IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

браво, ботчо
    ако стигна до солари, че те търся да даваш акъл
    имаш ли място вече има решения които са изгодни при всякакво потребление. Може за 6000 да се направи да си помагаш до 80% от сметките. Реално батерията ти е най-скъпото. Ако си я правиш сам с грейд Б клетки като си ги подбереш да са с еднакъв капацитет от 2 пъти повече може и 1000лв да ти излезе - 15€ 280Ач. Един познат си поръча - ще видим как са и ако стават и аз ще си правя сам батерия за 1к вместо 3
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

преди 2 месеца соларна система. Исках да си платя ама искаха 4000лв за 1 ден работа на 3-4 души. Поръчах си 3-4 жрици по 100лв и имам още 30-40 пъти да ми правят масаж за мъките по покрива.
      Четох 3 години за тенденции и 3 месеца кое как и защо се прави. Сигурен съм че е по изпипана системата ми от 90% от сложените от знайни и незнайни "майстори".
      Направих си я за 2 седмици - реално за 25-30 часа. При това съм болен и се задъхвам само като се кача по стълбата на навеса - 3метра и почивам 2-3 мин. Помощ от баща ми, само батерията ми я сложи продавач с гаранция 5г. реално за 200-300лв над готовите от китай.
      Като казах навес - от нулата АЗ И БАЩА МИ СМЕ ГО ПРАВИЛИ. Комшията вика че е по хубав от неговия. Със сигурност са по прави керемидите - под конец са изпънати и брах големи ядове като ги размествах да ги връщам на мястото им щото няма грам луфт - макс 1мм
      Днес пуснах ток на комшиите - безплатно, опс платено с храна за котките и чат пат ми дават млечни продукти от мандрата в която работи сина им.
      Догодина ще си направя зарядното за електричка. Сега тествам смарт лода с комшиите, догодина излишъка ще е в зарядната станция
      браво, ботчо
      ако стигна до солари, че те търся да даваш акъл
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Тео Разгледай мнение
        Колеги, връщам темата за цените на имотите. Според мен не е реалистично да се очакват по-високи цени на имотите от тези в Гърция и Румъния при равнопоставени геополитически и инфраструктурни условия на градовете ни, дори напротив. Очаквам цените в Атина и Букурещ, чисто пазарно да останат по високи оттези в София, предвид разликата в икономическото развитие. Лично аз не бих инвестирал в реципрочен по местоположение имот в София, който е по-скъп.
        За да е обективен човек и за да направи точна сметка и сравнение трябва да сложи всичко на масата и да види всички плюсове и минуси. Трябва да се сметнат данъци върху имота в трите сравнявани страни, наемите, данъците върху наемите, за Румъния и Гърция трябва да се предвиди и такса управление , ако не живееш там, трябва да се сравни и качеството на строителството. Иначе да, няма резон в Атина и Букурещ да са по- ниски цените от софийските

Коментар

• Колеги, връщам темата за цените на имотите. Според мен не е реалистично да се очакват по-високи цени на имотите от тези в Гърция и Румъния при равнопоставени геополитически и инфраструктурни условия на градовете ни, дори напротив. Очаквам цените в Атина и Букурещ, чисто пазарно да останат по високи оттези в София, предвид разликата в икономическото развитие. Лично аз не бих инвестирал в реципрочен по местоположение имот в София, който е по-скъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти пък като си толкова умен какво си си направил сам?
            преди 2 месеца соларна система. Исках да си платя ама искаха 4000лв за 1 ден работа на 3-4 души. Поръчах си 3-4 жрици по 100лв и имам още 30-40 пъти да ми правят масаж за мъките по покрива.
            Четох 3 години за тенденции и 3 месеца кое как и защо се прави. Сигурен съм че е по изпипана системата ми от 90% от сложените от знайни и незнайни "майстори".
            Направих си я за 2 седмици - реално за 25-30 часа. При това съм болен и се задъхвам само като се кача по стълбата на навеса - 3метра и почивам 2-3 мин. Помощ от баща ми, само батерията ми я сложи продавач с гаранция 5г. реално за 200-300лв над готовите от китай.
            Като казах навес - от нулата АЗ И БАЩА МИ СМЕ ГО ПРАВИЛИ. Комшията вика че е по хубав от неговия. Със сигурност са по прави керемидите - под конец са изпънати и брах големи ядове като ги размествах да ги връщам на мястото им щото няма грам луфт - макс 1мм
            Днес пуснах ток на комшиите - безплатно, опс платено с храна за котките и чат пат ми дават млечни продукти от мандрата в която работи сина им.
            Догодина ще си направя зарядното за електричка. Сега тествам смарт лода с комшиите, догодина излишъка ще е в зарядната станция
            Last edited by bota156; 04.06.2025, 16:52.

