If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марково е един парник с тигрови комари и без инфраструктура. Единственото хубаво е че въздуха е сравнително прозрачен зимата, а не е неввроятната смрад в Пловдив.
Марково е един парник с тигрови комари и без инфраструктура. Единственото хубаво е че въздуха е сравнително прозрачен зимата, а не е неввроятната смрад в Пловдив.
Аз също купих 04.2021г. в топа на Бургас между пл. Кирил и Методий и морската градина. 40м2, хол 17м2 стая с тераса 14м2, санитарен възел и антре, като професионалист можеш ли да ми кажеш цена на продажба към момента, както и очакван месечен наем? На 200м. от мен е х-л Астория с нощувки 120лв. за апартамент, като ориентир.
Зависи как ще го отдаваш.
Моя в София го отдавах през Air BnB. Пазара се наводни и смених стратегиите си.
Booкing, са трагедия, бавят плащания и т.н.
Стар съфорумец си и те уважавам!
02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
Другият, който предстои, ще е на 250К €.
Аз също купих 04.2021г. в топа на Бургас между пл. Кирил и Методий и морската градина. 40м2, хол 17м2 стая с тераса 14м2, санитарен възел и антре, като професионалист можеш ли да ми кажеш цена на продажба към момента, както и очакван месечен наем? На 200м. от мен е х-л Астория с нощувки 120лв. за апартамент, като ориентир.
Питам днес един строител, пихме кафе, много дебели къщи в района на Плевенските села, по 300К€ казвам му...той...ако са само по 300К€ е поносимо. Има по много повече. Онемях. А като четох за къщите около Пловдив - Марково и още няколко села свят ми се зави.
Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.
Пък аз купих този имот мииналата година за 27 EUR от един пияница, няма да влизам в детайли, живях в него една година и сега го продавам за 1 670 000 EUR
Точно така го изиграх, с една особеност, която си разрешавам. Флипа стана след 3 години.
Питам днес един строител, пихме кафе, много дебели къщи в района на Плевенските села, по 300К€ казвам му...той...ако са само по 300К€ е поносимо. Има по много повече. Онемях. А като четох за къщите около Пловдив - Марково и още няколко села свят ми се зави.
Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.
Коментар