Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение

Обяснил съм ти надълго и на нашироко какво се случва с петрола и не съм ги измислил аз тези неща. Те са ясни на всички които търгуват петрол.
Хоризонт 3 месеца може да си трейдваш Тесла или Ябълката то така или иначе за там много не трябва да знаеш.

За петрола е ясно от тези нива само нагоре, вече колко бързо и до къде може да се спори дали 50 60 или 70 и дали тази година или догодина.
Садитците колко са умни сам може да прецениш

Толкова са умни че за 1.5 години си изхарчиха 20% от спестяванията и стока която преди я продаваха за 90 долара сега е продават за 40 долара.
Аферим машала и далавера

А иначе също са толкова умни че цялата им икономика се изразява с това да помпат петрол и за толкова години толкова пари са минали през ръцете им и за нищо друго не са ги дали освен за позлатени бентлита, позлатени кранчета на мифки и позлатени бидета.
На американеца бензина му падна от 3 долара на галон до 1.5 долара на галон ти прецени колко спестява едно семейство един бизнес и т.н.
На Саудитеца му дигнаха данъците.
Пазарен дял не знам да са спечелили като се вижда появиха се нови играчи Иран и Иран продава здраво главно на Китай.
Не знам кои ще остане последен но определено няма да са Саутиците

И както видяхме цените паднаха и под 30 ама още никои не е окапал, продължават да се появяват нови играчи.
Че такива работи един съвет от мен под 40 купувай лонг няма да сбъркаш.
Коментар