If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ги питам смешниците като лаконика и имаше един с пет гъза след няколко години пак кога да чакам срутването на всичко?
Нащрек съм и имам мечта да си купя имоти, но изгодно.
Ааа, тия дето си споменал, никога няма да се появят повече! Единият се кълнеше, че срива почва точно в този момент ( пролетта на 2022г.) Пригласяха му двама полуидиоти, които ме заплашваха с повишение на лихвите на апарта ми в Бургас. Бях го купил година по-рано. Минаха 4 години, а лихвата не ми я вдигнаха. Остава ми 1 година за да си изплатя кредита. Заплатата през това време ми се удвои, а друг се интересува от лихви и ГПР!!
Чакаме отговор от бертрам верно ли е, че главният му подопечен ники кавръков е купил имот през 2024, тоест два и половина пъти по-скъпо от момента, в който щеше да го направи, ако не беше главният му ментор бертрам.
Линкове и скрийншотове ще пусна след отговора на бертрам.
колегата съфорумец от година спря да пише и чете(!) тук, защото го намира за загуба на време и не иска да влиза в токсични разговори.
защо си мислите, че някой ще седне да ви споделя информация...
единственото, което съм споделял от горе - от горе е, че колегата доста учи (отделно и трупа опит да не кажете че само учи) в частта инвестиране.
няма да влизам в подробности.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Нямам предишно потребителско, а за чужди впечатления не мога да коментирам.
Кое намираш за плахо и кое за размах? Това, че нямам потребност да се самодоказвам, но отговарям на въпроси ли?
Основната ми теза през годините винаги е била една и съща.
Абе вижте откога ми е регистрацията и какво съм писал!
Много избирателно четете и забравяте!
Човеко, сопри се малко бе. Ти във форума ли живееш? Всяко второ мнение е твое. На мнение ли ти плащат?
Чакаме отговор от бертрам верно ли е, че главният му подопечен ники кавръков е купил имот през 2024, тоест два и половина пъти по-скъпо от момента, в който щеше да го направи, ако не беше главният му ментор бертрам.
Линкове и скрийншотове ще пусна след отговора на бертрам.
"Защо да лъже.Аз преди няколко месеца присъствах на сделка и купувача даде кеш на нотариуса 15К."
Да точно така.Нотариалната такса беше 3К и 12К ноатриуса внесе за данък по банкова сметка на общината и предаде на къпувача вносната бележка от банката.Къде виде кешово плащане над 10К.Явно не си особено схватлив.
Хвала на теб човече! Сигурен съм, че ако положиш усилия, ще смажеш всички понижители с ентусиазъм. Респект! Аз работя с миши стъпки в инвестирането в НИ. Таргета ми е Овча купел, София. Също и Бургас.
Ами то и аз съм мишок, ама имоти си трябва.
Овча купел е добре, но само инсталираните пришълци не ми допадат там.
Имоти близо до морето са също добре търсен сегмент сред българи и чужденци. Има хора сменят едното за другото.
Ще ги питам смешниците като лаконика и имаше един с пет гъза след няколко години пак кога да чакам срутването на всичко?
Нащрек съм и имам мечта да си купя имоти, но изгодно.
Ванка, в коя тема или форум си видял кавръка да е писал че е купил имот? Дай линк моля...
пазара си върви нормално
бъртрам не потвърждава инфото
нашето момче сигурно е решило малко да поизлъже
защото вече никой не вярва на всеобхватни анализатори
без кола и жилище
Ко каза?
Поредният дал 15000 кеш и нарушил закона. Хора, много хора четат този форум, включая НАП, ИП, ФР, ДАНС, има и хора без работа пускащи сигнали наляво и надясно!.Нека бъдем изрядни и за пример!
Последното изречение: "Вариант е и да им го пратиш по фирма с ДДС."
Това лично аз го чета мнооого тревожно:-(
Едно е да спестиш някакви дребни левчета от ремонт, а съвсем друго да се точи ДДС!
Дадох им ги на части, така че всичко е точно.
Отделно материала и отделно труда.
А и нали съм брокераз, който си измисля?!?
Кой ти е предния ник?
Тръгна доста плахо и после с размах. Да не си от групата на Купата или Лорда?
Нямам предишно потребителско, а за чужди впечатления не мога да коментирам.
Кое намираш за плахо и кое за размах? Това, че нямам потребност да се самодоказвам, но отговарям на въпроси ли?
Основната ми теза през годините винаги е била една и съща.
Абе вижте откога ми е регистрацията и какво съм писал!
Много избирателно четете и забравяте!
Като правих дренаж и допълнителни подобрения около 15 хил. всичко в брой, ако искаш да ти се свърши читава работа, от хора които знаят какво правят, а не после да трябва да се преправя. Вариант е и да им го пратиш по фирма с ДДС.
Ко каза?
Поредният дал 15000 кеш и нарушил закона. Хора, много хора четат този форум, включая НАП, ИП, ФР, ДАНС, има и хора без работа пускащи сигнали наляво и надясно!.Нека бъдем изрядни и за пример!
Последното изречение: "Вариант е и да им го пратиш по фирма с ДДС."
Това лично аз го чета мнооого тревожно:-(
Едно е да спестиш някакви дребни левчета от ремонт, а съвсем друго да се точи ДДС!
Хехехе, с Джонката ни се разминаваха някои от мненията, но беше готин и имахме лаф.
Къде е той сега? 500+ страници назад гледам нещо потребителското му е позатрито.
Кой ти е предния ник?
Тръгна доста плахо и после с размах. Да не си от групата на Купата или Лорда?
Честно казано, имах насъбран кеш, който исках да изчистя. Реално ако се върна, не бих дал кеш там, защото после ми се наложи да тегля към края на ремонта, защото нашите приятели майсторите искат само в брой.
Като правих дренаж и допълнителни подобрения около 15 хил. всичко в брой, ако искаш да ти се свърши читава работа от хора, които знаят какво правят, а не после да трябва да се преправя. Вариант е и да им го пратиш по фирма с ДДС.
Коментар