IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе напоследък забелязвам, че и магаретата полетяха. Това ме притеснява. Много. Обаче срещу тренд не се рита. Нали съм дългосрочен... в ИИ...
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
      Със 100% мито Доналд Тръмп заплаши БРИКС
      https://news.bg/int-politics/sas-100...shi-briks.html
      Тръмпи много яко разбърква картите. А още не е седнал на масата...
      Ултра шорт от мен.

Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Бостън Дайнамикс е понастоящем собственост предимно на Хюндай. Моля теб и всички други колеги да отделите 2 минути сега и да изгледате видеото. Едно, че ще ви донесе добро настроение и второ - ако някой досега не се е интересувал от роботи и дори не е чувал за Асимо на Хонда, определено ще бъде потресен от напредъка.

[ATTACH=CONFIG]n4230194[/ATTACH][/URL]
      Нещо не ми стана добро настроението...

Може би някой ден нашите деца ще трябва да се борят с чудовищата, които нашето поколение създава...

Роботи... обучение... самообучение... човешка некадърност... липса на контрол... може да стане доста страшничко... Добре че не сме развита високотехнологична държава. Ето това ще ни спаси

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това е забавен оксиморон - не можеш ли делегира това на роботи, че да имаш свободно време?

Иначе съм съгласен - никой не иска, а вече и не може да работи. И тука има касис - останал ли е достатъчно капацитет за разработка на работещи работи. Според мен не. Лоу тех бъдеще вангувам. Ако обаче си открил нещо с капацитет, сподели. Аз лично съм прасе. Дреме ми дали съм крив, ако искарам пари.
        Бостън Дайнамикс е понастоящем собственост предимно на Хюндай. Моля теб и всички други колеги да отделите 2 минути сега и да изгледате видеото. Едно, че ще ви донесе добро настроение и второ - ако някой досега не се е интересувал от роботи и дори не е чувал за Асимо на Хонда, определено ще бъде потресен от напредъка.

https://www.youtube.com/watch?v=fn3K...LleoqA&index=9

Click image for larger version

Name:	Boston-Dynamics-robots.jpg
Views:	1
Size:	38.0 КБ
ID:	4230194
        Last edited by Никола20; 02.12.2024, 18:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
          Лесно американците свалят лихвите и отварят печатницата, а европейците стоят и чакат да им разрешат

Само преди 5 дена разправяше ,че Тръмп нямало да налага мита,а гледай днес.
          Как си обясняваш тази твоя въпиюща некомпетентност? Нека не забравяме и гредореда с ФЕД и печатането
          2 от 2

Със 100% мито Доналд Тръмп заплаши БРИКС

https://news.bg/int-politics/sas-100...shi-briks.html
          Last edited by danetha; 01.12.2024, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

И на мен ми е в наблюдаваните, но не ми остава време да се информирам. В момента цялото ми внимание се поглъща от роботиката.
            Това е забавен оксиморон - не можеш ли делегира това на роботи, че да имаш свободно време?

Иначе съм съгласен - никой не иска, а вече и не може да работи. И тука има касис - останал ли е достатъчно капацитет за разработка на работещи работи. Според мен не. Лоу тех бъдеще вангувам. Ако обаче си открил нещо с капацитет, сподели. Аз лично съм прасе. Дреме ми дали съм крив, ако искарам пари.

Коментар

Vale под $10 купувам малко ас.
              И на мен ми е в наблюдаваните, но не ми остава време да се информирам. В момента цялото ми внимание се поглъща от роботиката.

Коментар

• Vale под $10 купувам малко ас.

Коментар

• For the first time since February 2022, Core CPI, PCE and PPI inflation are now rising at the SAME time.
                  Гейм, сет и мач.

С това смятам темата за изчерпана и приемам с благодарност Оскара за цялостно творчество.

Коментар

Гледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???
                    Лесно американците свалят лихвите и отварят печатницата, а европейците стоят и чакат да им разрешат

Коментар

• Не знам, за мене е лудост еврото даже на тези нива. Нищо чудно Ецб пак да отиде на отрицателни стойности.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Вероятно най-простото- сближаване на лихвите.
                        Вероятно , в разгара на мандатите на републиканците обикновенно , долара се скапва. Това не му пречи сега преди това да,се случи , да набичи за последно.

https://images.app.goo.gl/DaKgABaGYmqpXGKD6

Коментар

Гледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???
                          Вероятно най-простото- сближаване на лихвите.

Коментар

• 'Баси, цяла страница заяждания. Стига, бе хора! Как не ви омръзва?

Преди месец писах за акции на компании за роботика. Мисля, че с развитието на ИИ производството и навлизането на все по-сложни роботи в промишлеността и в бита е много близо.

Тогава бях купил Serve Robotics SERV, които разкарах още на следващия ден. Не търся точно това, макар че и роботизирани колички за доставки могат да са интересни.

Бостън Дайнамикс на Хюндай и Софт банк имат прекрасен робот, но за съжаление компанията не е публична.

В крайна сметка намерих ABB - шведско-швейцарска компания, занимаваща се с индустриална автоматизация и роботика. Преди малко купих за процент и нещо от портфейла, но идеята е да допълвам, докато станат поне 5%. Вход - 49.58. ABBN
                            Last edited by Никола20; 28.11.2024, 14:09. Причина: забравих да напиша кода

Коментар

• Гледам разни прогнози на водещи банки. Всички очакват ръст на eur спрямо $. КАК???

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                                а е сигурно че нива като през 2020 вече никога няма да видим (и не е необходимо да си експерт за да се досетиш защо, трябва само малко акъл).
                                Ти ли го гарантираш?

До преди 3-4 седмици пита по форумите коя акция да купиш,сега изведнъж експерт стана

Коментар

Working...
                                X