Бре, тук има кеш да ни залее ! Златна мина се оказа това дружество !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеМного взехте да се хвалите с вашите доходности ,еми човека така е решил така е направил ,не е искал да рискува лихвите бяха изгодни ,сега също има 6-7 % лихви ,а преди 2 години 8-10 %...През тези 3 години е можел да си харчи лихвите ,а вие не .Като се изплати дивидента ,който силно ме съмнява да е толкова ,какво става с цената на акцията -най вероятно силно надолу ..Затова че :"пилците се броят след ОС "
Коментар
-
Много взехте да се хвалите с вашите доходности ,еми човека така е решил така е направил ,не е искал да рискува лихвите бяха изгодни ,сега също има 6-7 % лихви ,а преди 2 години 8-10 %...През тези 3 години е можел да си харчи лихвите ,а вие не .Като се изплати дивидента ,който силно ме съмнява да е толкова ,какво става с цената на акцията -най вероятно силно надолу ..Затова че :"пилците се броят след ОС "
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеБъркаш по-малко е ако е сложил х лева при лихва 6% и е капитализирал лихвата а не я е харчел тази сума сега ще е с 19.10 % по-голяма или доходността при чиста лихва 6% (което ме съмнява, никой не дава чиста лихва 6% в сегашно време, трябва сумата да е над 100К) е 19.1% далеч под 27%
Ако са едни 8% , за 3 г. дават 26% с капитализация. Затова грубо го казах че дивидента е колкото 3г. лихва (на 8%)
Aко депозита е 6%, ще му трябват малко над 4 г. за да достигне до тоя дивидентЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеДивидентна доходност от 27% по настоящи цени .... не знам дали ще има друга такава дивидента позиция тази година.
Това трепе на форекса лихвите, които е събирал близо 3 години назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекъде е сега Форекс мишока да ми говори за депозити, а?
преди две годинки купени на 35-36стинки, ха да смятаме каква е доходността за две години - както капиталовата, така и дивидентната!!!!!:
Успех на всички инвестиращи!!!
Това трепе на форекса лихвите, които е събирал близо 3 години назадЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар