Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.... и аз си зех малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз купувамНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение0.50-0.55 ако трябва да съм конкретен.Предполагам ,че цяла година ще се влачим по корем в този диапазон.Сам разбираш,какво е изкушението да продам сега.Иначе акцията си я харесвам.Не е препоръка за търговия с ЦК.
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз купувамLast edited by KPAHK; 19.04.2012, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСтига да можеш.
Силно ме съмнява да падне под 60ст., макс.до 57-58...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСтига да можеш.
Силно ме съмнява да падне под 60ст., макс.до 57-58...
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАз.Лятото ще пълня на 0.50
Силно ме съмнява да падне под 60ст., макс.до 57-58...
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениевсички сме така,,.. ама без дивиденти
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАз.Лятото ще пълня на 0.50Не е препоръка
Коментар
-
Акционерите на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ ще гласуват за разпределянето на дивидент от 0,2129171 лв. на акция за 2011 г., гласи поканата за насроченото за 21 май 2012 г. общо събрание. Поканата е публикувана чрез Бюлетин Investor.bg.
От акционерите физически лица ще бъде удържан 5% данък дивидент.
Съветът на директорите предлага за разпределяне 90% от печалбата, или брутен дивидент от общо 12,87 млн. лв. за 2011 г.
Така предложеният брутен дивидент е с 3% по-висок от обявения в края на януари тази година дивидент от 0,207 лв., или общо 12,5 млн. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеE че то се знаеше отдавна, какви са тия изблици по никое време
Коментар
Коментар