Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Вярно е. Ако така се развият събитията тухлите в София няма да струват нищо. Ако изобщо още стоят една върху друга
А,и още по лошото е че за последните 70 години масата от хората не са в час дори най-малко за какво иде реч,защото призрака на войната е доста позабравен .
Ето нашия набор поне повечето сме били в казарма ,знаем да боравим и с оръжия ,знаем как се реагира и още куп неща ,докато в момента много набори са като едно пушечно месо.
Има цели държави като Финландия ,Швейцария,Израел ,Швецияи други които са много добре подготвени за война и с оръжия и с бункери и тунели и какво ли не ,докато България е на такова ниво че направо може да бъде присъединена към Русия дори без пушка да пукне
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Според мен в Русия предстои революция и сваляне на Путин - няма как да арестува цялото си население, което протестира. Най-лошото е, че в знак на отчаяние може да натисне червеното копче и тогава край.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Проблема е че ако войната в Украйна не приключи до седмица ,риска конфликта да прелее извън Украйна нараства рязко.
Това е едното,а другото е че масово в света от всяка точка пресата срещу Русия се увеличава ,а това само по себе си отново увеличава рисковете да се заформи световен конфликт.
Швейцарските банки им замразиха днес всички активи ,изобщо пресата е огромна ,а онзи в Русия се видя че е откачен ,просто втори Хитлер оформен с годините .
Изненадата ще е ако някой от руските генерали не се освестят и да го пратят по дяволите
Коментар
-
Проблема е че ако войната в Украйна не приключи до седмица ,риска конфликта да прелее извън Украйна нараства рязко.
Това е едното,а другото е че масово в света от всяка точка пресата срещу Русия се увеличава ,а това само по себе си отново увеличава рисковете да се заформи световен конфликт.
Швейцарските банки им замразиха днес всички активи ,изобщо пресата е огромна ,а онзи в Русия се видя че е откачен ,просто втори Хитлер оформен с годините .
Изненадата ще е ако някой от руските генерали не се освестят и да го пратят по дяволите
- 1 like
Коментар
-
Супер! Най-накрая ще им дойде акъла и ще се присъединят към НАТО
- 1 like
Коментар
-
Не мислете за бежанците и демографията ,в момента мислите Ви трябва да са насочени към тези меко казано притеснителни новини.
Първо откачалката Путин днес открито заплаши Финландия и Швеция със съдбата на Украйна !!!
https://news.bg/int-politics/zaharov...ya-v-nato.html
Захарова заплаши с отговор на приемане на Швеция и Финландия в НАТО
https://dnes.dir.bg/politika/nato-im...ogo-pritesneni
"Има опасност от нападение срещу някой от съюзниците, затова отправяме посланието за действието на чл. 5 от Вашингтонския договор. Съюзниците по източния фланг са много притеснени, те са близо до Украйна, граничат с Русия", отбеляза той. "Целта ни е да запазим мира, да предотвратим друго нападение", поясни Столтенберг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Като география на север от София и сега е най-гот. Ако имах пачка - имение в Доброславци например. Ама и там ще налазят изродите. Не е важно дали има хора, пак ще се строи. Този плосък данък счупи обществото.защото го криеха повечето хора
- 2 Харесвания
Коментар
-
Идват, спокойно. Най-бързите са вече на границата
Първо откачалката Путин днес открито заплаши Финландия и Швеция със съдбата на Украйна !!!
https://news.bg/int-politics/zaharov...ya-v-nato.html
Захарова заплаши с отговор на приемане на Швеция и Финландия в НАТО
https://dnes.dir.bg/politika/nato-im...ogo-pritesneni
"Има опасност от нападение срещу някой от съюзниците, затова отправяме посланието за действието на чл. 5 от Вашингтонския договор. Съюзниците по източния фланг са много притеснени, те са близо до Украйна, граничат с Русия", отбеляза той. "Целта ни е да запазим мира, да предотвратим друго нападение", поясни Столтенберг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мен ме остави, но пропусна, че винаги ще има такива хора. Ясно ми е че и моето ново ако не след 10, то след 20-30 години няма да е много ок....особено за някой с моето мислене....
Та местата наистина са малко на сегашните желани локации за строеж, но всъщност желаните места през десетилетията се променят. Роднини на жена ми имат къща на улица Дунав от преди около 100 години. Тогава голяма работа, сега никога не бих живял там, Папура едно време краен квартал, сега с цени като Изток.....Та може след 50 години точно Северните райони да станат желаните места.....
Коментар
-
Нека да строят хората,на София и трябва диво,още по диво строителство.
Строителите трябва да са на всеки километър,всяка втори бордюр кооперация...да се строи и пак да се строи,да не се спира....
Между другото Слатина е кофти място,години работих там,познавам и горе Редута,Гео Милев,Слатина целия район и жителите му.
Някой райони на Гео Милев са ок,Редута е тотал щета,Слатина е добре до пазара.
Коментар
-
Хора трябват за това бе човек, хора. Ние нямаме хора, загиваме. Не знам колко е трудно да осъзнаеш болезнената истина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мен ме остави, но пропусна, че винаги ще има такива хора. Ясно ми е че и моето ново ако не след 10, то след 20-30 години няма да е много ок....особено за някой с моето мислене....
Та местата наистина са малко на сегашните желани локации за строеж, но всъщност желаните места през десетилетията се променят. Роднини на жена ми имат къща на улица Дунав от преди около 100 години. Тогава голяма работа, сега никога не бих живял там, Папура едно време краен квартал, сега с цени като Изток.....Та може след 50 години точно Северните райони да станат желаните места.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Офте мофте. На някои места има тротоари най-малкото. Тук при мен в Слатина, в края на "Гео Милев", почти на ъгъла със Слатинска, пред съседния блок запушиха входа към гаражите и магазинчетата на партера с нов блок. По-тесничък е малко, ама иначе перфект. Преди това не мислех, че подобно пространство може да поеме блок. Да живее реституцията.
От другата страна, при университета... май педагогически факултет се пада - построиха го директно насред уличното платно. Без майтап. В гугле мапс се види. После общината прави улицата на друго място.
С всеки изминал ден София става все по-необитаема и по-неприветлива за живеене, изобщо не схващам тази еуфория и лудост да се купува на всяка цена. Няма да свърши добре това нещо.
- 1 like
Коментар
-
Ти може да искаш много неща, светът обаче не се върти само около теб. Тук говорим за средни цени. При огромен брой налични празни стари жилища(като под стари разбирам и тези строени след 2015 досега, понеже след 10 години те ще са точно толкова стари, колкото и строените през 1980) средната цена ще пада, съответно натискът върху цените на новото ще се увеличава. До момента, в който ще ти се наложи да си построиш сам сграда и да си живееш вътре, понеже няма да има други кандидати да платят тази цена и съответно никой инвеститор няма да се захване да строи. Другият вариант е старият жилищен фонд да се събаря - сети се доколко ще е възможно това.
ПС: Ти изобщо осъзнаваш ли, че в Лозенец и Изток няма вече къде да се строи. И във Вадите няма. Остават поляните северно от тангентата. Сигурен ли си, че точно там искаш да живееш само защото било ново? Ако ще се строи оттук нататък, то ще е в далечната периферия, съответно ще е боклук-строителство за неплатежоспособни клиенти.
Коментар
Коментар