Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Зависи как ще го отдаваш.
Моя в София го отдавах през Air BnB. Пазара се наводни и смених стратегиите си.
Boocing, са трагедия, бавят плащания и т.н.
Коментар
-
Зависи как ще го отдаваш.
Коментар
-
Марково е като Холивуд...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз също купих 04.2021г. в топа на Бургас между пл. Кирил и Методий и морската градина. 40м2, хол 17м2 стая с тераса 14м2, санитарен възел и антре, като професионалист можеш ли да ми кажеш цена на продажба към момента, както и очакван месечен наем? На 200м. от мен е х-л Астория с нощувки 120лв. за апартамент, като ориентир.
Моя в София го отдавах през Air BnB. Пазара се наводни и смених стратегиите си.
Booкing, са трагедия, бавят плащания и т.н.Last edited by COVID-19; 23.11.2024, 20:43.
Коментар
-
Стар съфорумец си и те уважавам!
02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
Другият, който предстои, ще е на 250К €.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Излиза че има хора доста които могат да си го позволят.
перонците блеят у фоумО...
Коментар
-
Марково е като Холивуд...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Питам днес един строител, пихме кафе, много дебели къщи в района на Плевенските села, по 300К€ казвам му...той...ако са само по 300К€ е поносимо. Има по много повече. Онемях. А като четох за къщите около Пловдив - Марково и още няколко села свят ми се зави.
Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.
Коментар
-
Дори не си заслужава, да ти обръщам внимание, инфантил!
Не си по-горно ниво от плъха...
п.п. Успех с продажбата...
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Пък аз купих този имот мииналата година за 27 EUR от един пияница, няма да влизам в детайли, живях в него една година и сега го продавам за 1 670 000 EURLast edited by COVID-19; 23.11.2024, 19:02.
Коментар
-
Точно така го изиграх, с една особеност, която си разрешавам. Флипа стана след 3 години.
Не казаам че мога да купя, скъпо е, просто отбелязвам колко трябва да шари някой ако иска крайградска къща.Last edited by bulgarian lev; 23.11.2024, 18:59.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не намигай
щом продаваш вместо да ипотекираш означава, че или те е страх от лихвите (бъдещите) или си скептично настроен към жилищния пазар в София
това последното е в тотална контра да по-долу изложените драми за 'влакогонци и чакали'
не казвам, че подхода ти е грешен
казвам, че е обратното на това, което представяш в темата
което е явно, че си в позиция на продавач (на другото жилище)
Коментар
-
Стар съфорумец си и те уважавам!
02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
Другият, който предстои, ще е на 250К €.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар