If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Някой има ли инфо кога ще е ОСА тука .?
Гледам в графа предстоящо и нищо не се вижда там до към средата на юли ... така, че ще се радвам на подсказки от ваша страна ако знаете ?!?!?!?!?
Някой има ли инфо кога ще е ОСА тука .?
Гледам в графа предстоящо и нищо не се вижда там до към средата на юли ... така, че ще се радвам на подсказки от ваша страна ако знаете ?!?!?!?!?
Някой интересувал ли се е дали Фонда отговаря на държавните изисквания за участие в търговете на земеделска земя които ще имаме тази година? ..... Едни 800 000 дка ли бяха?
Те тия 800 х. дка от държавния поземлен фонд не са ли
за отдаване по аренда?
Продажбите на държавна земя, доколкото ги има, мисля,
че в по-голямата си част са срещу компенсаторки.
Аз лично бих бил спокоен за инвестицията си тук,
ако на събранието след няколко месеца от мениджмънта
на фонда обявят дали смятат да започват нов проет,
защо не Камбаните 2? Съседните парцели са така
или иначе вече купени, пък и с Камбаните 1
вече доказаха, че това го могат.
Не е препоръка за каквото и да е.
Някой интересувал ли се е дали Фонда отговаря на държавните изисквания за участие в търговете на земеделска земя които ще имаме тази година? ..... Едни 800 000 дка ли бяха?
Абе то си е така, ама за 2008 ако не се лъжа дивидента беше още по висок 0,45 ст. или нещо такова. Пък тогава, преди дивидента, ако не ми изневерява паметта, съм купувал на седемдесет и кусур стотинки. Не че е обещание за бъдещето разбира се
Taka беше ,но тогава се изнесоха почти всички чужди инвеститори от БФБ
Абе то си е така, ама за 2008 ако не се лъжа дивидента беше още по висок 0,45 ст. или нещо такова. Пък тогава, преди дивидента, ако не ми изневерява паметта, съм купувал на седемдесет и кусур стотинки. Не че е обещание за бъдещето разбира се
Някой има ли допълнително инфо за пакетите които се прехвърлят, и до кога ще можем да си купуваме на тези цени.
Да не забравяме и дивидента тук - може би с най-високия процент.
като тръгна да допълвам винаги попоглеждам някой от моите таблички , ето една от тях: http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1332673221
виждам кой се сеща(с дивидент) за малките акционери и тогава започвам да оглеждам. Напоследък доста от компаниите чийто акции растяха капиталово спряха да ги подкрепят, няма покупки - ето защо остана кеша идващ от печалбата на самите компании(когато не е виртуален като при Хим). ЧАКАМЕ ДИВИДЕНТИ
Коментар