If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак ми изчезна поста, а мисля че си е баш по темата.
Руснаци имат куп имоти у нас и за някои ще стане абсолютно безсмислено притежаването им като не могат да ги ползват. Не знам само дали могат да ги продават дистанционно....
Макар и да не харесвам нашето море бих отнесъл нещо на половин цена.... Ей така заради прИмоцията....
И аз бих лепнал един!
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Руснаци имат куп имоти у нас и за някои ще стане абсолютно безсмислено притежаването им като не могат да ги ползват. Не знам само дали могат да ги продават дистанционно....
Макар и да не харесвам нашето море бих отнесъл нещо на половин цена.... Ей така заради прИмоцията....
Те от доста време продават. Имаше и много евтини имоти, особено в осрани места като Слънчев Бряг. На руснаците не им пречи да мяза на Люлин, ама повечето българи не им харесва, поне на морето, та имаше доста промоционални цени.
С малка разлика - в ЕС само за санкционирани лица, в Русия - каквото си поискат от когото си поискат. Така, че който има активи в Русия - да се притеснява с основание. Руснаците няма причини да се тревожат за кутийките си в Сарафово или Поморие, никой нито ще им ги взима, нито ги иска. НО дали ще им е изгодно да ги притежават е друг въпрос. А това лято ще са на море, ама с уеб-камера.
Ето една интересна новина....
Дури ще има ли къщички на първа линия на Буджака на промо ? https://dnes.dir.bg/svyat/rusiya-zat...skite-samoleti
Иначе това е резултата с чуждите инвестиции рекламирани от Джони и Кавръка....:-) .... не само за имоти, а за всичко дето ТВОЯТА ръка не го пипа и управлява....
Плащаш данъци и поддръжка, не можеш да стигнеш до имота да го ползваш и накрая държавата го национализира / както ще се случи с цялата Западна собственост в Русия и руска на Запад/
С малка разлика - в ЕС само за санкционирани лица, в Русия - каквото си поискат от когото си поискат. Така, че който има активи в Русия - да се притеснява с основание. Руснаците няма причини да се тревожат за кутийките си в Сарафово или Поморие, никой нито ще им ги взима, нито ги иска. НО дали ще им е изгодно да ги притежават е друг въпрос. А това лято ще са на море, ама с уеб-камера.
те украйнските програмисти сигурно копат някаде окопи-> мъжете са мобилизирани, а програмистите повечето са мъже. бежанците основно са жени, деца, стари хора...така ,че е такива очзквайте...
Киро-Инфлацията вече е договорил 5 автобуса програмисти-дезартьори да наддават на търг за апарти в ливадите с по 6% комисион за брокерче на лотариен принцип. Банките стоят готови да напечатат пари за 30 годишна необезпечена ипотека за националите предатели, съмишленици на ПП, без кредитна история. Бонус естествено ако купят от партиен човек да приперат малко пари. Задава се за поредното рязко качване на цените на имотите в България.
Целият линкдин е пълен с постове: имам свободна къща в покрайнините на София, еди къде си , едикакво си и я давам на украинец, който някак си попадне в България! Като цяло е похвално, ако можеш да помогнеш. Дано този трент се запази и след войната и тези гостоприемни хора да си предлагат временно вилите и на български граждани в затруднение! Пълно е с такива!
Това е от фейса на един познат...
Слабо Джони за шахматист. Опитай се да погледнеш развитието в последните 30 години.... по-дълбоко и чуй изказването на Китайката в ООН....
В това развитие няма нищо случайно и то е планирано и от двете страни поне 10 години назад....
Aве, това с пандемията беше яко читалищна самодейност на моменти.
Факт, ако и да е за другата тема. Кой ще е този българомраз да тръгне да вдига пушка срещу Русия. Платената сган ще побегнат за убежище към Посолстовото, останалите ще се скараме на руснаците, че закъсняха толкова.
Теб те разбрахме че си дупедавец, да изловим и останалите и да ви тикнем в кауша овреме
Според мен в Русия предстои революция и сваляне на Путин - няма как да арестува цялото си население, което протестира. Най-лошото е, че в знак на отчаяние може да натисне червеното копче и тогава край.
Слабо Джони за шахматист. Опитай се да погледнеш развитието в последните 30 години.... по-дълбоко и чуй изказването на Китайката в ООН....
В това развитие няма нищо случайно и то е планирано и от двете страни поне 10 години назад....
Вдигам пушка срещу Русия, САЩ, Турция, Великобритания или който ще да е, ако заплашва мен и моето семейство.Не ме интересува този насреща Дмитрий, Джо или Ерджан се казва ... родовата памет ми казва само, че за род и родина се мре като мъж. Може и да не е модерно през 21 век, ама аз така съм възпитан. Някой някога си е оставил костите, за да може ние днес да купуваме и обсъждаме панеляците. Смятам, че мога да продължа веригата.
Бих те разбрал единствено ако си роднина на Киро Канадеца и съответно това е семейството, което защитаваш. Тези без връзка със с-во Petkoff бихме изпитали бая облекчение от една братска помощ за неговото бързо завръщане у дома - в Канада.
. Кой ще е този българомраз да тръгне да вдига пушка срещу Русия..
Аз.
Вдигам пушка срещу Русия, САЩ, Турция, Великобритания или който ще да е, ако заплашва мен и моето семейство.Не ме интересува този насреща Дмитрий, Джо или Ерджан се казва ... родовата памет ми казва само, че за род и родина се мре като мъж. Може и да не е модерно през 21 век, ама аз така съм възпитан. Някой някога си е оставил костите, за да може ние днес да купуваме и обсъждаме панеляците. Смятам, че мога да продължа веригата.
Коментар