем ти го покани да карате мотори,но не доуточни какъв мотор и кой ще сменя скоростите
За съжаление, човешкия живот е ограничен до около 80 години, Петърчо.
Твоите времеви периоди може и да не се вместят в него
От поне 4 години предричаш крах на борсите, а е сигурно че нива като през 2020 вече никога няма да видим (и не е необходимо да си експерт за да се досетиш защо, трябва само малко акъл).
Аз тук не виждам да съм казал такива работи,още по-малко пък съм трил нещо.Трие модерацията,не аз.Ако може да работим с факти,а не с лъжи и манупулативни подхвърляния,нали
И това което си цитирал си е истина,обърни внимание на думата ДЪЛГОСРОЧНО .Ти за 2 месеца направи 4% ръст на 2 дяла и голямата работа станала
А феномен е този който пита по форумите коя акция да купил и после да се мисли за велик инвеститор
За съжаление, човешкия живот е ограничен до около 80 години, Петърчо.
Твоите времеви периоди може и да не се вместят в него
Да припомним една от топ прогнозите на Петърчо (между другото, само на тази страница имаше още няколко, които е изтрил
Точно тогава заяви, че SXR гледал към 430 евро, днес е над 600.
Абсолютен феномен!
Аз тук не виждам да съм казал такива работи,още по-малко пък съм трил нещо.Трие модерацията,не аз.Ако може да работим с факти,а не с лъжи и манупулативни подхвърляния,нали
И това което си цитирал си е истина,обърни внимание на думата ДЪЛГОСРОЧНО .Ти за 2 месеца направи 4% ръст на 2 дяла и голямата работа станала
А феномен е този който пита по форумите коя акция да купил и после да се мисли за велик инвеститор
Коментар