IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грешка

Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    аz минах на DAX, просто да се иzтакна гадно колко сам добар хахах
    Грешка, трябва да отидеш никъде...пще по малко в дакс .

Коментар

• Как се надъхвате само...

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Абсолютно, човек трябва да си знае мястото Особено на борсата
      Как се надъхвате само...)) Страшни сте.

Някой само да ме подхване и всички и веднага на клона))

Ама има ли значение че съм прав? Какво значение има...късмет имам....

Стойте си на мястото до като правя кинти....правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        А не барай...напротив точно сега е моемнта за опции и за ниаккви акции

Ограничен риск но разумно поет.

Към момента само печеля - видно от другия форум
        аz минах на DAX, просто да се иzтакна гадно колко сам добар хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
          опциите се zа батковци, не бараи
          Абсолютно, човек трябва да си знае мястото Особено на борсата

Коментар

• А не барай...

Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
            А не барай...напротив точно сега е моемнта за опции и за ниаккви акции

Ограничен риск но разумно поет.

Към момента само печеля - видно от другия форум

Коментар

Хаха Тесла моите опции вчера от 1.5 станаха на 0.3 ...ей това е обяснението защо трябва да продаваш като можеш...относно предния пост.

И ей затова трябва да имаш застраховка със UVXY, ако всички текуши опции изтекат на загуба UVXY ще покрие тази загуба.

Коментар

• Хаха

Хаха Тесла моите опции вчера от 1.5 станаха на 0.3 ...ей това е обяснението защо трябва да продаваш като можеш...относно предния пост.

И ей затова трябва да имаш застраховка със UVXY, ако всички текуши опции изтекат на загуба UVXY ще покрие тази загуба.
                Last edited by Iv_max; 05.04.2016, 17:56.

Коментар

• Браво бе....

Крият се те и правилно. Те са късметлии, че са живи изобщо. Не всеки милиардер направил пари по този начин умира от естествена смърт...

Нито мисля, че особено се радват на парите си. За да са сладки и да ти носят усещане за успех трябва да си ги заслужиш. Ако си мошеник, на дребно или на едро, няма как да имаш това усещане. Усещането ти е че си мошеник и че другите го знаят.
                  Браво бе....страшен извод извади.

Значи, щом ти не ги познаваш значи се крият... И значи че са мошеници...

Ебати мисленето братче...

А да ти идва на ъкъла случайно че не искат да са известни щото това носи повече негативи в 90 % от случаите?

И ако нямаш далавера да си известен - освен ако с известността си не правиш пари - за къв чеп ти е да си известен, да не можеш да отидеш на едно кафе като хората или да си хванеш любовница щото където и да отидеш всеки ще те познае?

Нали знаеш приказката за оптимиста и песемиста...дето гледали една пълна на половин чаша и единия викал че е наполвина пълна а другия наполвина празна....ей това е много подходходящо за случая...

Като ти каже нещо човек...ти за какво се сещаш първо? За това че оня е мошеник....а не ти идва първо на ъкъла че може да не иска да е известен...
                  Той човека може и да е мошеник, може и да не е ....ама е важно ти за какво се сещаш първо.

Коментар

• Човече

Говорехме за това как се става милиардер с биене на пазара на борсата.

Това, че милиардерите които вече са направили големите пари са на борсата по един или друг начин е съвсем естествено. Къде другаде да са.

Ив, ти не обърна ли внимание на поста ми за това как от 24 долара се правят 12 трилиона? Това е много поучително. Направи си също сметки с капитализация при 40-50% годишно за 15-20 години. Така ще разбереш отъде знам със 100% сигурност, че няма хипер богати хора, които редевно бият пазара и постигат фантастична възвръщаемост.
                    Човече, парите ти трябват сега не след 50 години като умреш.

Живота е сега на момента!!!

За какво са ми тези пари когато трябва да ги държа 100 години за да докажа на някой нещо ли?

