Виж сега аз съм къс и малко дълъг
Виж сега аз съм основно къс ( въппреки че мога и повече ) и малко дълъг. "Фундаментално краткосрочно"
)) . В какво съм къс в другия моя форум писах и пиша от време на време какво правя.
Аз не мисля към момента да увеличавам късите нито да купувам каквото и да е и си оставам така за сега фундаментално. Щото като цяло не вярвам на нищо 100 %.
Ако в понеделник дарк пуловете ги забележа ( вече имам всичката информация за ВЧТ, Дарк Пуловете и Алгосите ...барабар със статистики за обеми по милисекунди - НАЙ ВАЖНОТО!!! , активности и един куп друга НЕФУНДАМЕНТАЛНА но практична информация
)) - ОНЛАЙН от петък вечерта - това удоволствие ми струва 8500 $ на месец , имам също индикатори за селл или бай програми от алгосите и т.н много..не знам дали ще мога да я осмисля цялата) ...та като гледам как ще се развият нещата в понеделник и ако видя силни обеми за продажби и активиране на големи селл програми е възможно да увелича късите...ако е по спокойно от очакваното може би ще си стоя какъвто съм - щото изненади краткосрочни винаги са възможни заради "онези за които не искам да говоря да не ме бъзика Равния"
)))))) С две думи..."ако една жена ми каже" какво да правя - ще го направя...ако не ...ще видим.
)))
Нека видим как се развиват нещата. Не искам да давам съвети но искам да чуете моето мнение и всеки да си прави сметката какъв риск и колко може да поеме. Аз лично мога...ама на мен ми е доста широко около врата след резултатите ми до момента тази година. Нищо не може да ме уплаши
)))
Та такива ми ти работи...все фундаментални...
Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение

Аз не мисля към момента да увеличавам късите нито да купувам каквото и да е и си оставам така за сега фундаментално. Щото като цяло не вярвам на нищо 100 %.
Ако в понеделник дарк пуловете ги забележа ( вече имам всичката информация за ВЧТ, Дарк Пуловете и Алгосите ...барабар със статистики за обеми по милисекунди - НАЙ ВАЖНОТО!!! , активности и един куп друга НЕФУНДАМЕНТАЛНА но практична информация

Нека видим как се развиват нещата. Не искам да давам съвети но искам да чуете моето мнение и всеки да си прави сметката какъв риск и колко може да поеме. Аз лично мога...ама на мен ми е доста широко около врата след резултатите ми до момента тази година. Нищо не може да ме уплаши

Та такива ми ти работи...все фундаментални...
Коментар