If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
стоим и гледам мачот то тва да не е баница реж па ьеж, докат не върне 25-30% за нишо не става и тея виждат, че нема будали от 3 месеца вече пробат пробат ама уйя ми .. и ше треа ресто дали къде майските бръмбари или по скоро, аз съм long XAU/USD и едни спредове пут на тва SPY ...
обаче тия по сиссибиси телевизията големи тарикати , бърборят бърборят за фундамент и по някое време викат графиката е над муууувинг авериж , че кви фундаменталисти са като гледат каки . не се ли четат само артии с много букви
Сигурно наскоро са разглеждали въпроса с 3D акциите и им се е отразило
Днес пак яка самба, кючеци , казачоци, ма самбаджиите най корави, сигур щото изтрещяха след даунгрейдванията на агенциите
гледай им валутите, щом почнат да показват слабост и е време за излизане. Още са яко силни и се надявам това да продължи още месеци наред, но де да знае човек.
Eми моите технологични са нагоре
(AMD & BBY)
Сериозно не мислите ли да хеджирате късите в Насдак с... да кажем дълъг AMZN?
Ааа не, тоя модерен сектор не го разбираме. Избягваме модните неща по принцип.
Само едно сираче дръвце NTWK държим там, притежаващо всички качества на бастун както спомена 1 колега ...ма се се надяваме кат Пинокио 1 ден да оживее.
Приказките са хубаво нещо
Това, че някой твърди, че фигурата с 4 страни трябва да се нарича квадрат, не означава задължително, че това е истина, особено след като други хора твърдят, че фигури с повече страни също са квадрат. Квадратът е идея, и като такава е съвършен и не се среща в нашата реалност. За това и не е познаваем!
Eми моите технологични са нагоре
(AMD & BBY)
Сериозно не мислите ли да хеджирате късите в Насдак с... да кажем дълъг AMZN?
Това, че някой твърди, че фигурата с 4 страни трябва да се нарича квадрат, не означава задължително, че това е истина, особено след като други хора твърдят, че фигури с повече страни също са квадрат. Квадратът е идея, и като такава е съвършен и не се среща в нашата реалност. За това и не е познаваем!
Коментар