IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Чи ще има минилеман от поне 15-20% - ще има, ма дали преди туй няма да има спай атака на 2000 ?

Въпрос за милиони....
    може бе ей го къде е някви си 100/120 точки може да се вдигне и тоя връх ше има да подсмърчат с години след него да го стигнат ...

само вчера дет не иска да ми вземе поръчката за опциите ама кво да прайм са, явно съм изкал нагла цена да я купим, ама са нема да се вътриме да му се невиди.
    Апропо Кастро NTWK ги сложих у лево щото не моа ги чакам тех, че ми затварят leverage за опциите, а те са ми по ценни и праим повече от NTWK колкот и да скочи ... барем са тръгне и да ви върже там
    Last edited by michaelis; 02.05.2014, 10:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      май времето си е дошло дат каа, че даже и доста се бавят ...
      Чи ще има минилеман от поне 15-20% - ще има, ма дали преди туй няма да има спай атака на 2000 ?

Въпрос за милиони....

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
        Още стария Леман не е доотшумял. Твърде рано е за нов
        май времето си е дошло дат каа, че даже и доста се бавят ...

Коментар

• злото много го мъчи това 1275 от там идва цялото напрежение

Коментар

• голямо напрежение а редко. нагоооооре надоолу нагоооооре надоолу и малко встрани ханш ханш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
              .... Не мога да дочакам деня когато ще излезе новия Леман и пазара ще се срине и да чета коментарите на анализаторите-овце
              Още стария Леман не е доотшумял. Твърде рано е за нов
              Не е препоръка

Коментар

• чи на връх дълги да пускам . аааа не на мене тия . няма бягане от жи точките

Коментар

• дау на 50 тика от ал тайм хай, есендпи на 48 тика. кви къси ви се привиждат?
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    късо късо късо до дупка от тук
                    док та обрулят кат круша викаш , а ?
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• късо късо късо до дупка от тук

Коментар

Въпросът е в наглостта днес. Имаш ужасяващо GDP, намаляване на печатането и сякаш напук правиш нов рекорд. Наглост голяма
                        Аз на тези им дивотии се дивя отдавна,но уви безочието им няма граници,алчността и наглостта също.
                        Ще си платят с лихвите обаче,жалко е че обикновенните хорица ще си патят после заради свинщините им!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• отличен отговор време е за дабълблек

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Fed shows faith in U.S. economy with bond-buying reduction
                            аааа сега тепъринга е добра новина . кропието някакъв коментар
                            Решили са да надуват балона и новините нямат значение. Не че са толкова лоши де.
                            Дау направи днес нов връх, сигурно ще избутат и СиП над 1900 незнам до кога ще го бутат нагоре, но сигурно ще се опитат да откажат мечките и (за тва си мисля че СиП може и до 1925 да го докарат) и после вече края на Май (може би Юни) надолу.
                            Лятото рейндж и есента пак нагоре, надувай балона до СиП до 2000.

Коментар

• Въпросът е в наглостта днес. Имаш ужасяващо GDP, намаляване на печатането и сякаш напук правиш нов рекорд. Наглост голяма

Коментар

Има ли сега някой да ми разкаже сега за свободните пазари или за това как пазарите били отразявали икономиката на една страна
                                е какво качили са някаква частица от процента въпреки всичко и дай да се тръшкаме. с тоя марджин дето залагаме забравяме че флуктоациите от 4-5% са си нещо нормално - цялата печалба за годината може си я изтрият точно за един ден и никой няма да каже гък

Коментар

Working...
                                X