If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
продавам пут-ове на Тотал от известно време (да съм сред мазното), все ми се иска да ги взема под 50 евра, накрая може да си остана с желанието и малко дребни.
Според мене грешиш с тези големи. Котера е още безобразно евтина.
Нафтата е на 3-месечен връх! Казах ви да сте реди, ама има много непослушни.
... малко ми е терсене обаче. Три години търгувам и юли-август нафтата винаги слиза.
продавам пут-ове на Тотал от известно време (да съм сред мазното), все ми се иска да ги взема под 50 евра, накрая може да си остана с желанието и малко дребни.
Нафтата е на 3-месечен връх! Казах ви да сте реди, ама има много непослушни.
... малко ми е терсене обаче. Три години търгувам и юли-август нафтата винаги слиза.
Е то един път ще се натресеш,не няколко.Търгуваш както до оня ден ,мислиш както последните 5,7 години.Средата мисля е доста сложна ,не знам..Много малко хора имат опит в акциите когато парата има цена
400 x $4 (PUT strike) = $1600 - 400 x $0.88 (премия) = $1248 (блокиран cash от акаунта)
Максимална печалба е разбира се премията (400 x $0.88), максимална загуба блокираната сума ($1248), ако AMC отиде на де-факто $0.
* изключая комисионните
Моля ви, това са елементарни технически познания, без тях става някакъв развален телефон, а да говорим за пари през развален телефон...
Ако си сигурен, че няма да мине съответната цена, или със съвсем малко да, или ако имаш позиця продавай call-s срещу нея. Със късите put на 4, целя цената да се задържи над или там някъде, ако и волатилността спадне може и да ги затворя преди дата на изтичане. Отворих няколко къси put, понеже не смятам, че АМС е инвестиция дългосрочно, но може и да греша. Ще видим как ще се развие следващите 3 седмици.
Май се разминаваме за целите ама н.знч. и без това не е мойта игра
Коментар