IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пич

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Ти смяташ, че все "познаваш", но аз виждам как не познаваш. Примерно за еврото или за Гилиъд. И ако Чипотъл Мексикън не паднат още надолу ще приема, че и там не си познал. Също така ти продаде Епъл на 105 ми се струва, точно преди да скочи на 110. Е, това познаване ли е?
    Пич, не търси под вола теле.

ГИЛД изкарах 1.2 % чисто - добре ли е?

CMG - Си е ок...какво изкаш да позная...повече...чакам си...нямам бърза работа освен това прибрах добри пари от него до сега...или може би искаш да ти кажа по час цената?
    За тази акция става въпрос за събиране къси...в момента. Затова е в рейндж. Може да е така до ърнинга който се очаква да е пълен шиит.

Епъл го разбих с опции 100 броя на 109 оня ден може да видиш и да засечеш по времето в другия форум какво съм казал и какво съм направил по час. Това 100 опции или 10 000 акции продадени през 200 - 350 % печалба на опциите на два пъти.

Епъл го продадох веднъж на 106 и нещо от 94 като акции ако не се лъжа, после пак го купих на 105 и нещо след това пак го продадох на 107 и нещо и сега нямам ни опции ни акции.

Ти какво искаш да ти позная точното число ли?

Пазара за сега го познавам с доста добра точност.

Всичко което правя може да го видиш в другия форум

Еврото...аз какво да направя че йелън каза това което каза? Аз да не съм и в ъкъла...ако не беше казала това което каза еврото щеше да отиде там където му е мястото...а сега пак ще отиде но е въпрос на време.

Пилците се броят на есен. Като го затворя първо на теб ще кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

За тебе е така...щото не ти е ясно за какво става въпрос все още и не искаш и да разбереш.

Гледай за тайминга на моите сделки и това което казвам, за да си зададеш въпроса защо аджеба познавам много.
      Ти смяташ, че все "познаваш", но аз виждам как не познаваш. Примерно за еврото или за Гилиъд. И ако Чипотъл Мексикън не паднат още надолу ще приема, че и там не си познал. Също така ти продаде Епъл на 105 ми се струва, точно преди да скочи на 110. Е, това познаване ли е?

Коментар

• Така е щом вие не печелите

Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        То пък щото професиналните трейдъри са някакви гурута и правят луди пари. Пълни глупости.Точно тия дето се нахъсват така,че са големи професионалисти накрая губят всичко и времето и парите на клиентите, ама кел файда нали после аз и ти ще платим. Най-великите трейдъри са били непрофесионалисти когато са правили големите си удари.

Но всеки си знае дали да следи изкуфели анализатори по CNBC или някакви митични милиардери знаещи всяка игра или да е назубрил разни икономически теории.
        Така е щом вие не печелите - никой не печели

И всички отворковци губят накрая...най не губи тоя който не играе.

лека нощ деца....спете спокойно ...вие не сте добре но пък и никой не е добре...нека играе...най-накрая да загуби да види хубо ли ще му е...пък ние щото сме много умни ще си кътаме малкото кинти и ще останем с такива
        Last edited by Iv_max; 05.04.2016, 21:45.

Коментар

• Шорт коверинг на СП Внимание

Шорт коверинг на СП. Дарк пуловете купуват заедно с алгортмичните на дипа...затворих част от късите временно които са на печалба

Коментар

Грешка, трябва да отидеш никъде...пще по малко в дакс .
            сто, осте по лесно от тиквите в америка

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Никакъв шанс

За мене хората, които трейдват без да са професионални трейдъри си губят времето и накрая и парите.
              То пък щото професиналните трейдъри са някакви гурута и правят луди пари. Пълни глупости.Точно тия дето се нахъсват така,че са големи професионалисти накрая губят всичко и времето и парите на клиентите, ама кел файда нали после аз и ти ще платим. Най-великите трейдъри са били непрофесионалисти когато са правили големите си удари.

