Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Да припомним една от топ прогнозите на Петърчо (между другото, само на тази страница имаше още няколко, които е изтрил)
Точно тогава заяви, че SXR гледал към 430 евро, днес е над 600.
Абсолютен феномен!
кой да го назначи за консултант ...на другияпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеДа припомним една от топ прогнозите на Петърчо (между другото, само на тази страница имаше още няколко, които е изтрил
Абсолютен феномен!
И това което си цитирал си е истина,обърни внимание на думата ДЪЛГОСРОЧНО .Ти за 2 месеца направи 4% ръст на 2 дяла и голямата работа станала
А феномен е този който пита по форумите коя акция да купил и после да се мисли за велик инвеститор
Last edited by danetha; 28.11.2024, 12:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЛош момент да решиш да почнеш да "инвестираш" дългосрочно и това да се окаже върха.
Казах аз,че Николайчо и Бетера са топ индикаторите на този форум.
Dow Jones отчете най-лошия си петдневен старт на месеца от февруари 2018 г.
https://www.investor.bg/a/538-pazari...evruari-2018-g
Абсолютен феномен!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПетърчо "уцели" и среброто. Отклонение от 1 (един) борсов ден. Картинките му - безценни. Ще пиша да ги окачат в Ермитажа.
А тази стрелка нагоре ли сочи или надолу
Казах ти ,научи елементарни неща като TF (времеви рамки) за да разбираш материята и това което пиша.Все пак е елементарно.Ако ти проверя последните 20 позиции сигурно 19 си вътрешна гума както тук.Дей трейдър печеливш няма момче.Статистиката го казва,не аз
https://tvc-screenshots.investing.co...d7448cbe46.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
БЕЗПЛАТНО!!!
Срамота е да пускаш такова съдържание напълно безплатно
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
??
Каква палачинка съм обърнал,ти можеш ли да четеш български ?
Или с Асенчо и Шестака се надпреварвате с лъжите от хейт.Осмисли какво ти казва един много по-опитен и успешен инвеститор от теб,иначе все ще ловиш падащи ножеве и все ще си в киреча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМислех да си седна на ръцете, но добавям AES. За мене е много стронг буй под 13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПетьо е магьосникът от Африка. Оставете соларките, погледнете танкерите. В момента, кога каза да се купува, тия ми се сурнаха в дерето.
Купувам. Включително fro, на малки хапки.
Ако ги научиш тези неща ще си подобриш и стратегията,а не сега от ловене на 10 падащи ножа,9 те пронизват в ****,1 хващаш и вместо да си максимизираш печалбата,ти се радваш като малко дете на някви трохи.Last edited by danetha; 27.11.2024, 14:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИмам известна вера на csiq, ако и да фабрикуват яко отчетите. Фактът, че Петърчо обърна палачинката и чека ръст обаче е изключително притеснителен. Принципно не съм суеверен, обаче при него празно няма.
Купувам. Включително fro, на малки хапки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИмам известна вера на csiq, ако и да фабрикуват яко отчетите. Фактът, че Петърчо обърна палачинката и чека ръст обаче е изключително притеснителен. Принципно не съм суеверен, обаче при него празно няма.
Каква палачинка съм обърнал,ти можеш ли да четеш български ?
Или с Асенчо и Шестака се надпреварвате с лъжите от хейт.Осмисли какво ти казва един много по-опитен и успешен инвеститор от теб,иначе все ще ловиш падащи ножеве и все ще си в киреча.
Коментар
Коментар