Що се правите на Бъфет като не сте не мога да разбера. От страх да не загубите ли от някаква мания ли от какво...? Освен това Бъфет не управлява само свои пари. Това не може да го проумеете че когато става въпрос за фонд който управлява парите на други хора , там целите които се поставят са съвсем различни. Там се търси сигурност и малка възвращаемост - за да не загубиш клиентите си или да не ти паднат акциите. Когато управляваш само собствени пари на теб ти трябва повече ако отделяш време за това. Ако ти стигат 3-7 процента и не ти пука дали пазара ще падне и може да чакаш - хич не се занимавай ами ги дай на специалист да ти ги управлява. Освен това Бъфет ако си мислите че не търгува част от портфолиото си ами само бай енд холд жестоко се лъжете..някъде бях чел фонда му какво прави не се сещам къде - потърсете. Освен това печалбите му идват в значителна степен от истинския бичнес който има...Бъфет та Бъфет.

Кеша е важен ...КЕША.
                    Единственното, което има значение е колко ти е кеша в акаунта. Всичко останало са глупости в този пазар.

Тея щуротии с дългосрочното инвестиране да ги разправят тея които са дошли да ме убеждават да им дам парите си да ми ги управляват.

А относно пазара има хипер богати фондове и хора които бият пазара не щото са добри или учени а защото имат информация,компютри,алгоритми, всякакви далавери и т.н и защото всичко е една измама.

Ти не можеш обаче да осъзнаеш че на никой не му дреме дали е бил пазара или каквото и да е....тоя пазар е една огромна измама в която всеки се бори за кинти - като джунгла всеки оцелява както може и изяжда всеки който може, и този който има достатъчно кинти прави каквото иска грубо само за кинти на момента...хич не му дреме за нищо. И е абсолютен факт за мен че много народ правят адски много кинти и хич не ме интересува колко процента са били или не са били пазара - не че ще ми кажат - важно е че правят много кинти. КЕШ. Не инвестиции.
                    Тези които публикуват резултатите си го правят най вече с цел да привлекат повече хора да им дадат кинтите си. Кой да ти каже на тебе и защо да го прави че е удвоил парите си за една година ако те са лични или затворен за публиката фонд. И защо да ти казва? И като не ти каже ти мислиш че не съществува...

До като не почнеш да търгуваш на базата че всичко е една измама...все някога ще те е прееебат - рано или късно. Все някога ще попаднеш в ситуация в която до като се усетиш , всичко което си спечелил или виртуално имаш като нереализирана печалба ще се изпари.

И мен могат да ме прееебат разбира се , всеки могат да го прееебат във всеки момент,( предполагам че и големите могат да ги преебе някой по голям в даден момент) , но когато си кеширал пари и да те прееебат няма никакви проблеми. А като си и нащрек ( щото търгуваш на базата че всичко е измамама ) че могат да те переебат във всеки момент , ще внимаваш много повече.

За къв кур любимия ти Прайслайн беше на 1350 и ква ти беше файдата че беше там като сега е на 1280. Никой не знае ( освен този който може би знае ) какво ще стане утре ...може да стане и 900 или 1500...но дори и да стане 1500 това има значение единствено и само ако го продадеш. Всичко останало е бла бла.

Търсиш си причини да си оправдаеш това че нямаш идея какво се случва и какво да правиш на пазара и затова може би седиш и чакаш....какво чакаш....да цъфнат налъмите.

Щото те е страх да не загубиш ( само като чуя някой да каже как е загубил щото е проуснал рали и се изприщвам ) ....ама как да спечелиш като не рисукуваш?

Смачках тесла ( и други ) с 5000 % печалба...и може и още....Преди колата да я покажат, шанса да отиде при толкова шортната компания на 265 беше малък ( то и сега не е там ама опциите са 1.5 ) но аз рискувах да си купя 300 опции за без пари. Прежалих 2000 $ и да ги загубя голяма работа...това е риска ама днеска само, взех от 100 от тях 14 хиляди за няма и седмица. Остават ми още 200 . Даже днес купих още 15 опции на 270 за 0.65 ли не помня вече затворих си нещата... Една такава сделка ми покрива разходите за всички опции и да ги загубя. Само че въобще нямам и намерение да ги губя.
                    Сега веднага някой 100 % със злорадство може да ми зададе въпроса...е щом мислиш че още ще се вдигат ( купил си още 270 колове за 0.65 ) що ги продаде....? Ще отговоря...щото утре какво ще стане не знам но днес знам че съм 14 к по богат което на практика - само то има значение. И утре Телса да отиде където си иска но никой няма да ми вземе това което съм прибрал.
                    Защо правя така? Защото съм нащрек, че колкото и да си мисля за нещо че съм прав - винаги може да ме преебат. Затова предпочитам да си взема парите до като съм прав като съм имал късмет , за да съм сигурен че и да искат вече не могат да ме преебат. И утре каквото и да стане с тесла - минус няма има само + а колко е този + няма никакво значение. Като видя друга възможност - пак ще вляза, като не видя - нищо няма да правя.

