Идат, идааат. Хайде пиленца братушки. Че наемите изостанаха от поскъпването на НИ. Ся, тези от статията просто са объркали север с юг. То е от стреса. Като изтрезнеят на клинча в Хелзинки и ще сетят за някоя красива любовна авантюра, която са преживели на младини в слънчака. И право при нас! Само да не идват военнопрестъпници. За тях има резервирана суперлукс квартита в Хага.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
V power ти идва на 3,26 с ДДС то вече -цените са БЕЗ ДДС понеже са за фирми ,но средно по толкова са и на колонките
Бързай и говори с тях защото няма да си само ти .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Все пак си сериозен инвеститор и човек ходил по света, а караш таратайка на 30+ години.
Лев, може да ми напишеш на лично къде и как да я намеря тази кака,
Съмнявам се че Украинки само с деца ще дойдат. Ще има и сингъл или с мама / там връзката е железна и вървят пакет често/. Ако търсиш чисто външна красота сега ти е шанса.... Има купища агенции там и в нета за брак зарубежомLast edited by pesimist4o na kvadrat; 04.03.2022, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
V power обаче. Снощи си тръгнах от бензиностанцията. Искаха 3,22 за него. А дизел обикновен нямаше. Ще оставя спекулантите да се наиграят. Нямат никакви основания да го вдигат. Ако ли не минавам при тираджиите. Имам от тях цяла армия.
Бързай и говори с тях защото няма да си само ти .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеАйде честито :
Shell FuelSave 95: от 2.25 лв. на 2.32 лв. без ДДС за литър
Shell FuelSave Diesel: от 2.30 лв. на 2.39 лв. без ДДС за литър
Shell V-Power Diesel: от 2.66 лв. на 2.72 лв. без ДДС за литър
Shell V-Power 95: от 2.40 лв. на 2.46 лв. без ДДС за литър
Shell V-Power Racing: от 2.63 лв. на 2.70 лв. без ДДС за литър
Shell Autogas: от 1.20 лв. на 1.27 лв. без ДДС за литър
от 5/03/
Два пъти в седмицата ,иначе ги сменят само в Петък
Дизела отива на 2,89 с ДДСОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеСлед всяко сътресение в Русия от там започват да изтичат повече капитали. Така че в дългосрочен план очаквам повече руснаци да инвестират в имоти в България."
Георги Павлов, изпълнителен директор на "Реалто груп"
Ох.Умрях от смях.Брокерски мечти.С какво ще купуват бе.С рубли ли.
Коментар
-
Айде честито :
Shell FuelSave 95: от 2.25 лв. на 2.32 лв. без ДДС за литър
Shell FuelSave Diesel: от 2.30 лв. на 2.39 лв. без ДДС за литър
Shell V-Power Diesel: от 2.66 лв. на 2.72 лв. без ДДС за литър
Shell V-Power 95: от 2.40 лв. на 2.46 лв. без ДДС за литър
Shell V-Power Racing: от 2.63 лв. на 2.70 лв. без ДДС за литър
Shell Autogas: от 1.20 лв. на 1.27 лв. без ДДС за литър
от 5/03/
Два пъти в седмицата ,иначе ги сменят само в Петък
Дизела отива на 2,89 с ДДС
Коментар
-
Все пак си сериозен инвеститор и човек ходил по света, а караш таратайка на 30+ години.
Търси групи във социалните мрежи - украинци в чужбина, България, бежанци и нещо от сорта. Ако те бива с нета ще се оправиш.
Аз как комуникирам без проблем с онлайн училища, курсове, мнения професионални на най-високо ниво, консултации. Сега си намерих курс в Грац Юни месец - страхотен е. Нищо че таксата му е 900 евро.Last edited by bulgarian lev; 04.03.2022, 17:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не е ясно какво карам Евго ...и Шкода имат джипки ако не знаеш :-)...... само дразня колегите във форума :-) Колата ми е вече относително стара / всеки има различни разбирания какво е това/, но безпроблемна и ми върши перфектно работа за целите за които я ползвам. Не ми трябва по-нова-луксозна от тази, докато не се счупи.... А и жена ми няма претенции за колата освен да е голяма и широка и климатика да работи....
Ама ти се замисли по темата, че некои Каки са много претенциозни на тема коли....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ще изядеш хляба на евго. Не мой да се дореди момчето. Те все с по 2-3 чавета, че увеличим и децата. Нема да обеднее.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако и сега не си намери жена , не знам кога.....:-)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Но имам добра възръщаемост, защото съм го купил на ниски цени.
И не ми правят проблеми, че някой неща вътре са бюджетни.
А ти защо караш стара Шкода, а не купиш хубава джипка, която можеш да си позволиш?
Ама ти се замисли по темата, че некои Каки са много претенциозни на тема коли....:-)
- 1 like
Коментар
-
Не е засега, но има лимити, които не може да се пренебрегнат....Само Евго е майстор и пуска наемателки по 300-400 лева..... без консумацията....:-)
И не ми правят проблеми, че някой неща вътре са бюджетни.
А ти защо караш стара Шкода, а не купиш хубава джипка, която можеш да си позволиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ще изядеш хляба на евго. Не мой да се дореди момчето. Те все с по 2-3 чавета, че увеличим и децата
- 1 like
Коментар
Коментар