Гледайте какво правят Американските фючърси. Тя икономиката им едва ли в рецесия ще влезе ама те ни лук яли ни лук мирисали. Защото видиш ли сега ФЕД ще печата още пари и затова сме само нагоре до небесата, ако не то икономиката се оправя и затова поставяме рекорди. Абе все ще намерим причина да сме нагоре. Не мога да дочакам деня когато ще излезе новия Леман и пазара ще се срине и да чета коментарите на анализаторите-овце
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеднес е FOMCa баба ви ще дранка, накъдето тегли тълпата преди обед вечерта е обратна посока
Коментар
� -
michaelis
днес е FOMCa баба ви ще дранка, накъдето тегли тълпата преди обед вечерта е обратна посока
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАйде къс абдал от тук към даксовете утре ще е оптимистично
ще има "sell and go away" есента пак продължаваме и ще направи сигурно 2000 на СиП.
Коментар
� -
Тая ми ракетка излете
http://finance.yahoo.com/q?s=bsbr
Ма имам още доста с припалени двигатели.
Тия 16 ми са сега основните на нисе, над 82%. С 4.5% чист дивидент.
Гилда кат вземат да кихат и 5 ще да хвана..
GILD, SDRL,ESV,EDIV,PBR,RIG,EDD,TUR,GGN,NSU,HSBC,ERUS,PZ E,BSBR,EWO,RSXJ
Коментар
� -
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа аз балъка само продавам продавам
Коментар
� -
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ утре вечер, най-късно в четвъртък ще изгрее слънце и на твоята улица. Ама да не прибързваме и за днес, че и вчера беше един оптимизъм, пък каква стана...Щото вторникът си е силен катализатор, но в дните преди ФОМК-а понякога не важи. Трябва да има и изненади все пак.
Някой да знае Баба дали ще говори утре или само комюнике ще има?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа аз балъка само продавам продавамЩото вторникът си е силен катализатор, но в дните преди ФОМК-а понякога не важи. Трябва да има и изненади все пак.
Някой да знае Баба дали ще говори утре или само комюнике ще има?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЧувам по телефона ще изпуснем влака купувай купувай
Коментар
�
Коментар