IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.imot.bg/bpxnrc

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2025-02-19 120950.jpg
Views:	1
Size:	42.4 КБ
ID:	4249786

===2079===

Чакането продължава... Дано няма много зазидани из деЦки и квартири. Тук в темата вече не останаха читави понижители, а и разговорите се въртят около златото и любовните терзания на Евго.

Друго си беше когато колето рутеше яко цените, подкокоросван от неговия ментор.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

Лека полека и вече на никого не му прави впечатление, че продават паркомясто 15кв.( демек две бели линии между които може да влезе семеен седан макс) за сумата от 25 000евро без ДДС. И от тук въпрос за гараж(20кв.) лесен за маневриране с метална ръчна врата, който ще ми се освобождава в този квартал след 2-3месеца. Какъв наем да му искам?
      И после една брокерастка тука плямпа че било скъпо да пътуваш по 30км в посока за 10лв на ден. А след време ще ми е БЕЗ ПАРИ буквално.
      Да се похваля от тази година имам ЧИСТО НОВ ПЪТ стигащ на 30метра от входната ми врата. Чакам си разрешенията за соларната система и вече съм накупил материалите за конструкцията, след 3 месеца живот и здраве и електричка ще имам вероятно кона (събирам мнения). Имам си купено 3ф зарядно. Ще мога да ходя на кафе(как може да направя 4 грешки на думата БИРА) всеки следобед в Пловдив или плевен да ге, па може и велинград
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Лека полека и вече на никого не му прави впечатление, че продават паркомясто 15кв.( демек две бели линии между които може да влезе семеен седан макс) за сумата от 25 000евро без ДДС. И от тук въпрос за гараж(20кв.) лесен за маневриране с метална ръчна врата, който ще ми се освобождава в този квартал след 2-3месеца. Какъв наем да му искам?
        Реално трябва да му искаш минимум 400 лв, но такива наеми за гаражи все още ще се преглъщат трудно.

Коментар

ти колко мислиш да му искаш
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...73404706962449

В психиатрията вече искат 5к на картинка в Хаджито.
            ​​​​
            ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Преди 8 години бях харесал една малка неизмазана къща с две стайчета за 16К€ в Бродилово. Отказах се щото е на 12км от Царево, а лятото покрай река Велека има едни гадни мушици
              Там навсякъде където има гора ги има тези мушици и се завират все в очите, ходенето с очила до някъде помага. Иначе има кърлежи и лаймска болест като бонус и си трябват репеленти.Бродилово е готино защото е близо до морето, а има и река за прохлада и риболов. Аз съм гледал и по-навътре с. Младежко, много е красиво, но си е забутано от всякъде и далеч от всичко. А в Родопите меандрите на р. Бяла река и с. Меден бук е супер, но пак е ехееей... Струва си по морето на юг от Бургас, бърз достъп по приличен път, единствено че в годината един два пъти все има някакви наводнения и затварят пътя на някоя от реките и става малко изолация. Имаш бърз достъп до Бургас, има някакви хипермаркети и строителни борси по Царево, Приморско, става за сезонно живеене.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

много хубаво е по тоя край
                и аз съм се оглеждал за обяви по бородилово
                но нямаше
                Имаше там един зевзек, караше simson,а на резервоара му, надпис: "Ерген"., може да е бил Evgo...
                Last edited by Bailor; 18.02.2025, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Преди 8 години бях харесал една малка неизмазана къща с две стайчета за 16К€ в Бродилово. Отказах се щото е на 12км от Царево, а лятото покрай река Велека има едни гадни мушици
                  много хубаво е по тоя край
                  и аз съм се оглеждал за обяви по бородилово
                  но нямаше
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Присети ме за тоя виц:

Ударил 80 годишният бай Спиро шестицата от тото 2 . Като излизал от сградата на Централния Спортен Тотализатор, го чакали няколко журналисти:
                    - Какво ще правите с толкова много пари?
                    - Ще построя една голяма обществена тоалетна в центъра на града. Да с*рат и пикаят всички на късмета ми!
                    препоръка е

Коментар

задължително
                      но понякога не толкова бързо
                      Присети ме за тоя виц:

Ударил 80 годишният бай Спиро шестицата от тото 2 . Като излизал от сградата на Централния Спортен Тотализатор, го чакали няколко журналисти:
                      - Какво ще правите с толкова много пари?
                      - Ще построя една голяма обществена тоалетна в центъра на града. Да с*рат и пикаят всички на късмета ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Знам, даже ходя там редовни да снимам цветя и всякакви животинки, гущери, змии, паяци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, не е 5К, изрично пише 1700 евраци на квадрат, което пак е високо за тази дупка, но важно е и разпределението де
                          90 кв чиста жилищна площ за 505 000 са си точно 5к на квадрат.
                          ​​​​​​Смисъл 150 кв покрив си е супер, ама защо толкова пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Пич, очевидно нищо не знаеш за Странджа. Има особености на флората и фауната, които правят живота там почти невъзможен за месеци наред. Това да се чучнеш уж сред природата и да не можеш да се разходиш наоколо е някакво безумие.
                            Знам, даже ходя там редовни да снимам цветя и всякакви животинки, гущери, змии, паяци.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

освен да има някаква фобия от змии или алергия към насекоми

друго не се сещам
                              аз и това не можах да се сетя
                              и затова любопитствам
                              препоръка е

Коментар

какви са тия особености
                                освен да има някаква фобия от змии или алергия към насекоми

друго не се сещам
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X