IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    а нагоре пак ще има на тези нива , ама то е да зарибят още малко цацка . рендж му се вика
    брат нали се сещаш че рядко се обаждам тука и в 95% познавам.рейнджа може да отиде в мечи тренд..определено обаче ще е краткосрочна мечка-3-.4 месеца.на 9999 дау ще се влиза и то с много както сега е с много на късо

Коментар

• там ми е неясна работата ама като нищо може един шип до 1583. те това като прасето днеска буташ буташ пък после падни . то и софка така натискаш натискаш

Коментар

• не случайно и на бфб тия дни се правиха клопки за покупки и разправяха че уж външен купувал и видиш ли напълнил пакета си------ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ-------кой напазарил и вземал честито на наивниците.на софикс 400-430 ще се срещнем.по надолу няма да има.

Коментар

• а нагоре пак ще има на тези нива , ама то е да зарибят още малко цацка . рендж му се вика

Коментар

абе кукло много падат дай фундамент , нещо рублата ли е виновна , незнам
            не е нужно рублата да пада.както казах вчера не е нужно да има новина.спада винаги започва на хубави новини.така че споко пускайте късите и да не ви гърми.на валута съм слаб но на индекси съм смея да твърдя както трябва

Коментар

РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ
              ръст догодина септември.всичко приключи.

Коментар

• абе кукло много падат дай фундамент , нещо рублата ли е виновна , незнам

Коментар

• РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ

Коментар

и аз съм със зло и стопа на печалба и колко толко
                    аз неам никви стопове, не ползвам хранилките на брокера, че понякога барат там и не е хубаво, с малко и полеко аз го виждам къде отива и като пастир с пръчката след овцата само пазим да не падне у дерето ...

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Напълно изтрещяхте в таз тема!
                      не ги знам какво са взели, може да е нещо силно, и да са се превъплатили в професори по физика и математика ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        стоим и гледам мачот то тва да не е баница реж па ьеж, докат не върне 25-30% за нишо не става и тея виждат, че нема будали от 3 месеца вече пробат пробат ама уйя ми .. и ше треа ресто дали къде майските бръмбари или по скоро, аз съм long XAU/USD и едни спредове пут на тва SPY ...
                        и аз съм със зло и стопа на печалба и колко толко

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Ааа не, тоя модерен сектор не го разбираме. Избягваме модните неща по принцип.
                          Само едно сираче дръвце NTWK държим там, притежаващо всички качества на бастун както спомена 1 колега ...ма се се надяваме кат Пинокио 1 ден да оживее.
                          Приказките са хубаво нещо
                          точ тъй и аз се придъжвам към бат Фидел, шото някви AMZN BAMZN VGAZA и то по 300 парчето, а то би требало да е 50 лева най много, неам пари за некви експерименти аз или па тея APPL или биноклите за по илядо кинта, напрао не са у ред ...

Коментар

майкъле блажиш ли дето вика редко
                            стоим и гледам мачот то тва да не е баница реж па ьеж, докат не върне 25-30% за нишо не става и тея виждат, че нема будали от 3 месеца вече пробат пробат ама уйя ми .. и ше треа ресто дали къде майските бръмбари или по скоро, аз съм long XAU/USD и едни спредове пут на тва SPY ...

Коментар

• Сега като хапнете по един сандвич, отпуснете малко примката, да излезем с достойнство.
                              И следващата седмица повече няма да го правим на въпрос.

Коментар

• обаче тия по сиссибиси телевизията големи тарикати , бърборят бърборят за фундамент и по някое време викат графиката е над муууувинг авериж , че кви фундаменталисти са като гледат каки . не се ли четат само артии с много букви

Коментар

Working...
                                X