Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
:-) кой колкото може. Минимума е 2.1 и зависи само от всеки от нас.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Та кво ви разправях аз последните 10г...за 2022г?Най доброто тепърва предстои...Всичките тия къде громиха и погребваха Русия са ше видят какво е безработица студ и глад и ше ходят в Кремъл на килимчето да пеят ако ти посакам ше ли ми дадеш ше ли ми дадеш малко нефтец и газчица за лека нощ за лека нощ..Е са ша видите как Запада ше победи Китай Русия и Индия...Русия може без интернет фейсбук майкрософт амазон дреи за педали парфюми холивудски чекии френски сирена и нам кви си западни простотии.Да видим ЕС може ли без нефт газ въглища стомана???Клавишните бабаити си представяха как Великия Запад разгромява Русия за два дена и Путин на колене се моли....Утре като видят цените на тока газта топлото и папото ще разберат колко е велик Запада.Та какво ще става с имоти в градове в които не можеш да се движиш и няма нищо за ядене предстои да видим.Пиша това не щото съм фен на Путин и маниерите му а защото това е реалността...Та следващият път като ти говоря си води старателно и прилежно записки
...най-големият
духовен покровител на Русия е свети Сергий и той не ще позволи Русия да
загине.
За тези знаменателни срещи разказва и самият Валентин Сидоров в едно
издание на в. „Репортер” у нас от 1995 г.
На срещите със Сидоров Ванга рисувала бъдещето така:
„Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато -
славата на Владимир, славата на Русия...
Никой
не може да спре Русия. Не само ще се съхрани, но и ще стане „господар” на
света.”
„Като орел Русия ще се рее високо над земята - казвала Ванга - и ще осени с крилата си цялата земя. Нейното духовно превъзходство ще признаят
всички, включително и Америка.”
Но според нея това няма да стане веднага, а след 60 години (разговорът е
воден през 1980 г.).
Този процес ще бъде предшестван от сближаването на три
страни - Китай, Индия и Русия...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Та кво ви разправях аз последните 10г...за 2022г?Най доброто тепърва предстои...Всичките тия къде громиха и погребваха Русия са ше видят какво е безработица студ и глад и ше ходят в Кремъл на килимчето да пеят ако ти посакам ше ли ми дадеш ше ли ми дадеш малко нефтец и газчица за лека нощ за лека нощ..Е са ша видите как Запада ше победи Китай Русия и Индия...Русия може без интернет фейсбук майкрософт амазон дреи за педали парфюми холивудски чекии френски сирена и нам кви си западни простотии.Да видим ЕС може ли без нефт газ въглища стомана???Клавишните бабаити си представяха как Великия Запад разгромява Русия за два дена и Путин на колене се моли....Утре като видят цените на тока газта топлото и папото ще разберат колко е велик Запада.Та какво ще става с имоти в градове в които не можеш да се движиш и няма нищо за ядене предстои да видим.Пиша това не щото съм фен на Путин и маниерите му а защото това е реалността...Та следващият път като ти говоря си води старателно и прилежно записки
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
От коментарите тук останах с впечатление, че тези празни 30% са ново строителство най-вече в големите градове, далеч от гета. Хора "инвестират" спасявайки инфлацията от липсата на лихви в бамките, но не им се занимава с наеми. Лесно е, държавата вдига данъка за имоти (за второ и всяко следващо жилище), до степен да принуди въпросните "инвеститори" да пускат наематели. Разбира се, държавата трябва и да свали ограниченията за работа на гостите ни.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЕро как коригира и пазара и системата в тази обстановка
https://www.investor.bg/surovini/365...-s-250-347526/
Лондонската борса спря търговията с никел след безпрецедентно поскъпване с 250%
Просто всичко спира
- 1 like
Коментар
� -
И как си го представяш това идват от Украйна и пляс в едно село пълно с цигани?Фантазиите са хубаво нещо ама реалността е различна.днеска гледам еуфорията взе да изчезва и идва тревогата.Ще отрезнеят и най бетонните и прости натовски песогавци в България.
Коментар
� -
Колегите тук твърдят, че 30% от имотите са празни. Грехота е - построени са, за да се ползват.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
"Цените се вдигаха основно заради наливането на ликвидност, което ще продължи, както е видно." ????
При тази инфлация ако си Централен банкер ,ще продължиш да наливаш ликвидност в системата която е счупена или ще си спасяваш валутата ,при огромен риск за цялата финансова ситема ????
Не се връзва от никъде и се бъркаш с Ковид ситуацията където всички хрупкаха доволно като зайчета затворени по къщите си .
https://www.capital.bg/biznes/finans...at_s_padashti/
Централни банки в Източна Европа се борят с падащи валутни курсове
Обезценяващите се валути след руската инвазия в Украйна може да наложат по-бързо вдигане на лихвените проценти в региона
По другите въпроси няма как да ти отговоря защото факторите са много
Коментар
� -
Пич, ника си сбъркал щом си мислиш, че сам човек може да произведе липсващите 1/2 от учениците в България. Ти си оптимист и то непоправим
- 1 like
Коментар
� -
И къде да ги приютим ако не е тайна?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Има и друг вариант.
Говори с жена си пак..... внимателно.... Времето тече и не става по-добре и лесно. „мпже да се окаже че всеки месец е важен в даден момент....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЦените на НИ са обречени в дългосрочен план, освен ако не се възползваме сега да приютим 200к българи от Украйна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЦените на НИ са обречени в дългосрочен план, освен ако не се възползваме сега да приютим 200к българи от Украйна.
Говори с жена си пак..... внимателно.... Времето тече и не става по-добре и лесно. „мпже да се окаже че всеки месец е важен в даден момент....
Коментар
�
Коментар