Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Марково е като Холивуд...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Питам днес един строител, пихме кафе, много дебели къщи в района на Плевенските села, по 300К€ казвам му...той...ако са само по 300К€ е поносимо. Има по много повече. Онемях. А като четох за къщите около Пловдив - Марково и още няколко села свят ми се зави.
Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.
Коментар
-
Дори не си заслужава, да ти обръщам внимание, инфантил!
Не си по-горно ниво от плъха...
п.п. Успех с продажбата...
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Пък аз купих този имот мииналата година за 27 EUR от един пияница, няма да влизам в детайли, живях в него една година и сега го продавам за 1 670 000 EURLast edited by COVID-19; 23.11.2024, 19:02.
Коментар
-
Точно така го изиграх, с една особеност, която си разрешавам. Флипа стана след 3 години.
Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.Last edited by bulgarian lev; 23.11.2024, 18:59.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не намигай
щом продаваш вместо да ипотекираш означава, че или те е страх от лихвите (бъдещите) или си скептично настроен към жилищния пазар в София
това последното е в тотална контра да по-долу изложените драми за 'влакогонци и чакали'
не казвам, че подхода ти е грешен
казвам, че е обратното на това, което представяш в темата
което е явно, че си в позиция на продавач (на другото жилище)препоръка е
Коментар
-
Стар съфорумец си и те уважавам!
02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
Другият, който предстои, ще е на 250К €.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Нямам никаква лоша мисъл. Когато се закачам, е единствено за спорта. Мисълта ми е, че никой не може да предугади какво има да дойде. Случи ли се, вече всички са наясно. Аз също спечелих много от това, че закупих 2020 и в началото на 2021. Имах очакване за спад, но бяха добри цени и включвах евентуална приемлива загуба. Купувам, когато е изгодно към момента. Печалбата е на входа. Че се случи този Ъп, беше добре дошло. Това имах предвид. Истината е - винаги гледай как влизаш, а не какво се очаква. А ако си на зор за собствено жилище - моментът винаги е удачен. Ако флипваш, се отърваваш възможно най-бързо. Ако не ти е основно занимание, можеш и да не бързаш. При дългова икономика, в каквато живеем, покупката на имот е дълг, а дългът никога не пада, а напротив. Оттам идва и вечният възходящ тренд при имотите с някои изключения - от самото им финансово естество.
- 1 like
Коментар
-
Стар съфорумец си и те уважавам!
02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
Другият, който предстои, ще е на 250К €.
- 1 like
Коментар
-
какво е с "Верде-то"?
Коментар
-
точно това вдявам и писах защо
хайде лека, че си имам работа
Коментар
-
Напротив, работя със собствени средства и партньори. Нещо не вдяваш ми се струва... ?!?
хайде лека, че си имам работа
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
не намигай
щом продаваш вместо да ипотекираш означава, че или те е страх от лихвите (бъдещите) или си скептично настроен към жилищния пазар в София
това последното е в тотална контра да по-долу изложените драми за 'влакогонци и чакали'
Коментар
-
Не са през ливъридж...
което е явно, че си в позиция на продавач (на другото жилище)
Last edited by bertram; 23.11.2024, 15:22.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
какво е с "Верде-то"?препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар