If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КЪСО ОТ БОМБАТА ЗА ЧУТОРА И ПОСЛЕ СИ ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ
страхотен ол ин се получи ПОБЕДИТЕЛКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ В ЕВРовизияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
хяхяхяхяхя
тука на бомбата ол ина се самозатвори разбираш ли ооооооооооооооооооооооооооооооххххххххххххххххх
Опопопопоп .момиче спечелило евровизия .нещо цената на петрола ти пада.бутай момиче красиво от евровизия.бутай за 68.765 там много ще се леби. Оооооооооохххххххх
Това, което аз правя с иконометрията е абра-кадабра и аз си го знам много добре.
Ами moving avarage си е прийом от иконометрията, но мисля, че се ползва предимно за smoothing. Мисля, че Ходрик-Прескот филтъра е много по-"добър". Но звиси за какво, де.
Иначе не е едно и също. Едното е по-голям булшит от другото
Мишо ти хубаво се подиграваш с техническия анализ. Ама това което правиш с иконометрията си е технически анализ защото търсиш модели . Само че не е визуално с графика а работиш с числа и формули. Ако реално почнеш да залагаш парите си въз основа на иконометрията, тогава можем да говорим по - сериозно.
ТА спецове, ето я последната техника в ТА - методът на повръщащата камила. Много благодатна техника за предвиждане на движението на капиталовия пазар
[ATTACH=CONFIG]n3333176[/ATTACH]
Мишо ти хубаво се подиграваш с техническия анализ. Ама това което правиш с иконометрията си е технически анализ защото търсиш модели . Само че не е визуално с графика а работиш с числа и формули. Ако реално почнеш да залагаш парите си въз основа на иконометрията, тогава можем да говорим по - сериозно.
бързоооооо бързо лапат еврейките от бомбата . не се отказва к.................... еврейски ама и аз не се отказвам . хяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Коментар