Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНикакъв шанс
За мене хората, които трейдват без да са професионални трейдъри си губят времето и накрая и парите.
Но всеки си знае дали да следи изкуфели анализатори по CNBC или някакви митични милиардери знаещи всяка игра или да е назубрил разни икономически теории.
Коментар
-
Да бе знам...
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНикакъв шанс
За мене хората, които трейдват без да са професионални трейдъри си губят времето и накрая и парите.
За тебе е така...щото не ти е ясно за какво става въпрос все още и не искаш и да разбереш.
Гледай за тайминга на моите сделки и това което казвам, за да си зададеш въпроса защо аджеба познавам много.
Както и за прайслайн...нали виждаш...новини,петрол, долари бла бла...и накрая става това което става.
Коментар
-
Нямам други валути
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениепаунда следиш ли го?шортнал съм го с еврака на 0.79 с по голям обем и ми се ще еврака да потъне.в друг форум имаше мнения че ще стигне паритет та се чудя кво да го правя
Еврото, аз продължавам да смятам че европа има много проблеми и все един ще изгърми рано или късно - писъл съм. До като смятам така не съм притеснен за късото евро.
Паунда е сложна история - въпреки че правилното е да се шорти но аз с валутите имам само фундаментални виждания и не търгувам форекс ей така...така че не ме питай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе почне да те интересува съвсем скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа бе аз бях. Шортнах още малко, продадох малко на печалба и в крайна сметка имам каквото казах в предния пост и е на загуба разбира се но какво от това?
Хич не ме притеснява...
Коментар
-
Ще почне да те интересува съвсем скоро
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНадали ще следя защото трейдването не ме интересува в личен план.
Коментар
-
Не съм затварял на загуба абсолютно ни
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИв, аз мисля, че ти гледаш само печелившите си позиции. А какво стана с долар/евро, шортенето на CMG и Гилиъд. Не може само да печелиш.
С малко изключение в един малък акаунт някакви дребни за мен пари който спрях да го гледам въобще
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСледи ме...всичко казвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе ти кажа, що да не ти кажа
Имам 1М шорт на еврото 1.12301 - след го
Имам VRX на загуба средна цена 33.8
CMG 300 на 472.12 - на печалба е (веднъж взех от него 4500 грубо долара и после го шортнах пак на два пъти - на това възлагам големи надежди.
Гилд го затворих на следващия ден с 1.2 % печалба - провери казъл съм
BIS - го затворих целия с 9.5 или нещо такова печалба на акция сега имам от вчера само 300 нови
Имам съвсем малко гугъл, lvs i WYNN и това е всичко
банките ги няма от незнам кога - нищо няма...и под средното за мен , шорт на индексите които са ми на печалба към момента с малко
Следи ме...всичко казвам
Коментар
-
Да бе аз бях
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениесамо се чудя някой имаше къси евра на 1.11 ама ко стана с тях не разбрахместига сте печелили само
Хич не ме притеснява...
Коментар
-
Ще ти кажа
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИв, аз мисля, че ти гледаш само печелившите си позиции. А какво стана с долар/евро, шортенето на CMG и Гилиъд. Не може само да печелиш.
Имам 1М шорт на еврото 1.12301 - следи го
Имам VRX на загуба средна цена 33.8
CMG 300 на 472.12 - на печалба е (веднъж взех от него 4500 грубо долара и после го шортнах пак на два пъти - на това възлагам големи надежди.
Гилд го затворих на следващия ден с 1.2 % печалба - провери казъл съм
BIS - го затворих целия с 9.5 или нещо такова печалба на акция сега имам от вчера само 300 нови
Имам съвсем малко гугъл, lvs i WYNN и това е всичко
банките ги няма от незнам кога - нищо няма...и под средното за мен , шорт на индексите които са ми на печалба към момента с малко
Следи ме...всичко казвамLast edited by Iv_max; 05.04.2016, 18:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Към момента само печеля - видно от другия форум
Коментар
Коментар