Абе напоследък забелязвам, че и магаретата полетяха. Това ме притеснява. Много. Обаче срещу тренд не се рита. Нали съм дългосрочен... в ИИ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ултра шорт от мен.
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Бостън Дайнамикс е понастоящем собственост предимно на Хюндай. Моля теб и всички други колеги да отделите 2 минути сега и да изгледате видеото. Едно, че ще ви донесе добро настроение и второ - ако някой досега не се е интересувал от роботи и дори не е чувал за Асимо на Хонда, определено ще бъде потресен от напредъка.
[ATTACH=CONFIG]n4230194[/ATTACH][/URL]
Може би някой ден нашите деца ще трябва да се борят с чудовищата, които нашето поколение създава...
Роботи... обучение... самообучение... човешка некадърност... липса на контрол... може да стане доста страшничко... Добре че не сме развита високотехнологична държава. Ето това ще ни спаси
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това е забавен оксиморон - не можеш ли делегира това на роботи, че да имаш свободно време?
Иначе съм съгласен - никой не иска, а вече и не може да работи. И тука има касис - останал ли е достатъчно капацитет за разработка на работещи работи. Според мен не. Лоу тех бъдеще вангувам. Ако обаче си открил нещо с капацитет, сподели. Аз лично съм прасе. Дреме ми дали съм крив, ако искарам пари.
https://www.youtube.com/watch?v=fn3K...LleoqA&index=9
Last edited by Никола20; 02.12.2024, 18:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеЛесно американците свалят лихвите и отварят печатницата, а европейците стоят и чакат да им разрешат
Само преди 5 дена разправяше ,че Тръмп нямало да налага мита,а гледай днес.
Как си обясняваш тази твоя въпиюща некомпетентност? Нека не забравяме и гредореда с ФЕД и печатането
2 от 2
Със 100% мито Доналд Тръмп заплаши БРИКС
https://news.bg/int-politics/sas-100...shi-briks.htmlLast edited by danetha; 01.12.2024, 16:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
И на мен ми е в наблюдаваните, но не ми остава време да се информирам. В момента цялото ми внимание се поглъща от роботиката.
Иначе съм съгласен - никой не иска, а вече и не може да работи. И тука има касис - останал ли е достатъчно капацитет за разработка на работещи работи. Според мен не. Лоу тех бъдеще вангувам. Ако обаче си открил нещо с капацитет, сподели. Аз лично съм прасе. Дреме ми дали съм крив, ако искарам пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеVale под $10 купувам малко ас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеГледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Вероятно най-простото- сближаване на лихвите.
https://images.app.goo.gl/DaKgABaGYmqpXGKD6
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеГледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???
Коментар
-
'Баси, цяла страница заяждания. Стига, бе хора! Как не ви омръзва?
Преди месец писах за акции на компании за роботика. Мисля, че с развитието на ИИ производството и навлизането на все по-сложни роботи в промишлеността и в бита е много близо.
Тогава бях купил Serve Robotics SERV, които разкарах още на следващия ден. Не търся точно това, макар че и роботизирани колички за доставки могат да са интересни.
Бостън Дайнамикс на Хюндай и Софт банк имат прекрасен робот, но за съжаление компанията не е публична.
В крайна сметка намерих ABB - шведско-швейцарска компания, занимаваща се с индустриална автоматизация и роботика. Преди малко купих за процент и нещо от портфейла, но идеята е да допълвам, докато станат поне 5%. Вход - 49.58. ABBN
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеа е сигурно че нива като през 2020 вече никога няма да видим (и не е необходимо да си експерт за да се досетиш защо, трябва само малко акъл).
До преди 3-4 седмици пита по форумите коя акция да купиш,сега изведнъж експерт стана
Коментар
Коментар