If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти смяташ, че все "познаваш", но аз виждам как не познаваш. Примерно за еврото или за Гилиъд. И ако Чипотъл Мексикън не паднат още надолу ще приема, че и там не си познал. Също така ти продаде Епъл на 105 ми се струва, точно преди да скочи на 110. Е, това познаване ли е?
Даже от шибания VRX купих вчера 10 опции на 28 и от 0.5 ги продадох на 1.49...това добре ли ти е? като познаване?
Ти смяташ, че все "познаваш", но аз виждам как не познаваш. Примерно за еврото или за Гилиъд. И ако Чипотъл Мексикън не паднат още надолу ще приема, че и там не си познал. Също така ти продаде Епъл на 105 ми се струва, точно преди да скочи на 110. Е, това познаване ли е?
А я погледни нетфликс, какво става с вчерашните ми опции?
Я виж по времето и какво става с пазара? Шортнах UVXY с малко и съм на печалба в края ще го затворя, реализирах печалба от късите ми сега пак ще отворя къси...от това повече какво искаш?
И ако се чудиш защо познавам? ИНФОРМАЦИЯ !!! Който има информация - има пари който няма...бай адн ход до като го издоят.
Ивче,а кажи сега ,кат имаш формация следващите 12 часа нагоре ли сме,или надоле!!!
Даже и преди малко какво казах за шорт ковъринга?
Познах ли пак?
Я виж по времето и какво става с пазара? Шортнах UVXY с малко и съм на печалба в края ще го затворя, реализирах печалба от късите ми сега пак ще отворя къси...от това повече какво искаш?
А в началото на деня спечелих от дългия UVXY и от опциите които имах от вчера - има го във форума...
И ако се чудиш защо познавам? ИНФОРМАЦИЯ !!! Който има информация - има пари който няма...бай адн ход до като го издоят.
Коментар