Първоначално изпратено от smartinvest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За Камиларя банката е просто чекмедже докато си наместя кеша. Ама не успявам, и друг се трупа. Твойта формула е добра но си е за теб - и 500€ на месец се чудя ка си връзвал.Ама да си жив и здрав, че мога да правя пари от въздуха сега докато има балъци като теб - без да си мръдна пръста!
Last edited by X_Y; 07.03.2022, 01:59.
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/amp/11024918
Стотици украинци ще бъдат освободени от частни хотели заради липса на пари край Варна ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Нямам нищо празно иначе бих ги приютил, но ти може да опиташ в Карлово....
Иначе ако бежанците оберат всички тънки квартири лошо за цените на останалите....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
На първо време трябва да не затрием земята, че да има отде да се изстрелват......Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПра пра пра внуците ти може и да ходят на планина на Марс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТъй, тъй.......
Ся кандидатствувам за едно парцелче на Марс, ама искат дебела гаранция, щото няма ПУП!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ще ти кажа догодинаЗа момента струва точно 16 евро месечно.
Умен съм, факт. Банката си печели на база отпуснатите и пари от централната банка - и от депозитите на такива като Камиларя - на нулева лихва
ПП: Добре че ми напомни, имам пак да попълвам за връщане на данъци, Алелуя!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТой Джулиъс точно така е направил. Ковнал е панелчета в различни държави....та за Софето ич пара не му е останала.
Ся кандидатствувам за едно парцелче на Марс, ама искат дебела гаранция, щото няма ПУП!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Споко всичкото многоимотници така - по десетки имоти имат ама като им кажеш айде дека са и ИЗЧЕЗВАТ.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хаха затва последното не съм се замислял.... Дългосрочна инвестиция....:-)...та за Софето ич пара не му е останала.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нямам нищо празно иначе бих ги приютил, но ти може да опиташ в Карлово....
Иначе ако бежанците оберат всички тънки квартири лошо за цените на останалите....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Още преди да тръгнат беше обявено че наемите ще са краткосрочни.
Коментар
Коментар