Но всеки си знае дали да следи изкуфели анализатори по CNBC или някакви митични милиардери знаещи всяка игра или да е назубрил разни икономически теории.

Коментар

• Да бе знам...

Никакъв шанс

За мене хората, които трейдват без да са професионални трейдъри си губят времето и накрая и парите.
                Да бе да знам...както казах аз ги губя постоянно според вас...нищо че казвам сделките си и можете да видите дали губя или печеля.

За тебе е така...щото не ти е ясно за какво става въпрос все още и не искаш и да разбереш.

Гледай за тайминга на моите сделки и това което казвам, за да си зададеш въпроса защо аджеба познавам много.

Както и за прайслайн...нали виждаш...новини,петрол, долари бла бла...и накрая става това което става.

Коментар

• Нямам други валути

Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                  паунда следиш ли го?шортнал съм го с еврака на 0.79 с по голям обем и ми се ще еврака да потъне.в друг форум имаше мнения че ще стигне паритет та се чудя кво да го правя
                  Нямам други валути освен японски йени които обаче само в акаунта на японските йени и ги държа защото търгувах в япония. Сега нишо не правя там но пък от йените съм бая напред просто не виждам печалбата щото са като валута в акаунта. Йените ми са от 121 или нещо такова не помня даже може и повече.

Еврото, аз продължавам да смятам че европа има много проблеми и все един ще изгърми рано или късно - писъл съм. До като смятам така не съм притеснен за късото евро.

Паунда е сложна история - въпреки че правилното е да се шорти но аз с валутите имам само фундаментални виждания и не търгувам форекс ей така...така че не ме питай.

Коментар

Ще почне да те интересува съвсем скоро
                    Никакъв шанс

Коментар

Да бе аз бях. Шортнах още малко, продадох малко на печалба и в крайна сметка имам каквото казах в предния пост и е на загуба разбира се но какво от това?

Хич не ме притеснява...
                      паунда следиш ли го?шортнал съм го с еврака на 0.79 с по голям обем и ми се ще еврака да потъне.в друг форум имаше мнения че ще стигне паритет та се чудя кво да го правя

Коментар

• Ще почне да те интересува съвсем скоро

Надали ще следя защото трейдването не ме интересува в личен план.
                        Ще почне да те интересува съвсем скоро

Коментар

• Не съм затварял на загуба абсолютно ни

Ив, аз мисля, че ти гледаш само печелившите си позиции. А какво стана с долар/евро, шортенето на CMG и Гилиъд. Не може само да печелиш.
                          Не съм затварял на загуба абсолютно нищо тази година освен петрола

С малко изключение в един малък акаунт някакви дребни за мен пари който спрях да го гледам въобще

Коментар

Следи ме...всичко казвам
                            Надали ще следя защото трейдването не ме интересува в личен план.

Коментар

Ще ти кажа, що да не ти кажа

Имам 1М шорт на еврото 1.12301 - след го

Имам VRX на загуба средна цена 33.8

CMG 300 на 472.12 - на печалба е (веднъж взех от него 4500 грубо долара и после го шортнах пак на два пъти - на това възлагам големи надежди.

Гилд го затворих на следващия ден с 1.2 % печалба - провери казъл съм

BIS - го затворих целия с 9.5 или нещо такова печалба на акция сега имам от вчера само 300 нови

Имам съвсем малко гугъл, lvs i WYNN и това е всичко

банките ги няма от незнам кога - нищо няма...и под средното за мен , шорт на индексите които са ми на печалба към момента с малко

Следи ме...всичко казвам
                              ОК, so far so good

Коментар

• Да бе аз бях

Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                                само се чудя някой имаше къси евра на 1.11 ама ко стана с тях не разбрахме стига сте печелили само
                                Да бе аз бях. Шортнах още малко, продадох малко на печалба и в крайна сметка имам каквото казах в предния пост и е на загуба разбира се но какво от това?

Хич не ме притеснява...

Коментар

Working...
                                X