IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Не отварям къси по принцип, акаунта ми е cash, просто забелязах че няма налични (ако някой все пак реши).
    гледам 18 август - 100 долара sell call на 5.5. Не е ли същото ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

охо ебаси купона, защо искате да я шортите ? Това не бих го шортил и пари да ми дават.
      Не отварям къси по принцип, акаунта ми е cash, просто забелязах че няма налични (ако някой все пак реши).

Коментар

• Нямат налични да но SLB 1000+% .
        Лудост та лудост.Беше ми домъчняло.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

IB ми дава 0 short stock availability.
          охо ебаси купона, защо искате да я шортите ? Това не бих го шортил и пари да ми дават.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
            Гледам ги тия в AMC и не ми стига акъла , как се плащат такива проценти лихви за скъсяване.Поне в ИБ.
            Лудостта е в пълен обем отново на борсата.
            Та най-разумно ми се вижда продажба на путове августовски на 4 гущера.До тук съм на 50бр.
            IB ми дава 0 short stock availability. Отворих няколко къси август 4 пут
            Last edited by tetris12; 24.07.2023, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
              Гледам ги тия в AMC и не ми стига акъла , как се плащат такива проценти лихви за скъсяване.Поне в ИБ.
              Та най-разумно ми се вижда продажба на путове августовски на 4 гущера.До тук съм на 50бр.
              най-накрая един смислен пост

Коментар

• Гледам ги тия в AMC и не ми стига акъла , как се плащат такива проценти лихви за скъсяване.Поне в ИБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Е ако нямаш уважение към някой който е направил половин милион лева от една акция ,значи си много зле ,по принцип българина е доста завистлив и злобен ако разбере че някой е успял та не се учудвам да ти кажа
                  Остави мен, кажи какво ти е обещал

Коментар

Какво да си зписвам ? Или ти си на хонорар вече при него
                    Е ако нямаш уважение към някой който е направил половин милион лева от една акция ,значи си много зле ,по принцип българина е доста завистлив и злобен ако разбере че някой е успял та не се учудвам да ти кажа

Коментар

Човека ако има наистина над 500 хиляди лева печалба мисля че самонтрябва да си записваш и да си мълчиш
                      Какво да си зписвам ? Или ти си на хонорар вече при него

Коментар

• https://www.tipranks.com/news/articl...ad-of-q2-print

Джулиъса има още малко време

Коментар

сега ще дойде Теслю да се включи, че неговите "печалби" са къде къде над твоите
                          Човека ако има наистина над 500 хиляди лева печалба мисля че самонтрябва да си записваш и да си мълчиш

Коментар

Всички се огледаха в мойте кирливи 5 лева в акцийки ,Гугъла задържа позиции ,Джулиъса избърза да продава ,чакай не бързай ,според мен прекаленото много акции и търсенето на нови и нови замъгляват бинокъла на добрия инвеститор
                            добре, че сещаш че с тия 5 лева избърса пода на форума десет пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Какво да го стискам тоя смешен гугъл.
                              Всеки един момент мога да купя - още цикли на 120 долара, на колкото го разкарах.
                              А я виж Адобето къде е! В рейнджа 350-360$ съм ги купувал..... а вече гони 520$.
                              сега ще дойде Теслю да се включи, че неговите "печалби" са къде къде над твоите

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                В RITM играя малко аз. Акции + веднага априлски колци на 8. Мисля, че е добро съотношение риск/печалба. Ако мушна и дивидент, може >10% за месец.
                                Това се оказа егати свежарката. Мисля, че е време за прибиране на чиповете. Входът ми е 7,5 + два тлъсти дивидента.

Коментар

Working...
                                X