If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
старшни изроди са американите не може да им се отрече,ама пак през ноща направиха ол тай хая
тез кат гледам циклите най късно до 2018 са направили нови дъна, гаранте, само не знам как и нас ше ни повлече вълната. Тогава +- година две завършва големия мечешки цикъл. и започва новия bull market. Да видим живи и здрави до тогава ...
тънката струйка ще е надолу и всички ще чакат да чуят новината , пък то няма. утре поради лошия кашкавал който се произвежда в лос анжелис борсите ще падат . просто лош фондамент
Равновесие,кажи нещо за фундамента.как виждаш ги нещата?
аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.
ей ти
НАТО прекратява сътрудничеството си с Русия
Организацията ще укрепи връзките си с Украйна и с други държави от Източна Европа, стана ясно след срещата на външните министри от алианса
аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.
Те вече се разбраха. Дъвченето е за пред камерите. Европа ще е нагоре следващите месеци, нищо чудно STOXX 50 да завърши на 20-30% над настоящите нива. Горе долу толкова е екстра дискаунта на Европа спрямо САЩ извън нормалния дискаунт. САЩ настрани и леко нагоре.
Развиващите се пазари обаче ще избият рибата - без Китай и може би Русия, които ако завършат на 0 ще са доволни.
Не че съм равновесния, ама да си кажа... Темата за Украйна и Русия беше сдъвкана от борсата поне преди седмица и в момента не оказва на практика никакво влияние. Нивата, на които се намираме го потвърждават. Разбра се, че нито война ще има, нито санкции. Толкоз по въпроса.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
мене ме боли щеката 5, 10, 15, дали ше е в седмак или осмак на 1300 отиа рано или късно ... това си е мое мнение са, знам аз че глупости говорим ше га видим
може и да иде, но е малко вероятно да е в близките месеци.да не си пил ВЕ къв е тоя правопис
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
5 пункта водят ли до превъзбудаама утре. Или в седмък. Задължително. Ще падне
мене ме боли щеката 5, 10, 15, дали ше е в седмак или осмак на 1300 отиа рано или късно ... това си е мое мнение са, знам аз че глупости говорим ше га видим
Коментар