IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• TSLA 5%, AVGO 5%, MSTR 5%. И малко енергетика и газ: GEV 10%, AR 5%. Кеш 70%. Все пак януари обикновено е неприятен месец. Тихо и кротко смятам да си изградя пак позиция в MSTR, след като кеширах тлъсти печалби. Биткойн се очертава като най-печеливш за 2025 и се надявам да се възползвам добре.
    Суровини, нефт, въглища...ми щом харесвате да ловите дъна и да чакате дълги месеци с блокиран капитал -добре. Абе кво стана с RIG? Тъкмо да си помислиш, че няма накъде повече, а то закопало под 4

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Имаш право. Но по-скоро тех лайт, че още имам 100 пейпала.

Сириузли обаче, пазарувай. И нафта / газ повечето са без пари. Буквално няма накъде да падат.
      пейпал се насраха с хани

https://www.youtube.com/watch?v=vc4yL3YTwWk
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Почвам да уважавам Петърчо, защото подобен див непукизъм са рядкост. На борсата не са особено полезни, но в някаква обществена дейност могат до сами връо да те закарат.

В този ред на мисли, тука сичкото техничар се изпокри. Изпокри се баш в момента за апартамента. Както се изпокри август сура. Въпросът е как може да изпуснеш двете най-големи движения и после да рисуваш картинки ни лук ял.
        ​​​​​​
        Обяснявам отново:
        Суровини и материали са за нагоре - трябва обаче да се подбира

Хапчетата са за нагоре - направо може фонд

Имотите - като цяло надценени, но тези за индустрията може

Техове - ясно какво мисля

Енергетика - БУЛИШ. Тука смешното е, че дори европейските тип eqnr имат бая нагоре. Надявам се и neste, където съм под вода с вход 14 евро. За btu няма дори да споменавам каква лапачка идва.
        Last edited by X_Y; 23.12.2024, 10:53.

Коментар

Представям си къв див купон ще е, ако ти се случи да познаеш някога.
          А аз се опитвам да си представя кога най сетне ще запишеш една успешна сделка,но ми е трудно
          Близо 3 години цената тества и се отблъска от 15.50,но точно когато го пробива декември,ти решаваш да купуваш
          Пълна аматьорщина
          Last edited by X_Y; 22.12.2024, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ето ти

На 31 януари не е ли над 15.50 я чака дълъг път в бездната
            Копие на OXY на 57 когато му разправях на Кавръка да не купува

https://tvc-screenshots.investing.co...c9feca137f.png

Представям си къв див купон ще е, ако ти се случи да познаеш някога.

Коментар

Нафтовите най ми харесват на тия нива cve
              Ето ти

На 31 януари не е ли над 15.50 я чака дълъг път в бездната
              Копие на OXY на 57 когато му разправях на Кавръка да не купува

https://tvc-screenshots.investing.co...c9feca137f.png

Last edited by X_Y; 22.12.2024, 17:51.

Коментар

• Шегуваш се направо, ама айде. Нафтовите най ми харесват на тия нива cve и bp от големите западни. Но и xom става. Те вече са още по-голяма компаниа. Отделно латиносите - petrobras, ec. Отделно всичката газ без crk. Аз пълниш vet, щото имав много от другото.

С други думи, трябва наистина от торбата с вагини да извадиш член, за да сбъркаш.

... Отново обяснявам - риск/печалба ми е критерият. От mstr сигурно повече пари могат за се изкарат, ако хванеш посоката. При горните рискът на тия нива е нищожен.

... Сорка, но пиша от телефон.
                Last edited by terziеv; 22.12.2024, 11:33.

Коментар

Сириузли обаче, пазарувай. И нафта / газ повечето са без пари. Буквално няма накъде да падат.
                  Дай пет тикера, де. Зер безплатно.

Иначе е все едно - купувайте фарми. Ми те са 27 000 сигурно.

Аз тази година мисля да взема всичките десет препоръки на Моутли-тата. По 100 левос на парче. Догодина, живот и здраве, ши прайм разбора.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Ммм, липсва ми едно Tech-Free или Non-Tech по средата

Наздраве!

Коментар

Мисля от догодина да ви искам по 6 лева на пост и да пусна Терзиев дерекшън анти момо вери клевър итф
                      Ммм, липсва ми едно Tech-Free или Non-Tech по средата

Наздраве!

Коментар

• Най-голямото ми разочарование тук- ASML.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Не е ли малко с тази инфлация??
                          Или просто не си цениш труда.
                          Ще разчитам на оборот.

Ето, четем AI goes nuclear https://thebulletin.org/2024/12/ai-goes-nuclear/ и се чудим как още има хора, дето и при този сур пак не си накупиха въглищари. И после пак ще има многозначително мълчание, гърчове, тантруми, самоизтъкващ се измамник и прочие.

Коментар

Мисля от догодина да ви искам по 6 лева на пост и да пусна
                            Не е ли малко с тази инфлация??
                            Или просто не си цениш труда.
                            Last edited by danetha; 21.12.2024, 07:48.

Коментар

• Днес AES голямо добавяне за двойна вече позиция. За последно.

Изобщо големи промени в портфейла тази седмица и най-вече днес:

- crk
                              + btu
                              ++ aes (дивидентът тук вече е равен на марджин лихвата)
                              +++ fro и още trmd
                              ++++ ibzl, flxb, lbra
                              ++++++++++++++++ sblk (тука без време ме упражниха и позицията е безумна за моите стандарти)

Продължавам да смятам, че сме насред btfd момент за определени сегменти. Има изключително много неща, които ги виждам нарисувани. Например чукът върху канадките е btfd, но там не можах да вляза като хората и не ми се добавят урбулешката още мини и нафта.

Коментар

• Мисля от догодина да ви искам по 6 лева на пост и да пусна Терзиев дерекшън анти момо вери клевър итф

Коментар

Working...
                                X