Кой продава на 0.75?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
като тръгна да допълвам винаги попоглеждам някой от моите таблички , ето една от тях:
http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1332673221
виждам кой се сеща(с дивидент) за малките акционери и тогава започвам да оглеждам. Напоследък доста от компаниите чийто акции растяха капиталово спряха да ги подкрепят, няма покупки - ето защо остана кеша идващ от печалбата на самите компании(когато не е виртуален като при Хим). ЧАКАМЕ ДИВИДЕНТИLast edited by tony1975; 25.03.2012, 14:29.
Коментар
-
абе то такъв с 2 поста - не се знае дали не е ФМ под прикритие
искам само да кажа че една инвестиция може да бъде оценена след изминаването на определено време. Ето фори се радваше като 1-2 години доходността беше 9-10% ама толкоз!
хайде да смятаме:
купих ги при средна 35стинки
дивидента от 2009 е 4стинки, от 2010 пак 4стинки, а тази чакаме около 21мисля че се падат е 35стинки инвестиция - възвращаемост 29стинки само от дивидент за 3години даже няма и толкоз - ами всеки да си избира кой да слуша!!! аз обаче съм усмихнат и доволен а фори говори за смяна на стратегии ама по-късно и т.н. '
хайде със здраве- чакам дивидент да реинвестирам !!!
п.с. след 3 години ако иска Фори може да сравним и инвестицията която отворих в ФПП с депозита му и да видим пак кой се смее последен!
средна 24 стинкиLast edited by tony1975; 24.03.2012, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеФМ не смее да се покаже че го е срам
Тони, ти де не се главозамаеш и вземеш та продадеш. Имаш още 60% поне потенциал за още капиталова тука. Е,след дивидента ще падне 20%, ма голям праз. Дори и на левче ще е с 20% див.доходност.
А ония балонджии при Атерата съвсем скоро ще стигнат кота 2 лева при само 10% дивидент. Да ги питаш после какво ще правят като падне акцията им двойно за 2 дни. Голям сеир ще има там.
Има доста хора май дето им липсват детството и балончетата..
Освен това за мен пазара на недвижимости тепърва ще се възстановява,макар и бавно ( след акциите), докато при земите апогея от предните 2 години вече мина.
Аз доволен - тука имам колкото 2-те хидравлики общо.Нищо да не снесат другите (а не е така) само тая акция ми гарантира 3,5% годишен дивидент за целия портфейл.
Много оптимистично смяташ:0....а сега сметни ако стойността на портфейла падне с примерно 7.6%....колко ще покрият дивидентите от тази загуба....и евентуално колко ще е чистата доходност на портфейла
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеЕй, хвалипръцкоооо! Кво го ядеш Мастера - последните 4 години Ви заши мозъците на повечето тук. То е ясно, че в даден момент ще се обърне монетата.
Купувай си билети за комети и сит и доволен!
Аз поне епитети не използвам в постовете си.
С ФМ си имаме дружеска закачка,така че - баста оттука.
Коментар
-
Ей, хвалипръцкоооо! Кво го ядеш Мастера - последните 4 години Ви заши мозъците на повечето тук. То е ясно, че в даден момент ще се обърне монетата.
Купувай си билети за комети и сит и доволен!
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеФМ не смее да се покаже че го е срам
Аз доволен - тука имам колкото 2-те хидравлики общо.Нищо да не снесат другите (а не е така) само тая акция ми гарантира 3,5% годишен дивидент за целия портфейл.Last edited by KoMetov; 24.03.2012, 12:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение21стинки дивидент, а съм купил на средна 35стинки!!!
Абе къде е Фори
Тони, ти де не се главозамаеш и вземеш та продадеш. Имаш още 60% поне потенциал за още капиталова тука. Е,след дивидента ще падне 20%, ма голям праз. Дори и на левче ще е с 20% див.доходност.
А ония балонджии при Атерата съвсем скоро ще стигнат кота 2 лева при само 10% дивидент. Да ги питаш после какво ще правят като падне акцията им двойно за 2 дни. Голям сеир ще има там.
Има доста хора май дето им липсват детството и балончетата..
Освен това за мен пазара на недвижимости тепърва ще се възстановява,макар и бавно ( след акциите), докато при земите апогея от предните 2 години вече мина.
Аз доволен - тука имам колкото 2-те хидравлики общо.Нищо да не снесат другите (а не е така) само тая акция ми гарантира 3,5% годишен дивидент за целия портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКога ще се ОСА тук ? (сборището, както му казва Императорчето)
Препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНяма как да стане това според мен, за разлика от Еларг и Атера те нямат земеделска земя, която в момента си е един доста ликвиден актив. Пазар за парцели в регулация сега почти никакъв няма и сигурно трябва да продават на 30-40% от цената на покупка. То и на толкова да продадат пак са доста подценени, но все пак
Коментар
-
Няма как да стане това според мен, за разлика от Еларг и Атера те нямат земеделска земя, която в момента си е един доста ликвиден актив. Пазар за парцели в регулация сега почти никакъв няма и сигурно трябва да продават на 30-40% от цената на покупка. То и на толкова да продадат пак са доста подценени, но все пак
Коментар
Коментар