Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнение
Здравей, Панда!
Одобрявам идеята да се тестват путове, както си го замислил.
Имам следното питане. Защо си избрал Strike 20 Юни (само след 2 седмици)? Би ли споделил какво очакваш да се случи за този период?
МерсиLast edited by Black and white cat-foot; 04.06.2025, 16:59.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНай-после имам достъп до второ ниво опции в ИБКР и искам да купя пут опции върху някоя ужасна компания за тест - тъп бизнес модел, голям кеш бърн, може и да са пълна измама. Какво се сещате като имена?
Одобрявам идеята да се тестват путове, както си го замислил.
Имам следното питане. Защо си избрал Strike 20 Юни (само след 2 седмици)? Би ли споделил какво очакваш да се случи за този период?
Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Тренировки на сухо с краткосрочни пут опции, exp June 20, таргет малко извън парите. Ако не искам да упражнявам опциите и ги продам в последния момент, на 19 юни ли трябва да се продадат или на 20? Иначе мисля да ползвам малко кеш за straddle покрай Q3 резултатите на Flow Traders. По спомен, Q2 паднаха с 20%, преди това имаше нагоре с 12%
symbol, strike, price
DFDV 20, 3.80
ASST 7.50, 1,90
TDUP 7.50, 0,55
AEVA 20, 2.20
TMC 4.50, 0.70
MASS 7.50, 1.40
GRPN 33, 2.25
LFMD 13, 1.10
CTEV 40, 5.70
Общо ако е по една опция, 19.60*100=583.90
+9.55 commission?
Комисионната на някои места ми я показва като 1.91, на други няма. Навсякъде ли да сложа 1.91? Т,е, 583.9+18.55=602.45Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Извън, вътре в парите?
symbol, strike, price
DFDV 20, 3.80
ASST 7.50, 1,90
TDUP 7.50, 0,55
AEVA 20, 2.20
TMC 4.50, 0.70
MASS 7.50, 1.40
GRPN 33, 2.25
LFMD 13, 1.10
CTEV 40, 5.70
Общо ако е по една опция, 19.60*100=1960
+9.55 commission?
Комисионната на някои места ми я показва като 1.91, на други няма. Навсякъде ли да сложа 1.91?Last edited by Black and white cat-foot; 04.06.2025, 16:46.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Извън, вътре в парите?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеDFDV, ASST, TDUP, CURI, AEVA, TMC, XNET, MASS, GRPN, LFMD, CTEV, BTM, OPRX
Коментар
-
Palantirdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНай-после имам достъп до второ ниво опции в ИБКР и искам да купя пут опции върху някоя ужасна компания за тест - тъп бизнес модел, голям кеш бърн, може и да са пълна измама. Какво се сещате като имена?
Коментар
-
БАМ! Сега само чакам ринвестора да обяви, че пазарува сребро, злато и суровини, за да знам кога да продавам.
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеTerziev Anicom? Кефи ме сектора, бих си застраховал домашния любимец ако можеше в бг
https://www.anicom.co.jp/ir/pdf/2025...cialReport.pdf
Коментар
-
Terziev Anicom? Кефи ме сектора, бих си застраховал домашния любимец ако можеше в бг
https://www.anicom.co.jp/ir/pdf/2025...cialReport.pdf
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар