Джулиъса май избърза с продажбите а Гугъла на 100 долара ще остане в историята
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Както виждаш само днес тук съм дал прогнози за Ябълката и Нвидия,а вчера за Гугъл и Тайсъна.Казал съм мнението си и за индекс, SP500
В златото и в биткойн темата също съм си оставил и краткосрочни и дългосрочни прогнози !
На БФБ само вчера съм дал прогноза за Атера,Химимпорт и Агрия !
Ай смятай това "не смее кьорава прогноза да даде" ли е
И като имаме предвид,че го казва човек, дал само една единствена прогноза за толкова време в този форум,за Алтерко и тя му избяга с 50%
Всичките ти писания са виж какво станало еди кога си и тн тн
Като даваш давай ясни прогнози - до месец до два чакам такова и такова ниво а не локуми
И най ВАЖНОТО ако си мислиш че много познаваш мини към реален акаунт на демото всичики са цареLast edited by X_Y; 12.07.2023, 17:59.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Ако SEC даде зелена светина на BlackRock за ETF на биткойн, този скок до 40-45К ще се превърне в една малка крачка, последвана от спринт
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
П.С. Биткойн всеки момент ще направи скокче до 40-45К.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Може да има и сигурно ще има. Само ,че виждаме прекрасна ширина на пазара и ротация. Докато кажа злато - днес голддигърите поемат щафетата, май ще купя още EQX. Това е много булиш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Явно сентимента е избил в червеното. Може да има пулбак утре и другата седмица
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеFutures up! Пазарът явно ще хареса доклада за инфлацията. Доларът е в очевидно падение, същото ще стане с 10y и 2y лихви, защото ФЕД няма как да пренебрегне намелението на инфлацията. Рецесията приключи и сегашният earnings season ще го потвърди.
Последен шанс за NVDA, PLTR и пр. на тия нива
Все пак нека да видим как ще затворят днес индексите.
П.С. Мисля да посъкратя някои позиции на БФБ /без Шелли/. Перспективни са, но бавни. Газ към Америка!
- 1 like
Коментар
� -
https://edition.cnn.com/2023/07/11/b...obs/index.html
Гледайте докладите за работните места ,те са важни ,инфлацията и рипортите ок ,но Феда не се кефи на здравия пазар на труда той е проблем за базата в инфлацията .Няма как да имаш стабилност в цените при горещ пазар на труда
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеFutures up! Пазарът явно ще хареса доклада за инфлацията. Доларът е в очевидно падение, същото ще стане с 10y и 2y лихви, защото ФЕД няма как да пренебрегне намелението на инфлацията. Рецесията приключи и сегашният earnings season ще го потвърди.
П.С. Мисля да посъкратя някои позиции на БФБ /без Шелли/. Перспективни са, но бавни. Газ към Америка!
Към есента ,края америкаците ще свършат спестяванията и тогава ще стане интересно
- 1 like
Коментар
� -
Futures up! Пазарът явно ще хареса доклада за инфлацията. Доларът е в очевидно падение, същото ще стане с 10y и 2y лихви, защото ФЕД няма как да пренебрегне намелението на инфлацията. Рецесията приключи и сегашният earnings season ще го потвърди.
П.С. Мисля да посъкратя някои позиции на БФБ /без Шелли/. Перспективни са, но бавни. Газ към Америка!Last edited by RInvestor; 12.07.2023, 15:50.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗнам, че си един от малкото стойностни тук ,но мисля ,че грешиш.Прекалено си булиш.
Ще видим сега 15.30 инфлацията може да дадат тон за някаква песен..... еле пък за алтъните - още колко имат да се гмуркат.
Жж има още затягане на лихвените гайки.рано е за отпускане!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеЩо се дърпате, нищо градивно няма да постигнете.
Трябва да се сърдиш на слабите модератори,че не си вършат работата !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеNVDA се готви за нов скок. Жална им майка на шортаджиите, които не вдяват ,че в началото на бул маркет акциите са най-силни. Да, изглеждат разтегнати, обаче Петря5 няма да го огрее корекция повече от 8-10% и после пак ъп-ъп до над 6000. Единствено не ясно дали ще е бързо движение до върха /в рамките до края на годината/ или нормален бичи пазар 1.5-2г.
П.С. Биткойн всеки момент ще направи скокче до 40-45К. Златото май достигна дъно и скоро ще се включи в купона. Петролът не е ясен, макар засега да има добри сигнали. Без препоръки
Много трудно,да не кажа невъзможно в моментната ситуация.Нито техника,още по малко фундамент го подкрепят
Това болднатото също няма как да се случи
Знам, че си един от малкото стойностни тук ,но мисля ,че грешиш.Прекалено си булиш.
Ще видим сега 15.30 инфлацията, може да дадат тон за някаква песенLast edited by petrg5s; 12.07.2023, 13:51.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеПетър5 е доволен и на 1% та да ходи да се фали колко познава иначе парите не го вълнуват щото е на демо както стана ясно вчера
Обаче след изцепката с Дрона вече не смее кьорава прогноза да даде и само ходи та пита вие какво мислите
В златото и в биткойн темата също съм си оставил и краткосрочни и дългосрочни прогнози !
На БФБ само вчера съм дал прогноза за Атера,Химимпорт и Агрия !
Ай смятай това "не смее кьорава прогноза да даде" ли е
И като имаме предвид,че го казва човек, дал само една единствена прогноза за толкова време в този форум,за Алтерко и тя му избяга с 50%
Хем лъжеш,хем и срам даже нямаш.Явно си много нещастен човечец,посран от страх и в паника от падащите цени на оборитеLast edited by petrg5s; 12.07.2023, 13:55.
Коментар
�
Коментар