If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро е! Беше направил козметичен ремонт и ми го предаде в топ състояние. Разликата е в това , че го беше купил на 900 е/м2, а ми го предаде за 400 е/м2.
звучи нереално, но може пък и ти да си уцелил момента
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
това не е много добра новина
еврейте са добре информирани и реагират навреме ..
неслучайно най много нобелови лауреати има именно евреи
ако не друго има вероятност да си взел нещо добро
Добро е! Беше направил козметичен ремонт и ми го предаде в топ състояние. Разликата е в това , че го беше купил на 900 е/м2, а ми го предаде за 400 е/м2.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Чужденците продадоха на българи.Какъв проблем има тук? Аз си купих от еврейн.
това не е много добра новина
еврейте са добре информирани и реагират навреме ..
неслучайно най много нобелови лауреати има именно евреи
ако не друго има вероятност да си взел нещо добро
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Сложни са чужбинските имоти в последните 2 години.... И аз бих продал ако имах такъв.
Иначе дали тук или на друго място ръста все е подобен.... та нито губят , нито печелят че са продали нещо у нас и са си купили нещо при тях....
Кое му сложното?...
имоти като имоти...сложни били чужбинските имоти...не са сложни,ами стана сложно на територията на която са построени...
Чужденци, не само не купуват имоти у нас, но и продават тези, които вече притежават. Според последните данни на БНБ нетните вложения на чуждестранни граждани и фирми в недвижими имоти у нас са отрицателни в размер на 3,7 млн. евро, при положителен нетен поток от 0,5 млн. евро за януари–септември 2020 г., съобщават от pariteni.bg.
Абе тез мнооо тъпи, не знаят ли че ще има 30% ръст на цените
Сложни са чужбинските имоти в последните 2 години.... И аз бих продал ако имах такъв.
Иначе дали тук или на друго място ръста все е подобен.... та нито губят , нито печелят че са продали нещо у нас и са си купили нещо при тях....
този ник, мисля беше в Холандия, за кой пазар е давал тези цени ) по-интересни са ми агрументите от датите, освен, ако не е проявявал пророчески способности
За тук, безспорен факт е че ги цели добре нещата до момента....:-)
Песимисте, ще те разкостят понижителите с тази 2039-та. Недей така бе човек. Та повечето от тях тогава ще мислят само за лумбагото или ишиаса, въобще няма да им е до имоти.
Това признавам е добър аргумент защо 2029, а не 2039.... Грижиш се за душевното здраве на колегите....:-)
Но колкото повече 2029 наближава 2039 ще изгрява :-)
Не са тъпи, но не знаят, че идва повишение, а и с тая корона не могат да идват толкова често в БГ, колкото им се иска. Ти сам не си виждал Атина от няколко години и също ти се иска да продадеш там, независимо на каква цена нали.
Чужденци, не само не купуват имоти у нас, но и продават тези, които вече притежават. Според последните данни на БНБ нетните вложения на чуждестранни граждани и фирми в недвижими имоти у нас са отрицателни в размер на 3,7 млн. евро, при положителен нетен поток от 0,5 млн. евро за януари–септември 2020 г., съобщават от pariteni.bg.
Не са тъпи, но не знаят, че идва повишение, а и с тая корона не могат да идват толкова често в БГ, колкото им се иска. Ти сам не си виждал Атина от няколко години и също ти се иска да продадеш там, независимо на каква цена нали.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар