IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това е другият глас в главата на Джонката. Гласът понижител се е оттеглил в подсъзнанието.
    Хехехе, с Джонката ни се разминаваха някои от мненията, но беше готин и имахме лаф.
    Къде е той сега? 500+ страници назад гледам нещо потребителското му е позатрито.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Няма касова бележка,казах ти че не е кешово плащане.Има вносна бележка от банката за внесен данък по сметка на общината.И не мога да да занимавам моя познат с глупости за да те убедя тебе.Не изпитвам нужда да ти се доказвам.
      Абе ти на аляв ли се правиш?
      Това кой го написа?

"Защо да лъже.Аз преди няколко месеца присъствах на сделка и купувача даде кеш на нотариуса 15К."

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Първо, никой не ми длъжен,
        второ, не съм женен,
        и трето, всички жени около мен са ханъми.
        На колко си години?И ти ли си стар ерген?

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
          Давността за 2019 изтече в края на април, докато за 2020 ще изтече чак догодина затова се завърта по някое време и до шестата година назад. Toест според мен за шест години може да поискат между януари и април, а сега вече не може, тъй като срокът за деклариране е 30 април. А дали така го тълкуват или удължават ? Примерно декларирал си до 29 април и си объркал нещо и НАП на 30 април може да поиска за шест години назад ревизия.
          Тц, ами не е така, никой не ти казва, че ревизията трябва да бъде за цяла данъчна година. Според закона за счетоводството документи относно данъчно осигурителният контрол се пазят точно 5 год. Ревизорите от НАП много добре знаят това и когато налагат ревизия даже се застраховат с 1-2-3 месеца по-малко от максималният срок от 5 год. в искането си.Това е с цел за да компенсират сроковете, когато на субекта на проверка може да не бъде надлежно уведомен.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Това за хвалене ли е? Всички нарушавате закона. И отново си противоречиш: нямало нотариус, който да си рискува лиценза...
            Ок накарай познатият ти да снима касовата бележка за 15000лв
            Няма касова бележка,казах ти че не е кешово плащане.Има вносна бележка от банката за внесен данък по сметка на общината.И не мога да да занимавам моя познат с глупости за да те убедя тебе.Не изпитвам нужда да ти се доказвам.Ти уж си инвестор в няколко двустайни,пък не знаеш какви са процедурите при нотариуса.Да не си инвестирор по наследство.
            Last edited by nradev1111; 03.05.2025, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетерчо, ти имаш усет за тия работи
              и този ли е брокераз?
              Стига с тея паранои бе плъшок.
              Не всеки, който ви казва да свиквате с цените е такъв, защото много хора още не могат да осъзнаят оптичната илюзия при поскъпването на всичко, нито пък всички нотариуси са изрядни били те и длъжностни лица.

Коментар

Снасяш по всички възможни начини.Толкоз ли не можа да намериш съдлъжник?Жена или приятелка нямаш ли?
                Първо, никой не ми длъжен,
                второ, не съм женен,
                и трето, всички жени около мен са ханъми.

Коментар

Защо да лъже.Аз преди няколко месеца присъствах на сделка и купувача даде кеш на нотариуса 15К.
                  Това за хвалене ли е? Всички нарушавате закона. И отново си противоречиш: нямало нотариус, който да си рискува лиценза...
                  Ок накарай познатият ти да снима касовата бележка за 15000лв

Коментар

Как и да ги делиш не може да мине плащане 20000лв кеш при нотарис. Няма значене, че едното е нот.такса, а другото местен данък. Поне едното плащане е над 5000Е или и двете... Закона е нарушен от нотариуса ( едва ли) или някои лъже.
                    Защо да лъже.Аз преди няколко месеца присъствах на сделка и купувача даде кеш на нотариуса 15К.

Коментар

Как и да ги делиш не може да мине плащане 20000лв кеш при нотарис. Няма значене, че едното е нот.такса, а другото местен данък. Поне едното плащане е над 5000Е или и двете... Закона е нарушен от нотариуса ( едва ли) или някои лъже.
                      Местния данък се внаса по банкова сметка на общината така че не е кешово плащане.Ти не плащащ на нотариуса а на общината.Нотариуса е посредник.

Коментар

от тоя 20К за него са 3-4К .Другото е местен данък 3% който той ще внесе по сметка на общината.Това е масова пракитка на нотариусите за да са сигурни че е платен месттния данък,защото ако не се плати от купувача нотариуса е солидарно отговорен.Така че всичко е законно.Ти защо ги мислиш нотариусите за идиоти които си рискуват лиценза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Кажи цените как са.
                          Моля господин бертрам да каже, неговия ученик колето ковръков купи ли имот на 150 процента по скъпо?
                          Ванка, в коя тема или форум си видял кавръка да е писал че е купил имот? Дай линк моля...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Сделките във Варна, съвсем очаквано са с 25% надолу, през 1 вото тримесечение, спрямо последното на 2024.
                            Кажи цените как са.
                            Моля господин бертрам да каже, неговия ученик колето ковръков купи ли имот на 150 процента по скъпо?
                            Last edited by X_Y; 03.05.2025, 10:36.

Коментар

• Моля ако някой знае дали колето наистина е купил да потвърди информацията! Важно е да знаем всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетерчо, ти имаш усет за тия работи
                                и този ли е брокераз?

https://www.facebook.com/share/v/1C6...ibextid=wwXIfr

Коментар

Working...
                                X