Първоначално изпратено от michaelis21
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАйдееее CMG...5 долара само 5 долара те делят от мъней мъней мъней....гууд мъней
Ще го унищожа тоя шийт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМишооо къде си да споделя радоста си бе братче...тоя VRX май ще ми излезе фула с аса...никой няма каре изглежда...а ти вчера викаш...набутал съм се бил....)))
Що така ме уплаши....
Малко съм си пийнал...ама....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТи що не заебеш "инвестирането" камо ли фундаменталното и не станеш копи пейст журналист? Я виж какво хубаво информираш....
))
@MishoMoney
А ти да си лягаш рано! И повече бягане в парка! Систематичното недоспиване е адски вредно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЕй това е много яко ама го изгледайте цялото...
Коментар
-
Ей това е много яко
Ей това е много яко ама го изгледайте цялото
https://www.youtube.com/watch?v=RokO...&nohtml5=False
675 000$ за 3 речи на Хилари от Голдман....ебах речите ебах...)))
Тая много разбира...сигурно е съветвала голдман какво да купят..Last edited by Iv_max; 07.04.2016, 07:07.
Коментар
-
Не е толкова важно ама информативно
Не е толкова важно ама информативно за обща култура...не е зле да чуете тази конгресменка.
https://www.youtube.com/watch?v=wmO8...&nohtml5=False
House of cards май се приближава до истината
Коментар
-
Ти що не заебеш инвестирането и не
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
))
Коментар
-
Аз знаете ли какво не мога да разбера...
Аз знаете ли какво не мога да разбера...за какъв фундамент при компаниите говорим и при пазара при положение че всичко се свежда до това какво фед, ецб или японците ще кажат или ше направят,
Трябва да си чисто луд в тези времена където търговията се определея не от компаниите ами от политиката да си въобразяваш някакъв фуднамент.
7 години пазара се движи от тях, сега продължава...нима никой не разбира това? Какви П/Е гледате ...била евтина или скъпа компанията...всичко зависи от ФЕД. Може и 10 да е скъпо а може и 100 да е евтино.
Пазара е пълен ташак. Тотален цирк. Какъв фундамент какви 5 лева...що не се събудите се чудя? Помните ли когато вдигането на лихвите беше бича новина - септември? Сега що е меча? Последно каква трябва да ни кажат че е ?
Значи "фуднаментално" излиза някой си ...казава някаква глупост и хайде всички бичи...после казва някаква друга глупост и айде...мечи. Ебахти ужаса е това...
Вижте пазара на бондове...такъв цирк никога е нямало. Всички се избиват да купуват корпоративни бондове в европа и най вече в япония ( валутите показват кой повече ) ...оня ден четох че купували боднове вече и с отрицателна лихва...вие представяте ли си какъв цирк е това? Няма ниакаква икономика в този пазар никой не му дреме дали компанията на която купува бодновете ще ги върне или няма да ги върне...единственото важно нещо е дали централната банка ще ги купи и всички бързат да се натопорчат да купят колкото може повече и да ги продадат на централната банка. Това пазар ли е? Икономика ли е? Най голямата игра е сега да се хване коя компания ще бъде в листа за покупки и кога. Пълен цирк е този пазар. Трябва да си чисто луд да купиш каквото и да е на този пазар освен ако нямаш намерение да го продадеш утре и да избягаш или си разбрал от някъде че ще го играят него.
Я се замислете бе пичове...самостоятелно.... Да не би да не ви прави впечетление че всеки ден нещо различно се играе? Днеска биотехнологиите и петрола....оня ден бяха технологиите...преди това комуникациите като всичко падаше...Утре ще падне едно...ще се вдигне друго. Да не би случайно да вярвате че утре като се сабудят уж "инвеститорите" и съвсем случайно всички решават айде днеска ще продаваме банки...пък ще купуваме краставици....утре друго...как тъй тая емоция дето уж движела краткосрочно пазара все в една посока се развива?
Трябва да си адски наивен да не разбереш че си в една безумна игра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСега остава и банките да ги праснат 10 % нагоре...да стане пълен купона...да си ми излязат на мен яките опции , да си вляза както си знам аз на късо...и после вече отивам в Париж и почвам да харча яко щото какво ще ги правя аз тези пари който после ще спечеля надолу?))))))
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Сега остава и банките
Сега остава и банките да ги праснат 10 % нагоре...да стане пълен купона...да си ми излязат на мен яките опции , да си вляза както си знам аз на късо...и после вече отивам в Париж и почвам да харча яко щото какво ще ги правя аз тези пари който после ще спечеля надолу?))))))
Коментар
Коментар