IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Както виждаш само днес тук съм дал прогнози за Ябълката и Нвидия,а вчера за Гугъл и Тайсъна.Казал съм мнението си и за индекс, SP500
    В златото и в биткойн темата също съм си оставил и краткосрочни и дългосрочни прогнози !
    На БФБ само вчера съм дал прогноза за Атера,Химимпорт и Агрия !

Ай смятай това "не смее кьорава прогноза да даде" ли е
    И като имаме предвид,че го казва човек, дал само една единствена прогноза за толкова време в този форум,за Алтерко и тя му избяга с 50%

Всичките ти писания са виж какво станало еди кога си и тн тн

Като даваш давай ясни прогнози - до месец до два чакам такова и такова ниво а не локуми

И най ВАЖНОТО ако си мислиш че много познаваш мини към реален акаунт на демото всичики са царе
    Last edited by X_Y; 12.07.2023, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Ако SEC даде зелена светина на BlackRock за ETF на биткойн, този скок до 40-45К ще се превърне в една малка крачка, последвана от спринт
      Това сигурно ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

П.С. Биткойн всеки момент ще направи скокче до 40-45К.
        Ако SEC даде зелена светина на BlackRock за ETF на биткойн, този скок до 40-45К ще се превърне в една малка крачка, последвана от спринт

Коментар

Може да има и сигурно ще има. Само ,че виждаме прекрасна ширина на пазара и ротация. Докато кажа злато - днес голддигърите поемат щафетата, май ще купя още EQX. Това е много булиш
          Не знам не знам, гледам тука чакат алтъните да падат още

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Явно сентимента е избил в червеното. Може да има пулбак утре и другата седмица
            Може да има и сигурно ще има. Само ,че виждаме прекрасна ширина на пазара и ротация. Докато кажа злато - днес голддигърите поемат щафетата, май ще купя още EQX. Това е много булиш

Коментар

Futures up! Пазарът явно ще хареса доклада за инфлацията. Доларът е в очевидно падение, същото ще стане с 10y и 2y лихви, защото ФЕД няма как да пренебрегне намелението на инфлацията. Рецесията приключи и сегашният earnings season ще го потвърди.
              Последен шанс за NVDA, PLTR и пр. на тия нива
              Все пак нека да видим как ще затворят днес индексите.
              П.С. Мисля да посъкратя някои позиции на БФБ /без Шелли/. Перспективни са, но бавни. Газ към Америка!
              Явно сентимента е избил в червеното. Може да има пулбак утре и другата седмица

Коментар

• https://edition.cnn.com/2023/07/11/b...obs/index.html

Гледайте докладите за работните места ,те са важни ,инфлацията и рипортите ок ,но Феда не се кефи на здравия пазар на труда той е проблем за базата в инфлацията .Няма как да имаш стабилност в цените при горещ пазар на труда

Коментар

Futures up! Пазарът явно ще хареса доклада за инфлацията. Доларът е в очевидно падение, същото ще стане с 10y и 2y лихви, защото ФЕД няма как да пренебрегне намелението на инфлацията. Рецесията приключи и сегашният earnings season ще го потвърди.
                  П.С. Мисля да посъкратя някои позиции на БФБ /без Шелли/. Перспективни са, но бавни. Газ към Америка!
                  Не бързай да се радваш,лихвите ще ги вдигат още ,отделно проблема е че след това няма да ги свалят ако няма рецесия ,ще ги държат достатъчно за да счупят инфлацията .
                  Към есента ,края америкаците ще свършат спестяванията и тогава ще стане интересно

Коментар

• Futures up! Пазарът явно ще хареса доклада за инфлацията. Доларът е в очевидно падение, същото ще стане с 10y и 2y лихви, защото ФЕД няма как да пренебрегне намелението на инфлацията. Рецесията приключи и сегашният earnings season ще го потвърди.
                    Last edited by RInvestor; 12.07.2023, 15:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                      Знам, че си един от малкото стойностни тук ,но мисля ,че грешиш.Прекалено си булиш.
                      Ще видим сега 15.30 инфлацията може да дадат тон за някаква песен
                      И на мен тъй ми се чини за колегата ..... еле пък за алтъните - още колко имат да се гмуркат.

Жж има още затягане на лихвените гайки. рано е за отпускане!

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                        Що се дърпате, нищо градивно няма да постигнете.
                        Виж кой почва с лични нападки и виж кой дава прогнози..
                        Трябва да се сърдиш на слабите модератори,че не си вършат работата !

Коментар

NVDA се готви за нов скок. Жална им майка на шортаджиите, които не вдяват ,че в началото на бул маркет акциите са най-силни. Да, изглеждат разтегнати, обаче Петря5 няма да го огрее корекция повече от 8-10% и после пак ъп-ъп до над 6000. Единствено не ясно дали ще е бързо движение до върха /в рамките до края на годината/ или нормален бичи пазар 1.5-2г.
                          П.С. Биткойн всеки момент ще направи скокче до 40-45К. Златото май достигна дъно и скоро ще се включи в купона. Петролът не е ясен, макар засега да има добри сигнали. Без препоръки
                          СП500 ли ще отскочи до 6000?
                          Много трудно,да не кажа невъзможно в моментната ситуация.Нито техника,още по малко фундамент го подкрепят
                          Това болднатото също няма как да се случи
                          Знам, че си един от малкото стойностни тук ,но мисля ,че грешиш.Прекалено си булиш.

Ще видим сега 15.30 инфлацията, може да дадат тон за някаква песен
                          Last edited by petrg5s; 12.07.2023, 13:51.

Коментар

• Що се дърпате, нищо градивно няма да постигнете.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                              Петър5 е доволен и на 1% та да ходи да се фали колко познава иначе парите не го вълнуват щото е на демо както стана ясно вчера
                              Обаче след изцепката с Дрона вече не смее кьорава прогноза да даде и само ходи та пита вие какво мислите
                              Както виждаш само днес тук съм дал прогнози за Ябълката и Нвидия,а вчера за Гугъл и Тайсъна.Казал съм мнението си и за индекс, SP500
                              В златото и в биткойн темата също съм си оставил и краткосрочни и дългосрочни прогнози !
                              На БФБ само вчера съм дал прогноза за Атера,Химимпорт и Агрия !

Ай смятай това "не смее кьорава прогноза да даде" ли е
                              И като имаме предвид,че го казва човек, дал само една единствена прогноза за толкова време в този форум,за Алтерко и тя му избяга с 50%

Хем лъжеш,хем и срам даже нямаш.Явно си много нещастен човечец,посран от страх и в паника от падащите цени на оборите
                              Last edited by petrg5s; 12.07.2023, 13:55.

Коментар

• Това което си показал е все още валидно,но си толкова прост и невеж аматъор,че не можеш да го разбереш
                                И не случайно фалира !

За разлика обаче тези отдолу можем да ги пишем като потвърдени вече ГРЕДОРЕДИ !

Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                                Тебе те видяхме кога некоя акцята потъне се кълнеш във всичко мило че не си я докосвал даже
                                Иначе всички други яко си ги бил разцепил - Ама на демото

https://i.imgur.com/8XP5l3J.png

Last edited by petrg5s; 12.07.2023, 13:53.

Коментар

Working...
                                X