If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой беше писал, че оглежда CLF. Имате ли идея докъде ще се задънят с VALE.
Нещо съм се вторачил в тия железни мамути, .... само да не излязат дървени
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
аааа долу дърпа хахич . сега искате да откажете късите ама късите вървят много напоследък . а пък и наско странно ама се отскача от това ниво дето фибунаците ще кажат че води към 3333, а абдала го чакам на 16161
Късите вървяли ми те и дългите вървят.
Нали ти обяснвам че е в рейндж нагоре надолу.
Само да не излезем от рейнджа че тогава става неприятно.
аааа долу дърпа хахич . сега искате да откажете късите ама късите вървят много напоследък . а пък и наско странно ама се отскача от това ниво дето фибунаците ще кажат че води към 3333, а абдала го чакам на 16161
ама сутринта какво оптимистично беше , пък следобеда мани мани . хахо на къде е тренда . изтрепах милиарди бици
Рейндж не виждаш ли. Нагоре надолу, сега май ще направи пак една атака на върха, после лятото надолу малко. Сега има и ФЕД новини ЕЦБ.
Общо взето рейндж няма изразена посока.
Ооо не, не мога се сдържа аз да пропусна тая възможност.
И без туй ми беше станала водеща с малко повечко от сидрила, ма току що я увеличих с още 1/2 отгоре. Бих я удвоил даже ако можех, ма 1% кеш само остана...
Форуърд РЕ от 10 при компания с такъв растеж и моут дет вика дедо ви Бъфю...абсурд да не се включа. Абсолют подценено откъдето и да го погледнеш.
Та тя чичовата смешна артия се търгува на РЕ 20, а разликата е безпардонна между двете...как изобщо може да си помисля да ги сравнявам....
А имам и приятния гат филинг че туканка ще бъдем зарадвани до 1г. време с инсталирането на сосен дивидент
Ето и една статия къде показва колко е абсурден пазара понякога.
Коментар