Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
преди 2 месеца соларна система. Исках да си платя ама искаха 4000лв за 1 ден работа на 3-4 души. Поръчах си 3-4 жрици по 100лв и имам още 30-40 пъти да ми правят масаж за мъките по покрива.
Четох 3 години за тенденции и 3 месеца кое как и защо се прави. Сигурен съм че е по изпипана системата ми от 90% от сложените от знайни и незнайни "майстори".
Направих си я за 2 седмици - реално за 25-30 часа. При това съм болен и се задъхвам само като се кача по стълбата на навеса - 3метра и почивам 2-3 мин. Помощ от баща ми, само батерията ми я сложи продавач с гаранция 5г. реално за 200-300лв над готовите от китай.
Като казах навес - от нулата АЗ И БАЩА МИ СМЕ ГО ПРАВИЛИ. Комшията вика че е по хубав от неговия. Със сигурност са по прави керемидите - под конец са изпънати и брах големи ядове като ги размествах да ги връщам на мястото им щото няма грам луфт - макс 1мм
Днес пуснах ток на комшиите - безплатно, опс платено с храна за котките и чат пат ми дават млечни продукти от мандрата в която работи сина им.
Догодина ще си направя зарядното за електричка. Сега тествам смарт лода с комшиите, догодина излишъка ще е в зарядната станция
ако стигна до солари, че те търся да даваш акълпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тео Разгледай мнениеКолеги, връщам темата за цените на имотите. Според мен не е реалистично да се очакват по-високи цени на имотите от тези в Гърция и Румъния при равнопоставени геополитически и инфраструктурни условия на градовете ни, дори напротив. Очаквам цените в Атина и Букурещ, чисто пазарно да останат по високи оттези в София, предвид разликата в икономическото развитие. Лично аз не бих инвестирал в реципрочен по местоположение имот в София, който е по-скъп.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колеги, връщам темата за цените на имотите. Според мен не е реалистично да се очакват по-високи цени на имотите от тези в Гърция и Румъния при равнопоставени геополитически и инфраструктурни условия на градовете ни, дори напротив. Очаквам цените в Атина и Букурещ, чисто пазарно да останат по високи оттези в София, предвид разликата в икономическото развитие. Лично аз не бих инвестирал в реципрочен по местоположение имот в София, който е по-скъп.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти пък като си толкова умен какво си си направил сам?
Четох 3 години за тенденции и 3 месеца кое как и защо се прави. Сигурен съм че е по изпипана системата ми от 90% от сложените от знайни и незнайни "майстори".
Направих си я за 2 седмици - реално за 25-30 часа. При това съм болен и се задъхвам само като се кача по стълбата на навеса - 3метра и почивам 2-3 мин. Помощ от баща ми, само батерията ми я сложи продавач с гаранция 5г. реално за 200-300лв над готовите от китай.
Като казах навес - от нулата АЗ И БАЩА МИ СМЕ ГО ПРАВИЛИ. Комшията вика че е по хубав от неговия. Със сигурност са по прави керемидите - под конец са изпънати и брах големи ядове като ги размествах да ги връщам на мястото им щото няма грам луфт - макс 1мм
Днес пуснах ток на комшиите - безплатно, опс платено с храна за котките и чат пат ми дават млечни продукти от мандрата в която работи сина им.
Догодина ще си направя зарядното за електричка. Сега тествам смарт лода с комшиите, догодина излишъка ще е в зарядната станцияLast edited by bota156; 04.06.2025, 16:52.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
ама па фиш кви убави егрени има, и 3римата са сводобни, дейзтвай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
В България идват бедни и малко изпаднали чужденци.
Относно булките, има уникални простакеси, необразовани, бедни, оръфани, но със самочувствие все едно е принцеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по-скоро това са хора с нисък стандарт - за тях тук има евтина бира,хляб и салам и са доволни
В България идват бедни и малко изпаднали чужденци.
Относно булките, има уникални простакеси, необразовани, бедни, оръфани, но със самочувствие все едно е принцеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
сега разбрах кой си. в ДУИ солар групата пита ама ни приемаш ни предаваш. То за туй акъл се иска. Чупи си главата и се хвали колко си глупав
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това са единични слуаи и статията е с рекламна цел.
Чужденците са малко стиснати и оказват малък ефект на местната икономика, т.е. не харчат, правят си сметка, не черпят и не създават заетост.
Аз съм продавал селска къща на възрастни англичани и те я ползваха само 3 г. Дядото почина, а бабата си я взеха в Англия.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБритански пенсионери: Животът в България е в пъти по-добър! Милиони да ни дават, но никога няма да се върнем в Лондон
https://www.focus-news.net/novini/in...-da-ni-2580705
Чужденците са малко стиснати и оказват малък ефект на местната икономика, т.е. не харчат, правят си сметка, не черпят и не създават заетост.
Аз съм продавал селска къща на възрастни англичани и те я ползваха само 3 г. Дядото почина, а бабата си я взеха в Англия.
Last edited by Evgo; 04.06.2025, 13:47.
Коментар
-
Британски пенсионери: Животът в България е в пъти по-добър! Милиони да ни дават, но никога няма да се върнем в Лондон
https://www.focus-news.net/novini/in...-da-ni-2580705
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Тоз който прави всичко съм аз. Само един познат ще дойде на настрои трифазното Deye.
Термопомпи, фотоволтаици и колектори за БГВ и отопление са ми хоби:-)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кабела няма толкова значение, след като надника на оня дет ти го слага е 100 кинта на час.
Термопомпи, фотоволтаици и колектори за БГВ и отопление са ми хоби:-)
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар