If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди няколко месеца, на събрание на акционерите си, (което не беше свиквал от 6-7 години), господин Lee Kun-hee (Samsung Electronics Chairman) отговаря на въпрос на акционер, защо не е склонен да повдигне дивидента нагоре от мизерния 1%). Той отговаря, че гарантира 1% дивидент от цената на акцията си, независимо, колко висока е тя. Сиреч направете я 2-3-5 пъти по-висока и аз ще ви платя 2-3-5 пъти по-висок дивидент. Тогава си дадох сметка, колко мразен е от акционерите си и как ще реагират на лоша новина за него.
Този мъж в продължение на 20 години размаза конкуренцията си в областта на телевизорите, чиповете за памет, а в момента компанията му стои, като равен с равен срещу Apple.
Нека бъдещото ми аз ми прости, че няма да скоча върху акциите му в този момент. http://tech.fortune.cnn.com/2014/05/...-hospitalized/
е та що кат е Май, да им отворя една зелена бира с капачка по случая, преди уж sell in may са няяя, ми да мърдат на горе тогава все ми е тая, само да се движат ...
е,точно де селни го,още сме в началото на май
кога ти беше дет лайна?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
е та що кат е Май, да им отворя една зелена бира с капачка по случая, преди уж sell in may са няяя, ми да мърдат на горе тогава все ми е тая, само да се движат ...
Коментар