Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Локацията байно! Дълбока провинция не си е работа, да хубаво е - прмиерно някъде южно черноморие, Странджа, Югоизточни Родопи - красота, чистота, идилия, ама човек си има нужди - пазаруване поне веднъж седмично, приятели/роднини да посети не само по празниците, ако иам деца е немислимо, освен ако не си мормон, но пак ако се разболее достъп до качествено медицниско обслужване - в дълбока провинция няма. Може да се помисли за друг парцел или парцел с къща, на спокойно място до областен град, не се загробвай в някое запустяващо село или вилна зона на г*за на географията, няма смисъл (освен ако наистина няма много, многа сантиментална стойност, родна къща или подобно).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Винаги помагам на приятели и познати със съвети и с каквото мога,.
Една сега взема 4К лева благодарение на мен. Един завърши висше с моите съвети, а беше безнадежден случай.
И си мисля, че висшата сила в крайна сметка ще ме възнагради.
но понякога не толкова бързопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
страхотен съвет си му дал.
Една сега взема 4К лева благодарение на мен. Един завърши висше с моите съвети, а беше безнадежден случай.
И си мисля, че висшата сила в крайна сметка ще ме възнагради.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние имаме такава къща в дълбоката провинция, мъча се да я продавам от 8 години. В нея е инвестирано много и ми гълта пари всяка година. Не те съветвам да се впускаш в такова начинание.
Отиди на екскурзия в чужбина да видиш свят и малко да се успокоиш,Ако трябва плати и на елитна компаньонка, да се почувстваш мъж.
Обикновено мъжете, които правят грандиозни проекти, имат дефицит в панталоните.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти прочете ли поста, който си коментирал... къде пише да се чака и какво да се чака ?
виждам, че още не си надраснал момента с 'шумата', а само 'шумата' е понаместена - няма лошо.
дали ще е НИ, дали ще е акция, дали ще е ЦМ или облигация - имаш 3 важни неща - доходност, ликвидност и риск.
кой в какво и колко ще набие 'кеша' е въпрос на лична преценка и съобразяване с икономическите реалности.
най-вероятно да е влязъл в някоя "безрискова инвестиция"
с доходност, кръжаща около нулата
и дългосрочно
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlobil Разгледай мнениеДа попитам за страничен поглед и съвет, като един колега малко по долу:
П.с. Най кофти условието в задачата обаче е: локацията е такава (мн.дълбока провинция) че къщата ще е вечно непродаваема сигурно и с 80% дисконт, абе много "пасивен пасив"
Обаче ситуацията е и такава, че следващите 10-20-30г. живи здрави, ще си живея в нея….
Чакам някой риск мениджър да се включи и даде мнение и акълза което благодаря предварително
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Колегата поиска обосновано мнение относно икономическия смисъл на това начинание.
Кое не разбра?
а това, че ганьо стойнов бил строил с нерви не дава отговор на въпроса на човека - дали да тегли кредит или да се напъне без.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
навсякъде има нерви, но е въпрос на мироглед как да вървиш напред
ако си дребна душа малките неща може да те изкарат извън релси, но това няма общо с колегата, който е решил да строи.
Кое не разбра?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още не е късно, предвид локацията, парцела с проект и разрешително е малка част от общия разход.
Може да го продаде и да купи готово от някой ентусаст като него, хем по-евтино, хем безгрижно.
Не знам за какво грозде говориш, за разлика от теб, моите мнения са от личен опит.
ако си дребна душа малките неща може да те изкарат извън релси, но това няма общо с колегата, който е решил да строи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...73404706962449
В психиатрията вече искат 5к на картинка в Хаджито.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
човекът има РС , което предполага, че има и земята и намерението и правото да строи.
ако за тебе гроздето е кисело това не означава , че за всички е...
Може да го продаде и да купи готово от някой ентусаст като него, хем по-евтино, хем безгрижно.
Не знам за какво грозде говориш, за разлика от теб, моите мнения са от личен опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ти прочете ли поста, който си коментирал... къде пише да се чака и какво да се чака ?
виждам, че още не си надраснал момента с 'шумата', а само 'шумата' е понаместена - няма лошо.
дали ще е НИ, дали ще е акция, дали ще е ЦМ или облигация - имаш 3 важни неща - доходност, ликвидност и риск.
кой в какво и колко ще набие 'кеша' е въпрос на лична преценка и съобразяване с икономическите реалности.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Строежа е свързан не само с пари, а и много нерви (колегата bertram не е наясно понеже не е строил и къщичка за птици).
Ако локацията е зле, по-добре купи или наеми нещо, ако има предлагане.
ако за тебе гроздето е кисело това не означава , че за всички е...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlobil Разгледай мнениеДа попитам за страничен поглед и съвет, като един колега малко по долу:
Замислил съм се за строеж на къща (имам РС вече от година и половина, но се помотвам, че КСС-то много боли, но продължава да се качва докато аз умувам).
Банката може да даде без проблем към 70%. Мога и да се напъна и платя без заем, ама оставам съвсем без кеш. Кой според вас е по правилния ход или нещо соломоновско по средата?
П.с. Най кофти условието в задачата обаче е: локацията е такава (мн.дълбока провинция) че къщата ще е вечно непродаваема сигурно и с 80% дисконт, абе много "пасивен пасив"
Обаче ситуацията е и такава, че следващите 10-20-30г. живи здрави, ще си живея в нея….
Чакам някой риск мениджър да се включи и даде мнение и акълза което благодаря предварително
Ако локацията е зле, по-добре купи или наеми нещо, ако има предлагане.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар