If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чакай аз да спечеля от късите а пък после ти си печели колкото искаш - фундаментално разбира се ))
Чипотъл си е принципно не лоша компания. Тези простотии и скандали трябваше да свалят цената още...
Предполагам, че има разумна вероятност още малко да вървят надолу, понеже тази година им се очертава дота черна, но съм почти сигурен, че ще се съвземат.
Ти смяташ, че все "познаваш", но аз виждам как не познаваш. Примерно за еврото или за Гилиъд. И ако Чипотъл Мексикън не паднат още надолу ще приема, че и там не си познал. Също така ти продаде Епъл на 105 ми се струва, точно преди да скочи на 110. Е, това познаване ли е?
Сега приемаш ли че пак съм познал за чопотъл? )))
я му хвърли едно око? )))
какво ти отговорих че е в рейндж щото събират къси...прав ли съм?)))
Чудех се дали да го пусна в секцията с вицовете, но май тука и в темата за златото си е точното място
аз от вчера и оня ден съм дълъг с 200 GLD писах в другия форум.
Днес съм на далавера....
В съвремения сват прогнозата се изявява в две направления:
1. Знаеш какво ще стане щото имаш информация и можеш да мислиш сам и казваш това което знаеш
2.Знаеш какво ще стане щото имаш информация и можеш да мислиш сам и казваш точно обратното
И още едно...нищо не знаеш ама разполагаш с много "графики" и други "доказателства" както и с "икономически фуднаментални познания" и се правиш на умен с цел да заблудиш колкото е възможно повече хора неволно
Не го ли беше продал, забравих вече? На колко си дълъг VRX?
1900 акции по 33.48 или нещо такова...
нали оня ден ти казах като ме бъзикаше...как ще пордам на загуба ...ти добре ли си. Аз не съм тук да губя я....щях до го държа или до 100 или до фалит.)) Алл ин...с фул с тройка аса съм кък тъй ще продам
наи важното в момента, е 4е всеки април и окотмври, американските банк, преглеждат кредитите си кам оил индустриата и ресеват дали ги терминират. направете враzките
Това изисква рисърч и мисловна концентрация, която отива отвъд способностите на копи-пейст журналистите
Мисля, че може. Дори това което цитираш, спадането на capex-a на петролните компании показва, че може. Също ако потреблениета наистина с вдигне според прогнозата и Саудитците като вече помпат почти на макс, що пък да не се вдигне към $50 в следващите шест месеца.
наи важното в момента, е 4е всеки април и окотмври, американските банк, преглеждат кредитите си кам оил индустриата и ресеват дали ги терминират. направете враzките
Коментар