Първоначално изпратено от tetris12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
охо ебаси купона, защо искате да я шортите ? Това не бих го шортил и пари да ми дават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
IB ми дава 0 short stock availability.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеГледам ги тия в AMC и не ми стига акъла , как се плащат такива проценти лихви за скъсяване.Поне в ИБ.
Лудостта е в пълен обем отново на борсата.
Та най-разумно ми се вижда продажба на путове августовски на 4 гущера.До тук съм на 50бр.Last edited by tetris12; 24.07.2023, 18:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеГледам ги тия в AMC и не ми стига акъла , как се плащат такива проценти лихви за скъсяване.Поне в ИБ.
Лудостта е в пълен обем отново на борсата.
Та най-разумно ми се вижда продажба на путове августовски на 4 гущера.До тук съм на 50бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е ако нямаш уважение към някой който е направил половин милион лева от една акция ,значи си много зле ,по принцип българина е доста завистлив и злобен ако разбере че някой е успял та не се учудвам да ти кажа
- 1 like
Коментар
-
Какво да си зписвам ? Или ти си на хонорар вече при него
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Човека ако има наистина над 500 хиляди лева печалба мисля че самонтрябва да си записваш и да си мълчиш
- 1 like
Коментар
-
сега ще дойде Теслю да се включи, че неговите "печалби" са къде къде над твоите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВсички се огледаха в мойте кирливи 5 лева в акцийки ,Гугъла задържа позиции ,Джулиъса избърза да продава ,чакай не бързай ,според мен прекаленото много акции и търсенето на нови и нови замъгляват бинокъла на добрия инвеститор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКакво да го стискам тоя смешен гугъл.
Всеки един момент мога да купя - още цикли на 120 долара, на колкото го разкарах.
А я виж Адобето къде е! В рейнджа 350-360$ съм ги купувал.....а вече гони 520$.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ RITM играя малко аз. Акции + веднага априлски колци на 8. Мисля, че е добро съотношение риск/печалба. Ако мушна и дивидент, може >10% за месец.
Коментар
Коментар