Коментар

• България е готова – еврото идва от 1 януари 2026 г. с историческо „да“ от ЕК

04.06.2025 - 14:01

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

ама па фиш кви убави егрени има, и 3римата са сводобни, дейзтвай!
                Кой ти е най-хубав от тримата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

В България идват бедни и малко изпаднали чужденци.

Относно булките, има уникални простакеси, необразовани, бедни, оръфани, но със самочувствие все едно е принцеса.
                  ама па фиш кви убави егрени има, и 3римата са сводобни, дейзтвай!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

по-скоро това са хора с нисък стандарт - за тях тук има евтина бира,хляб и салам и са доволни
                    +1

В България идват бедни и малко изпаднали чужденци.

Относно булките, има уникални простакеси, необразовани, бедни, оръфани, но със самочувствие все едно е принцеса.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

сега разбрах кой си. в ДУИ солар групата пита ама ни приемаш ни предаваш. То за туй акъл се иска. Чупи си главата и се хвали колко си глупав
                      ти пък като си толкова умен какво си си направил сам?
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Това са единични слуаи и статията е с рекламна цел.

Чужденците са малко стиснати и оказват малък ефект на местната икономика, т.е. не харчат, правят си сметка, не черпят и не създават заетост.

Аз съм продавал селска къща на възрастни англичани и те я ползваха само 3 г. Дядото почина, а бабата си я взеха в Англия.
                        по-скоро това са хора с нисък стандарт - за тях тук има евтина бира,хляб и салам и са доволни
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                          Британски пенсионери: Животът в България е в пъти по-добър! Милиони да ни дават, но никога няма да се върнем в Лондон

https://www.focus-news.net/novini/in...-da-ni-2580705
                          Това са единични случаи и статията е с рекламна цел.

Чужденците са малко стиснати и оказват малък ефект на местната икономика, т.е. не харчат, правят си сметка, не черпят и не създават заетост.

Аз съм продавал селска къща на възрастни англичани и те я ползваха само 3 г. Дядото почина, а бабата си я взеха в Англия.
                          Last edited by Evgo; 04.06.2025, 13:47.

Коментар

• Британски пенсионери: Животът в България е в пъти по-добър! Милиони да ни дават, но никога няма да се върнем в Лондон

https://www.focus-news.net/novini/in...-da-ni-2580705

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Тоз който прави всичко съм аз. Само един познат ще дойде на настрои трифазното Deye.
                              Термопомпи, фотоволтаици и колектори за БГВ и отопление са ми хоби:-)
                              сега разбрах кой си. в ДУИ солар групата пита ама ни приемаш ни предаваш. То за туй акъл се иска. Чупи си главата и се хвали колко си глупав

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кабела няма толкова значение, след като надника на оня дет ти го слага е 100 кинта на час.
                                Тоз който прави всичко съм аз. Само един познат ще дойде на настрои трифазното Deye.
                                Термопомпи, фотоволтаици и колектори за БГВ и отопление са ми хоби:-)

Коментар

Working...
                                X