IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, малко ли е...

Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
    Марково е един парник с тигрови комари и без инфраструктура. Единственото хубаво е че въздуха е сравнително прозрачен зимата, а не е неввроятната смрад в Пловдив.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Зависи как ще го отдаваш.
      Моя в София го отдавах през Air BnB. Пазара се наводни и смених стратегиите си.
      Boocing, са трагедия, бавят плащания и т.н.
      Да,и аз за букинг и Еър би енд би съм чувал същото...

Коментар

Стара тухла е 1995г. на първи надпартерен етаж, за целогодишно, единия вариант, другия за нощувки в различните сезони.

Коментар

Марково е като Холивуд...
          Марково е един парник с тигрови комари и без инфраструктура. Единственото хубаво е че въздуха е сравнително прозрачен зимата, а не е неввроятната смрад в Пловдив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз също купих 04.2021г. в топа на Бургас между пл. Кирил и Методий и морската градина. 40м2, хол 17м2 стая с тераса 14м2, санитарен възел и антре, като професионалист можеш ли да ми кажеш цена на продажба към момента, както и очакван месечен наем? На 200м. от мен е х-л Астория с нощувки 120лв. за апартамент, като ориентир.
            Моя в София го отдавах през Air BnB. Пазара се наводни и смених стратегиите си.
            Booкing, са трагедия, бавят плащания и т.н.
            Last edited by COVID-19; 23.11.2024, 20:43.

Коментар

Стар съфорумец си и те уважавам!
              02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
              Другият, който предстои, ще е на 250К €.
              Аз също купих 04.2021г. в топа на Бургас между пл. Кирил и Методий и морската градина. 40м2, хол 17м2 стая с тераса 14м2, санитарен възел и антре, като професионалист можеш ли да ми кажеш цена на продажба към момента, както и очакван месечен наем? На 200м. от мен е х-л Астория с нощувки 120лв. за апартамент, като ориентир.

Коментар

• Един въпрос към кандидат-купувачите: имате ли интерес към ваканционен имот в Турция, на мраморно море, 1 500€/кв.м до ключ?

Коментар

• Утре ще пусна на директен канал къща в Бистрица. 860 К€, без ДДС...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Излиза че има хора доста които могат да си го позволят.
                    Има, има...

перонците блеят у фоумО...

Коментар

Излиза че има хора доста които могат да си го позволят.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Питам днес един строител, пихме кафе, много дебели къщи в района на Плевенските села, по 300К€ казвам му...той...ако са само по 300К€ е поносимо. Има по много повече. Онемях. А като четох за къщите около Пловдив - Марково и още няколко села свят ми се зави.
                        Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.

Коментар

• Дори не си заслужава, да ти обръщам внимание, инфантил!

Не си по-горно ниво от плъха...

п.п. Успех с продажбата...

Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Пък аз купих този имот мииналата година за 27 EUR от един пияница, няма да влизам в детайли, живях в него една година и сега го продавам за 1 670 000 EUR
                          Last edited by COVID-19; 23.11.2024, 19:02.

Коментар

Точно така го изиграх, с една особеност, която си разрешавам. Флипа стана след 3 години.
                            Питам днес един строител, пихме кафе, много дебели къщи в района на Плевенските села, по 300К€ казвам му...той...ако са само по 300К€ е поносимо. Има по много повече. Онемях. А като четох за къщите около Пловдив - Марково и още няколко села свят ми се зави.
                            Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.
                            Last edited by bulgarian lev; 23.11.2024, 18:59.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не намигай

щом продаваш вместо да ипотекираш означава, че или те е страх от лихвите (бъдещите) или си скептично настроен към жилищния пазар в София
                              това последното е в тотална контра да по-долу изложените драми за 'влакогонци и чакали'

не казвам, че подхода ти е грешен
                              казвам, че е обратното на това, което представяш в темата

което е явно, че си в позиция на продавач (на другото жилище)
                              ипотеките са срещу собственост + доходи

Коментар

Стар съфорумец си и те уважавам!
                                02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
                                Другият, който предстои, ще е на 250К €.
                                Пък аз купих този имот мииналата година за 27 EUR от един пияница, няма да влизам в детайли, живях в него една година и сега го продавам за 1 670 000 EUR

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X