Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи /както и другия от комитета по посрещането с 'ляп и сол/ можете и наведени с разтворени бузки да ги посрещнете ако желаете (сигурно с надеждата комплексирания масковски лилипут лично да ви погали по главичката)!
p.s.
Американските гъзолизци са не по-малко неприятни от руските гъзолизци... как пък се не намериха хора с малко по-високо национално достойнство?!
А най-големият проблем е че не правите достатъчно деца. Ако не сме в Нато Турция 5 пъти досега да ни е отнесла последните 30 години. Поне БХ затва го харесвам, че се сгъсти с Ердоганя и няма големи проблеми по тва направление....
Тъжна истина за България
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
И с какво ще плащат украинските наематели?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Много жалко че тази прогноза идва от теб. До сега не си бил прав за нищо, Дано този път да уцелиш..
КОЙ ПРЕДСКАЗА ВОЙНАТА ?????????????????
СЛЕД КОВИДА ????
ДАЙ ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ,АМА НАИСТИНА СТЕ СМЕШНИ ВЕЧЕ ...
ЗА ТОЗИ КОНФЛИКТ НЯКОЛКО ПЪТИ СПОМЕНАХ ОЩЕ КОГАТО ХЛОПНАХА КЕПЕНЦИТЕ ГЛОБАЛНО
ПЪРВО КРИЗАТА /КОВИД /-МАРТ 2020 - 100%
ВТОРО - ИДВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО -100 %
ТРЕТО -ВОЙНАТА СЛЕД КОВИД -ТЯ Е ФАКТ !!!!
КОЕ НЕ ТИ Е ЯСНО ?????
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Но нестабилността в региона я виждам поне 20 години
Най ,най-лошия сценарий е да се въвлече и НАТО ,тогава просто не ми се коментира какво ще стане ....
Там вече отиваме на изкушения за ядрени копчета и бърз фиинал ,но за всички ни
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Моята прогноза е че Путин ще свърши набързо с Украйна и ще се разкара от там .
Както и да го гледаш никой няма интерес от скъп петрол и суровини -Китайците най-малко ,шока няма да е задълго,но все пак е само прогноза
Коментар
� -
Моята прогноза е че Путин ще свърши набързо с Украйна и ще се разкара от там .
Както и да го гледаш никой няма интерес от скъп петрол и суровини -Китайците най-малко ,шока няма да е задълго,но все пак е само прогнозаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБез паника, моля. Аз си купувам земица, че и още една сделка ще мъча от частно лице което продава.
Като ще се мре, ще се мре и със или без. Все тая.
Ако отече най-големия зърнопроизводител Украйна нали се сещата накъде ще хвръкне житото и т.н.
Както и да го гледаш никой няма интерес от скъп петрол и суровини -Китайците най-малко ,шока няма да е задълго,но все пак е само прогноза
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
И с какво ще плащат украинските наематели?
Настават интересни времена
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБез паника, моля. Аз си купувам земица, че и още една сделка ще мъча от частно лице което продава.
Ако отече най-големия зърнопроизводител Украйна нали се сещата накъде ще хвръкне житото и т.н.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Без паника, моля. Аз си купувам земица, че и още една сделка ще мъча от частно лице което продава.
Ако отече най-големия зърнопроизводител Украйна нали се сещата накъде ще хвръкне житото и т.н.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Сега покупката на злато не удачна ,говорим за позиции пуснал съм запитване към един топ брокер от Явлена ,засега неговата позиция е каквото имаш празно да го приготивш за украински наематели но доколко е реално ,наслушал съм се на брокерски полюции до безкрай от тяхLast edited by nradev; 24.02.2022, 17:59.
- 1 like
Коментар
� -
E,нали виждаш че за едни тухли са готови да се наведат ниско,ниско
По-интересно ми е другия про-руски настроен сладур дали децата му са емигрирали у Рашка?!Или у "прогнилия запад".....
- 1 like
Коментар
� -
https://www.dnes.bg/voinata-v-ukrain...ernobil.521578
Близо до трагедия: Интензивни боеве за контрол над Чернобил
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи /както и другия от комитета по посрещането с 'ляп и сол/ можете и наведени с разтворени бузки да ги посрещнете ако желаете (сигурно с надеждата комплексирания масковски лилипут лично да ви погали по главичката)!
p.s.
Американските гъзолизци са не по-малко неприятни от руските гъзолизци... как пък се не намериха хора с малко по-високо национално достойнство?!
Коментар
�
Коментар