IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес от наплив за шорт

Днес от наплив за шорт не дават възможност за играта с нетфликс...да видим дали така ще е целия ден

Коментар

• Преди два месеца

Преди два месеца когато отново влязох тук, направих следните прогнози.

1. Пазара ще е е бичи от нивата в които влязох и ще отиде до 202-206 което е моя таргет за продажба.- пазара е тук вече и аз продадох каквото трябваше
      2. Преди да падне пазара е нужно да се вземат пари от късите на битехнологиите и отчасти банките т.е да видим 10-15 % нагоре битехнологиите и банките - това вече почти се случи
      3. Пазара да падне поне един ден с 0.8-1% - това се случи
      4. Пазара да се задържи около седмица на определено ниво - сега това се случва с цел да се съберат позиции за надолу

Единственото нещо което е променено на пазара е следното:

Това което го мисля аз...обаче изглежда е лесно да се предвиди и затова пазара е шортнат излючително много. Сега по логично е ако някой иска да унищожи шорта особенно този който е влязал прекалено рано, а има доста такива, да изтреля краткосрочно пазара много нагоре което ще предизвика страх и затваряне на част от късите позиции което пък ще улесни процеса. Обаче е и логично натиска да е толкова силен че да няма смисъл или сили да се бориш против тълпата. Което обаче е невероятно страшно за всеки дълъг....защото сега спада при този натиск...само леко побутване му трябва да унищожи всичко дълго.

Това което правя аз сега е следното:

1.Нямам почти никакви дълги с малки изключения разбира се които са сътратегически дълги.
      2. Имам под средното къси - защото е опасно да се влиза с много поради очевадната възможност да го избамкат нагоре. Щом тълпата е на едно мнение е правилно да се преебе особенно тази която не може да чака.
      3. Ако го избамкат нагоре - ще си стоя съвсем спокоен и ще изпозлвам възможността да застана по сериозно на късо. Обаче е важно тук да не се увеличават късите над 207. Мине ли 207 - чакаме 215 и там шорт. по времето между 207 и 215 не би трябвало да се заемат допълнителни къси щото ще се прецакате.
      4.Лимитирам риска и възможната печалба с малки къси сега. Ако падне много тези са ми достатъчни и едва ли ще заема много по големи пак защото съм внимателен и не алчен.
      5.През това време до като чакам се забавлявам с малки залози но редовно в опции. Загубата би била нищожна и лимитирана а печалбата възможна и прилична. И към момента това ми е стратегията.

Някой да смята че бъркам някъде?
      Last edited by Iv_max; 07.04.2016, 20:40.

Коментар

• Сиреч

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Browser-ът. Той е бивш журналист, но открил, че предпочита да чете, отколкото да пише

И намерил начин да печели от това като прави селекция на качествени статии, които е намерил
        Сиреч, балъци открил да му плащат. Ама прав си и това е бизнес...колко балъци има по света ))) Що да не им вземеш парите.

Шегувам се...има логика в това. Ако има и начин да прочиства примити мозъци... ще прави много кинти.

Аз предлагам да четеш..каквото искаш и да публикуваш само тези статии за които ти плащат издателите...уж че са най качествени )) Според мен тук има повече хляб))

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Ивестор или този?
          Browser-ът. Той е бивш журналист, но открил, че предпочита да чете, отколкото да пише

И намерил начин да печели от това като прави селекция на качествени статии, които е намерил

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
            Бабето днес ли щеще да дава пресконференция?
            в 00:30ч

Коментар

• Залога си заслужава

BAC не знам дали ще има добър ърнинг точно сега... Трябва да се държи до края на годината, а може би повече за максимизиране на възращаемостта, ако си дълъг.
              Смятам аз

Коментар

• И прокопсал ли е

А, не се знае, ето тука един пич дето го е направил

thebrowser.com

Да не говорим, че инвестор е почти изцяло журнализъм копи пейст + превод
                Ивестор или този?

Коментар

• Бабето днес ли щеще да дава пресконференция?

Коментар

• Аз съм къс PFE за днес, да видим кво ще правят големите играчи с него

Коментар

какви опции имам аз? NTFLX, LVS и FB )))))))))

Имам и BAC...ама той е за ърнинга
                      BAC не знам дали ще има добър ърнинг точно сега... Трябва да се държи до края на годината, а може би повече за максимизиране на възращаемостта, ако си дълъг.

Коментар

Аз мога да ти кажа как...не можеш...
                        А, не се знае, ето тука един пич дето го е направил

thebrowser.com

Да не говорим, че инвестор е почти изцяло журнализъм копи пейст + превод

Коментар

• Аз мога да ти кажа как...

Ама как ще се обиждам като аз това отдавна си го мисля, само не знам как ще го монетизирам
                          Аз мога да ти кажа как...не можеш...

Коментар

• какви опции имам аз?

какви опции имам аз? NTFLX, LVS и FB )))))))))

Имам и BAC...ама той е за ърнинга

Коментар

• Мисля че правилното число е 350

Познаваш, и в случая ще се радвам ако познаеш за под 400
                              Мисля че правилното число е 350.

А я хвърли един поглед на WYNN и LVS?

Помните ли какво казах за WYNN i 96?

Коментар

)) Бъзиках се не се обиждай...)))
                                Ама как ще се обиждам като аз това отдавна си го мисля, само не знам как ще го монетизирам

Коментар

Working...
                                X