Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Kris_; 03.05.2025, 15:40.
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това е другият глас в главата на Джонката. Гласът понижител се е оттеглил в подсъзнанието.
Къде е той сега? 500+ страници назад гледам нещо потребителското му е позатрито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Няма касова бележка,казах ти че не е кешово плащане.Има вносна бележка от банката за внесен данък по сметка на общината.И не мога да да занимавам моя познат с глупости за да те убедя тебе.Не изпитвам нужда да ти се доказвам.
Това кой го написа?
"Защо да лъже.Аз преди няколко месеца присъствах на сделка и купувача даде кеш на нотариуса 15К."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Първо, никой не ми длъжен,
второ, не съм женен,
и трето, всички жени около мен са ханъми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеДавността за 2019 изтече в края на април, докато за 2020 ще изтече чак догодина затова се завърта по някое време и до шестата година назад. Toест според мен за шест години може да поискат между януари и април, а сега вече не може, тъй като срокът за деклариране е 30 април. А дали така го тълкуват или удължават ? Примерно декларирал си до 29 април и си объркал нещо и НАП на 30 април може да поиска за шест години назад ревизия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това за хвалене ли е? Всички нарушавате закона. И отново си противоречиш: нямало нотариус, който да си рискува лиценза...
Ок накарай познатият ти да снима касовата бележка за 15000лвТи уж си инвестор в няколко двустайни,пък не знаеш какви са процедурите при нотариуса.Да не си инвестирор по наследство.
Last edited by nradev1111; 03.05.2025, 11:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетерчо, ти имаш усет за тия работи
и този ли е брокераз?
Не всеки, който ви казва да свиквате с цените е такъв, защото много хора още не могат да осъзнаят оптичната илюзия при поскъпването на всичко, нито пък всички нотариуси са изрядни били те и длъжностни лица.
Коментар
-
Снасяш по всички възможни начини.Толкоз ли не можа да намериш съдлъжник?Жена или приятелка нямаш ли?
второ, не съм женен,
и трето, всички жени около мен са ханъми.
Коментар
-
Защо да лъже.Аз преди няколко месеца присъствах на сделка и купувача даде кеш на нотариуса 15К.
Ок накарай познатият ти да снима касовата бележка за 15000лв
Коментар
-
Как и да ги делиш не може да мине плащане 20000лв кеш при нотарис. Няма значене, че едното е нот.такса, а другото местен данък. Поне едното плащане е над 5000Е или и двете... Закона е нарушен от нотариуса ( едва ли) или някои лъже.
Коментар
-
Как и да ги делиш не може да мине плащане 20000лв кеш при нотарис. Няма значене, че едното е нот.такса, а другото местен данък. Поне едното плащане е над 5000Е или и двете... Закона е нарушен от нотариуса ( едва ли) или някои лъже.
- 1 like
Коментар
-
от тоя 20К за него са 3-4К .Другото е местен данък 3% който той ще внесе по сметка на общината.Това е масова пракитка на нотариусите за да са сигурни че е платен месттния данък,защото ако не се плати от купувача нотариуса е солидарно отговорен.Така че всичко е законно.Ти защо ги мислиш нотариусите за идиоти които си рискуват лиценза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Кажи цените как са.
Моля господин бертрам да каже, неговия ученик колето ковръков купи ли имот на 150 процента по скъпо?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сделките във Варна, съвсем очаквано са с 25% надолу, през 1 вото тримесечение, спрямо последното на 2024.
Моля господин бертрам да каже, неговия ученик колето ковръков купи ли имот на 150 процента по скъпо?Last edited by X_Y; 03.05.2025, 10:36.
Коментар
Коментар