Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Въртя ги бе,
Наскоро имах една, но не се разбрахме принципно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, знам, че не ме обичаш и ме наричаш спекулант, но всъщност това са си търговски сделки и ако загубя губя само аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ето нали виждаш и сега ,ще инвестирал на зелено,мътни води ,и да загубел ,иначе щял да спечели 100 процента ,сам виждаш колко е алчен човека,той има имоти ,купил е но дори сега в тази нечувана криза ,където дръпнаха шалтера на света буквално той мисли за още и за още,дори не се и замисля ...
Затова ще страдат всички ,заради тази алчност за още и за още ...нищо не е безкрайно,ввсичко си има таван някакъв
Така, че кое му е лошото.Last edited by Zalmoxis; 21.01.2021, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/politika/2021/01...a-april.477344
Ангелов поиска: Извънредна епидемична обстановка до края на април
Причината - лоши тенденции, свързани с разпространението на новия щам
Коментар
-
https://www.dnes.bg/politika/2021/01...a-april.477344
Ангелов поиска: Извънредна епидемична обстановка до края на април
Причината - лоши тенденции, свързани с разпространението на новия щам
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, знам, че не ме обичаш и ме наричаш спекулант, но всъщност това са си търговски сделки и ако загубя губя само аз.
Коментар
-
Когато акцента и цялата тежест паднат основно върху имота като инвестиция и само там се натяга ластика ,системата се чупи .
Всички трябва да осъзнят че безкраен растеж няма,през последните 10,20 години се говри само за растеж,растеж,растеж,чакай малко какво е нужно на един индивид да живее добре ,да се чувства щастлив и здрав ?Замисли се ,нещата не са много ,обаче когато всички са на колелото да върят до припадък в името на разтежа идва момента в който природата ,системата на живот в която живеем сама се балансира с криза ,дали ще е вируса или друго все тая .
Ето нали виждаш и сега ,ще инвестирал на зелено,мътни води ,и да загубел ,иначе щял да спечели 100 процента ,сам виждаш колко е алчен човека,той има имоти ,купил е но дори сега в тази нечувана криза ,където дръпнаха шалтера на света буквално той мисли за още и за още,дори не се и замисля ...
Затова ще страдат всички ,заради тази алчност за още и за още ...нищо не е безкрайно,ввсичко си има таван някакъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Сега е моментът за ловене на риба в мътна вода. Ако хванеш - добре. Ако не хванеш - най-много да си намокриш краката. Точно така е, както казваш. И аз подходих по този начин. Чудех се, чудех се. 2024 влизаме в еврозоната, дотогава - турбуленции. Имотите никога няма да станат достъпни - поскъпнали или поевтинели. Ще се въртят числата като на колата буталата.
Коментар
-
https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/01...mments-wrapper
ластика още се натяга
В Европа вече забраняват текстилни маски и преминават на FFP2
Поради по-високата плътност на FFP2 през тях се диша по-трудно - здравните власти препоръчват медиците да я носят не по-дълго от 75 минути, без да я свалят, припомня "Дойче веле". След това трябва да има 30-минутна пауза.
Не се препоръчва от медицински съображения - или просто не могат - да ги използват хора с респираторни заболявания или намален капацитет на белия дроб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Обзалагам се на 75000€' че не е вярно. Кво ще кажеш някой модератор да цепи баса?
Коментар
-
Купата и Megamind сте един и същи човек..
За протокола ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
И аз съм съгласен с мненията на Купата' не може нулевак вече повече от три години да дава акъл на хора с по няколко НИ. От срам е опериран' само Пирамидата е по-нагъл и безочлив' ама той тук не пише' щото има само един гараж в дълбокия прованс
За протокола ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Конкретно в тази тема се дъвче едно и също.
Иначе колегите са готини.
Споделям мнението на Купата, че не може нулевите да ни учат, че няма да купят и че се чувстват комфортно в дома на мама, където всичко им се принася наготово.
- 1 like
Коментар
Коментар