IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе то такъв с 2 поста - не се знае дали не е ФМ под прикритие
    искам само да кажа че една инвестиция може да бъде оценена след изминаването на определено време. Ето фори се радваше като 1-2 години доходността беше 9-10% ама толкоз!
    хайде да смятаме:
    купих ги при средна 35стинки
    дивидента от 2009 е 4стинки, от 2010 пак 4стинки, а тази чакаме около 21мисля че се падат е 35стинки инвестиция - възвращаемост 29стинки само от дивидент за 3години даже няма и толкоз - ами всеки да си избира кой да слуша!!! аз обаче съм усмихнат и доволен а фори говори за смяна на стратегии ама по-късно и т.н. '
    хайде със здраве - чакам дивидент да реинвестирам !!!

п.с. след 3 години ако иска Фори може да сравним и инвестицията която отворих в ФПП с депозита му и да видим пак кой се смее последен!
    средна 24 стинки
    Last edited by tony1975; 24.03.2012, 13:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      ФМ не смее да се покаже че го е срам

Тони, ти де не се главозамаеш и вземеш та продадеш. Имаш още 60% поне потенциал за още капиталова тука. Е,след дивидента ще падне 20%, ма голям праз. Дори и на левче ще е с 20% див.доходност.
      А ония балонджии при Атерата съвсем скоро ще стигнат кота 2 лева при само 10% дивидент. Да ги питаш после какво ще правят като падне акцията им двойно за 2 дни. Голям сеир ще има там.
      Има доста хора май дето им липсват детството и балончетата..

Освен това за мен пазара на недвижимости тепърва ще се възстановява,макар и бавно ( след акциите ), докато при земите апогея от предните 2 години вече мина.

Аз доволен - тука имам колкото 2-те хидравлики общо.Нищо да не снесат другите (а не е така) само тая акция ми гарантира 3,5% годишен дивидент за целия портфейл.

Много оптимистично смяташ:0....а сега сметни ако стойността на портфейла падне с примерно 7.6%....колко ще покрият дивидентите от тази загуба....и евентуално колко ще е чистата доходност на портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
        Ей, хвалипръцкоооо! Кво го ядеш Мастера - последните 4 години Ви заши мозъците на повечето тук. То е ясно, че в даден момент ще се обърне монетата.
        Купувай си билети за комети и сит и доволен!
        Още един превъртял от форекс...
        Аз поне епитети не използвам в постовете си.
        С ФМ си имаме дружеска закачка,така че - баста оттука.

Коментар

• Ей, хвалипръцкоооо! Кво го ядеш Мастера - последните 4 години Ви заши мозъците на повечето тук. То е ясно, че в даден момент ще се обърне монетата.
          Купувай си билети за комети и сит и доволен!

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Аз доволен - тука имам колкото 2-те хидравлики общо.Нищо да не снесат другите (а не е така) само тая акция ми гарантира 3,5% годишен дивидент за целия портфейл.
          Last edited by KoMetov; 24.03.2012, 12:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            21стинки дивидент, а съм купил на средна 35стинки!!!
            Абе къде е Фори

Тони, ти де не се главозамаеш и вземеш та продадеш. Имаш още 60% поне потенциал за още капиталова тука. Е,след дивидента ще падне 20%, ма голям праз. Дори и на левче ще е с 20% див.доходност.
            А ония балонджии при Атерата съвсем скоро ще стигнат кота 2 лева при само 10% дивидент. Да ги питаш после какво ще правят като падне акцията им двойно за 2 дни. Голям сеир ще има там.
            Има доста хора май дето им липсват детството и балончетата..

Освен това за мен пазара на недвижимости тепърва ще се възстановява,макар и бавно ( след акциите ), докато при земите апогея от предните 2 години вече мина.

Коментар

• 21стинки дивидент, а съм купил на средна 35стинки!!!
              Абе къде е Фори

Коментар

• 20 000 на 0.727 на извън регулиран пазар

Коментар

• 72 500 на 0.73 на извън регулиран пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Кога ще се ОСА тук ? (сборището, както му казва Императорчето)
                    Айде и аз да запитам и конспиративно да предположа, че наближава, а с него и решение за дивидент. Гледах минали години все към средата на годината го устискват, тука половината срок мина.
                    Препоръки нямам!

Коментар

• Какви бройки преминават тук, а каква тишина по темата.

Коментар

• Кога ще се ОСА тук ? (сборището, както му казва Императорчето)
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Няма как да стане това според мен, за разлика от Еларг и Атера те нямат земеделска земя, която в момента си е един доста ликвиден актив. Пазар за парцели в регулация сега почти никакъв няма и сигурно трябва да продават на 30-40% от цената на покупка. То и на толкова да продадат пак са доста подценени, но все пак
                          ами те имат по-малко имоти, но затова пък много кеш ! Другите са обратно ! Независимо колко ликвидни имоти имат, все пак земите не са кеш автоматично

Коментар

• Няма как да стане това според мен, за разлика от Еларг и Атера те нямат земеделска земя, която в момента си е един доста ликвиден актив. Пазар за парцели в регулация сега почти никакъв няма и сигурно трябва да продават на 30-40% от цената на покупка. То и на толкова да продадат пак са доста подценени, но все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Така си е, това можеше да се очаква след сключването на сделката за Камбаните. Продадоха ги при отлични условия и за пореден път показаха че си разбират от работата.
                              То само кеша и проекта им с Бриколаж дават по 1 лев на акция, а още доста активи има, които колкото и да е трудно да се оценят при всички случаи ще покрият скромните вече задължения.

п.п. но с най-голям интерес очаквам да видя какъв нов проект ща захванат, че успяват да намират добрите възможности
                              Няма да им се разсърдя и ако не захванат нов проект в евро-бъркотията.
                              Дори ще се зарадвам да направят като ЕЛАРГ (за разлика от тях, голяма част от кеша е вече наличен !!)

Коментар

• Така си е, това можеше да се очаква след сключването на сделката за Камбаните. Продадоха ги при отлични условия и за пореден път показаха че си разбират от работата.
                                То само кеша и проекта им с Бриколаж дават по 1 лев на акция, а още доста активи има, които колкото и да е трудно да се оценят при всички случаи ще покрият скромните вече задължения.

п.п. но с най-голям интерес очаквам да видя какъв нов проект ща захванат, че успяват да намират добрите възможности

Коментар

X