IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнение
    Ще има ли евтини апартаменти по черноморието, след като руснаците няма да могат да плащат такси подръжка? Мисля че процеса на освобождаването започна. Мисля да напазаря един. Дамо се чудя заплащането по Китайската платежна система ли трябва да стане? Може би през Алибаба.
    Ти за това не се притеснявай, продавача да му мисли как ще се докопа до скъпоценните евра. Може и в кеш да си ги носи.

Коментар

• Ще има ли евтини апартаменти по черноморието, след като руснаците няма да могат да плащат такси подръжка? Мисля че процеса на освобождаването започна. Мисля да напазаря един. Дамо се чудя заплащането по Китайската платежна система ли трябва да стане? Може би през Алибаба.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

За Камиларя банката е просто чекмедже докато си наместя кеша. Ама не успявам, и друг се трупа. Твойта формула е добра но си е за теб - и 500€ на месец се чудя ка си връзвал.
        Не че съм очаквал да ти дойде акъла откак ти знам "изгодните" кредити Ама да си жив и здрав, че мога да правя пари от въздуха сега докато има балъци като теб - без да си мръдна пръста!
        Last edited by X_Y; 07.03.2022, 01:59.

Коментар

• Липсващите мнения са тук:
          Ще има ли война Украйна - Русия - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
          रादोस्त

Коментар

• https://www.24chasa.bg/amp/11024918

Стотици украинци ще бъдат освободени от частни хотели заради липса на пари край Варна ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Нямам нищо празно иначе бих ги приютил, но ти може да опиташ в Карлово....
              Иначе ако бежанците оберат всички тънки квартири лошо за цените на останалите....
              А Евго и на наем с хазаин може да се пробва.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

На първо време трябва да не затрием земята, че да има отде да се изстрелват......
                Да, така е. Дано запазим Земята.

Коментар

Пра пра пра внуците ти може и да ходят на планина на Марс.
                  На първо време трябва да не затрием земята, че да има отде да се изстрелват......

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Тъй, тъй.......

Ся кандидатствувам за едно парцелче на Марс, ама искат дебела гаранция, щото няма ПУП!
                    Пра пра пра внуците ти може и да ходят на планина на Марс.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ще ти кажа догодина За момента струва точно 16 евро месечно.
                      Умен съм, факт. Банката си печели на база отпуснатите и пари от централната банка - и от депозитите на такива като Камиларя - на нулева лихва

ПП: Добре че ми напомни, имам пак да попълвам за връщане на данъци, Алелуя!
                      За Камиларя банката е просто чекмедже докато си наместя кеша. Ама не успявам, и друг се трупа. Твойта формула е добра но си е за теб - и 500€ на месец се чудя ка си връзвал.

Коментар

Той Джулиъс точно така е направил. Ковнал е панелчета в различни държави. ...та за Софето ич пара не му е останала.
                        Тъй, тъй.......

Ся кандидатствувам за едно парцелче на Марс, ама искат дебела гаранция, щото няма ПУП!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Споко всичкото многоимотници така - по десетки имоти имат ама като им кажеш айде дека са и ИЗЧЕЗВАТ.
                          Аз имам един имот в прованса, ще го дам на украинци. Даже ще говоря и жената и тя има един да го дадем. Що пък софийски треа да давам. Това е подслон, никъде не е казано че ще е подслона на жълтите павета.

Коментар

Хаха затва последното не съм се замислял.... Дългосрочна инвестиция....:-)
                            Той Джулиъс точно така е направил. Ковнал е панелчета в различни държави. ...та за Софето ич пара не му е останала.

Коментар

Нямам нищо празно иначе бих ги приютил, но ти може да опиташ в Карлово....
                              Иначе ако бежанците оберат всички тънки квартири лошо за цените на останалите....
                              Споко всичкото многоимотници така - по десетки имоти имат ама като им кажеш айде дека са и ИЗЧЕЗВАТ.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Още преди да тръгнат беше обявено че наемите ще са краткосрочни.
                                Малко хора тръгват в странство с идея за дългосрочно. Много от тези като си хванат хляба в ръцете тук, няма да им се връща обратно в разрухата, защото ще трябва да се изгражда на ново. А тук вече си е изградено.

Коментар

Working...
                                X