Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
От 2017 му датират желанията. Ако го бях послушал сега щях да съм 2 имота назад.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Тоя коньовски трол с двустайната панелка на мама, срещу манговците, благодарение на активност у фОрУмО се превърна в "Дзвезда Гранде" на инвесторО...
Отдавна го толерират заради трафик...
Фърлят му по некоя стинка на пост...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
В сегашните 1200 дали влиза изхранване? Защото ако не влиза, ще изгоня моите и почвам и аз да настанявамЕми чета, че много хотели не били доволни. Малко им било за началото на март..
Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 07.03.2022, 23:57.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Гледай си продажбите на зелено,аз ще си гледам ETF-ите - така е май най-добре и за двама ни.
ПП. Ако някой няма представа за скоростта, Екватора е 40 000км.Last edited by 13ADROL; 07.03.2022, 23:49.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://m.dnes.bg/obshtestvo/2022/03...tut.522581/amp
Четете бре,няма пари...
90 дни и до там,или по 40 лева на ден.
Държавата да ги дава тези пари на български граждани,а не на чужди,първо да плати на българските граждани и да ги осигури,ане да си даваме парите на бежанци,Бежанците си имат средства,на тях им е нужна територия докато не спре войната.Имат и пари.На нас,на българите да се плаща.Ще им дават работа много преди да изтече срока. Вече три майки родиха тук. Някои ще заминат, но други ще останат в новата си родина. И ще плащат наем на бат ти Цецко, а той ще пазарува още имоти, в пряка и неравна конкуренция с теб, за да надуваме заедно балона, докато се опре в соларния панел на международната космическа станция.
- 1 like
Коментар
� -
Забелязах, че някои твърдят, че от 5 години предричаш спад. Ако си мислиш, че само със свръхактивност в тази тема ще успееш да го предизвикаш, си надценил размера на аудиторията на този форум.
Отдавна го толерират заради трафик...
Фърлят му по некоя стинка на пост...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Забелязах, че някои твърдят, че от 5 години предричаш спад. Ако си мислиш, че само със свръхактивност в тази тема ще успееш да го предизвикаш, си надценил размера на аудиторията на този форум.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Има ,всичко е свързано с пазара,косвено .
- 1 like
Коментар
� -
В сегашните 1200 дали влиза изхранване? Защото ако не влиза, ще изгоня моите и почвам и аз да настанявамЕми чета, че много хотели не били доволни. Малко им било за началото на март..
Четете бре,няма пари...
90 дни и до там,или по 40 лева на ден.
Държавата да ги дава тези пари на български граждани,а не на чужди,първо да плати на българските граждани и да ги осигури,ане да си даваме парите на бежанци,Бежанците си имат средства,на тях им е нужна територия докато не спре войната.Имат и пари.На нас,на българите да се плаща.
Коментар
� -
Има ,всичко е свързано с пазара,косвено .
Коментар
� -
nkavrakov1982, добре е да осъзнаеш, че пазара не се движи от теб, а от общата маса и най-вече нейните страхове и алчност...Естествено - режисирана...
Ако вденеш, че темата, в която пишеш само и единствено като "мечка" (надявамм се осъзнаваш термина), то тогава ще осъзнаеш какво си правил последните 5/6 години в тоя форум.
Най-добре, вземи спрѝ Земята да се върти...
Маврик нещата са навързани,много добре знаеш,особено сега.Няма паника,за каква паника говорим.Нали ти споделих,фирмите звънят и се молят за количества,да имат,не коментират цени,ти си взел да ми говориш за цени.Това с цените е свирен мача вече.цените ще са нагоре,а още не са гласували ембарго,което знаеш до какво може да доведе За каква паника ми говориш не знам?Хората не са слепи,четат, гледат новините.
СТрахуват се войната да не удари България
- 1 like
Коментар
� -
Какво става, заразмятахте ли бомбите вече?
По новата терминология "тихо, но комуникативно място" що ще рече - там, дето се води престрелка само с конвенционално оружие?(без химическо, биологическо и прочее....)
p.s.
Не лежте на тая кълка, че ако врагът умишлено не стреля по дадено място - то съюзникът също ще го пропусне. А да не включваме и фактора некадърност (той отделно).
Свикнете с мисълта, че самата природа на живота е несигурността и колкото и да се опитвате да се подсигурите - никога няма да успеете на 100%.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ани ако дойдат много украинци и напълнят хотелите.Ако държавата и ЕС помогнат може и на кяр да саЕми чета, че много хотели не били доволни. Малко им било за началото на март..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Какво общо има с поскъпването на имотите това мнение?
Коментар
�
Коментар