Пазара дава възможности ...ама който има ъкъл да мисли и гащи да рискува - печели...който не - само ходи и обикаля и умува .

И да загубиш - вдигни глава и продължи. Само де не си толкова прост да загубиш толкова колкото не можеш да си позволиш от алчност.

Това са шансовете всеки ги има...малко ги използват.

А мойто момче трейдъра ( индонезиец ) между другото от опции и други далавери ми е направил 120 % за месец. ( 50 % са за него тоя път му обещах ) ( във не чак толкова воалитен месец ) На стоте хиляди които съм му дал да цъка без ограничения със какъвто иска риск. Предния месец беше 12 или 15 % не помня. Имай пред вид, че където е той се събират само далавераджии на борсата а там са десетки да не кажа стотици....и мислят само измами и информация и т.н , аз съм му дал пълна свобода и спокойствие да прави всичко без никакъв страх, и да ги загуби няма да му кажа нищо.

Ей сега кой ще е наред да ми обясни как ахам и да загубя всички си пари....още малко ми остава. Или другото ...тоя ни взема за мезе. Мисля че от както съм се появил тук миналата година...все ги губя тея пари ако слушаш равния.
                    Last edited by Iv_max; 05.04.2016, 05:39.

Коментар

• short WLL (7.80)
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                        Крият се те и правилно. Те са късметлии, че са живи изобщо. Не всеки милиардер направил пари по този начин умира от естествена смърт...

Нито мисля, че особено се радват на парите си. За да са сладки и да ти носят усещане за успех трябва да си ги заслужиш. Ако си мошеник, на дребно или на едро, няма как да имаш това усещане. Усещането ти е че си мошеник и че другите го знаят.
                        +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Коментар

Примера за тези беше, че те са милиярдери, но ти не знаеш за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Тук не си прав. За цялата 2015-та обратните изкупувания в рамките на S&P500 са за $572,2 милиарда! Дивидентите са "едва" $382,4 милиарда. Общо $954,6 милиарда са върнати на инвеститорите в двете споменати форми. Това е помогнало за ръст на EPS около 4%. С приблизително толкова средно е намалял и броя на акциите в обръщение.

Източник: www.spindices.com
                            Да, прав си. Гледах някакви графики и го измерих на око.

Коментар

Примера за тези беше, че те са милиярдери, но ти не знаеш за това.
                              Кое те води на мисълта че знаеш всички милиярдери които правят тези милиярди на борсата?
                              Това трябваше да бъде извода. А не този който както обикновенно си вадиш.

Няма значение, аз знам каквото знам...ти си живей с каквото ти знаеш.
                              Говорехме за това как се става милиардер с биене на пазара на борсата.

Това, че милиардерите които вече са направили големите пари са на борсата по един или друг начин е съвсем естествено. Къде другаде да са.

Ив, ти не обърна ли внимание на поста ми за това как от 24 долара се правят 12 трилиона? Това е много поучително. Направи си също сметки с капитализация при 40-50% годишно за 15-20 години. Така ще разбереш отъде знам със 100% сигурност, че няма хипер богати хора, които редевно бият пазара и постигат фантастична възвръщаемост.

Коментар

• Само опции на този пазар му е майнката

Само опции на този пазар му е майнката

Убих Епъл, Нетфликс , TSLA, UWTI за 3-4 дена

Load Call FB,LVS,TSLA,UVXY ( застраховка )

Come to see

money, money money....a lot of money...

Коментар

Working...
                                X